icon

Gynekológ Žilina - odporúčania

tina1549
25. mar 2026

Ahojte,

viete prosím poradiť dobrého štátneho gynekológa v Žiline? Lebo za preventívnu s LBC nechať 65€ a nedá vám ani doklad aby ste si to mohli dať preplatiť je trošku dosť. Si neviem predstaviť aké peniaze tam nechám keď budem tehotná

anonym_cac9b3
25. mar 2026

už je štátnych asi málo, ak vôbec niekto.. a jakto že nedajú bločik? čo ste si nepýtala keď ste platila? btw, ja sice chodim k Paučinovi ale teda cez tehotenstvo som platila asi len par krat za sono par eur, a potom ak som chcela u nho ctg-pasy..

bykaterina
25. mar 2026
@anonym_cac9b3

už je štátnych asi málo, ak vôbec niekto.. a jakto že nedajú bločik? čo ste si nepýtala keď ste platila? btw, ja sice chodim k Paučinovi ale teda cez tehotenstvo som platila asi len par krat za sono par eur, a potom ak som chcela u nho ctg-pasy..

@anonym_cac9b3 štátny dr neexistujú. Všetci sú súkromníci.

bykaterina
25. mar 2026

@tina1549 treba si pýtať doklad a dať preplatiť mne lbc normálne poisťovňa prepláca.
Na bráne sú teraz presťahovaní manželia gyndosovi. Skús pozrieť cez Google oni predtým boli pod solinkami v mibacar priestoroch.

kvjetecko
26. mar 2026
@bykaterina

@tina1549 treba si pýtať doklad a dať preplatiť mne lbc normálne poisťovňa prepláca.
Na bráne sú teraz presťahovaní manželia gyndosovi. Skús pozrieť cez Google oni predtým boli pod solinkami v mibacar priestoroch.

@tina1549 a ku komu teraz chodis? kludne do spravy, ak nechces verejne.

tina1549
autor
26. mar 2026
@bykaterina

Ja som si ho pýtala a nedal mi ho s tým, že aj tak mi to nepreplatia
@bykaterina

tina1549
autor
26. mar 2026
@bykaterina

@bykaterina u nich sa mi nepáči ten ročný poplatok, akože mne nevadí si niečo zaplatiť ale aby som mohla aspoň využiť preplatenie LBC cez poisťovňu

bykaterina
27. mar 2026
@tina1549

Ja som si ho pýtala a nedal mi ho s tým, že aj tak mi to nepreplatia
@bykaterina

@tina1549 tak mas potom ine postupy, lebo on ti ma dat blocik. a mne vo vseobecnej ho preplacaju.
no žial čo sa týka gyndosa, to mas ako s obkladacom, ak chcem mat nieco lepsie a hlavne kvalitne musis si vsade priplatit. A ono je to ok pokial nemusis nic riesit, ale treba si vybrat dobreho dr aby keby bolo treba ja nieco riesil a neodpalkoval ta.
Ja mam so segrou super dr. , ta ked zistila že ma segra rakovinu, vybavila jej kopec veci okolo toho. iny by jej dal iba listok do ruky a na ries si.