Hľadám kamarátstvo s chlapcom zo Žiliny
Mám záujem o kamarátstvo s 12-15 ročným chalanom zo Žiliny
@matoplatek tu sú dospelí ľudia
@anonym_6c264b ved sa len prisla spytat ci je tu chlapec a ty si slobodna ci uz mas priatela
@anonym_6c264b ved sa len prisla spytat ci je tu chlapec a ty si slobodna ci uz mas priatela
@milan2711som chalan som
@matoplatek
@anonym_6c264b a čo hľadám si kamaráta akože fakt , kde si ich mám nájsť keď sa hanbím
@matoplatek ale mas dievcensky nik a si chalan
@milan2711 nie . Volám sa Maťo , to je chlapčenské meno . Mrzí ma , že si to zle pochopil.
@milan2711 nie . Volám sa Maťo , to je chlapčenské meno . Mrzí ma , že si to zle pochopil.
@matoplatek ale profilovu fotku som myslel ze mas dievcensku
to sa tu zišla základná škola
@matoplatek ale profilovu fotku som myslel ze mas dievcensku
@milan2711 sorry nejako mi to asi zblblo
to sa tu zišla základná škola
@anonym_6c264b a čo akože ? Vy sa tu prezliekate za anonýma . Akože je to pre všetkých nie len pre Vás. Ale čakal som nejaké zlé komentáre .
@anonym_6c264b a čo akože ? Vy sa tu prezliekate za anonýma . Akože je to pre všetkých nie len pre Vás. Ale čakal som nejaké zlé komentáre .
@matoplatek keď hľadáš chlapca na kamarátenie 12-15,tak predpokladám,že aj ty máš toľko rokov,takže je to pravda,základná škola a nič zlé som nenapísala.
Ak si starší,tak si pedofil!
@matoplatek keď hľadáš chlapca na kamarátenie 12-15,tak predpokladám,že aj ty máš toľko rokov,takže je to pravda,základná škola a nič zlé som nenapísala.
Ak si starší,tak si pedofil!
@anonym_6c264b mám . A akože čo vidíte na tom zlé? Nič zlé nerobím . Tak ma láskavo nechajte
@anonym_6c264b mám . A akože čo vidíte na tom zlé? Nič zlé nerobím . Tak ma láskavo nechajte
@matoplatek toto je stránka pre dospelýc,nie pre nudiacich sa puberťákov,čomu nerozumieš? A kde sú vlastne tvoji rodičia,keď o polnoci ešte nespíš?
sa to tu v poslednom čase začalo meniť na zoznamku...