Gynekológ Žilina - odporúčania
Ahojte,
viete prosím poradiť dobrého štátneho gynekológa v Žiline? Lebo za preventívnu s LBC nechať 65€ a nedá vám ani doklad aby ste si to mohli dať preplatiť je trošku dosť. Si neviem predstaviť aké peniaze tam nechám keď budem tehotná
už je štátnych asi málo, ak vôbec niekto.. a jakto že nedajú bločik? čo ste si nepýtala keď ste platila? btw, ja sice chodim k Paučinovi ale teda cez tehotenstvo som platila asi len par krat za sono par eur, a potom ak som chcela u nho ctg-pasy..
@anonym_cac9b3 štátny dr neexistujú. Všetci sú súkromníci.
@tina1549 treba si pýtať doklad a dať preplatiť mne lbc normálne poisťovňa prepláca.
Na bráne sú teraz presťahovaní manželia gyndosovi. Skús pozrieť cez Google oni predtým boli pod solinkami v mibacar priestoroch.
@tina1549 treba si pýtať doklad a dať preplatiť mne lbc normálne poisťovňa prepláca.
Na bráne sú teraz presťahovaní manželia gyndosovi. Skús pozrieť cez Google oni predtým boli pod solinkami v mibacar priestoroch.
Ja som si ho pýtala a nedal mi ho s tým, že aj tak mi to nepreplatia
@bykaterina
@bykaterina u nich sa mi nepáči ten ročný poplatok, akože mne nevadí si niečo zaplatiť ale aby som mohla aspoň využiť preplatenie LBC cez poisťovňu
Ja som si ho pýtala a nedal mi ho s tým, že aj tak mi to nepreplatia
@bykaterina
@tina1549 tak mas potom ine postupy, lebo on ti ma dat blocik. a mne vo vseobecnej ho preplacaju.
no žial čo sa týka gyndosa, to mas ako s obkladacom, ak chcem mat nieco lepsie a hlavne kvalitne musis si vsade priplatit. A ono je to ok pokial nemusis nic riesit, ale treba si vybrat dobreho dr aby keby bolo treba ja nieco riesil a neodpalkoval ta.
Ja mam so segrou super dr. , ta ked zistila že ma segra rakovinu, vybavila jej kopec veci okolo toho. iny by jej dal iba listok do ruky a na ries si.

už je štátnych asi málo, ak vôbec niekto.. a jakto že nedajú bločik? čo ste si nepýtala keď ste platila? btw, ja sice chodim k Paučinovi ale teda cez tehotenstvo som platila asi len par krat za sono par eur, a potom ak som chcela u nho ctg-pasy..