Hľadanie dobrého pedopsychiatra v Žiline pre syna
Dobrý deň syn keď sa narodil prekonal zápal mozgových blán s tým spojené môže byť jeho správanie v škole aj doma(nakreslil že zabije spolužiaka,kradol, robí deťom naschvaly, klame, keď nieje po jeho hrozne začne kričať au au au už dokonca susedia sa sťažovali že či ho bijeme. V ccp bol tam povedali že to môže byť asperger alebo niečo podobné spojené s tým zápalom mozgových blán.Zhanam dobrého psychiatra psychiatričku na diagnostiku ale nie drahého ak sa dá najlepšie zazmluvnených poisťovní.dakujem pekne za odpoveď
@eva3838 Skúste kontaktovať:
* Ambulancia Detskej Psychiatrie – MUDr. Jana Bullová (Martin) – detská psychiatria, čo je pre deti vhodnejší smer.
V Žiline môžete osloviť aj:
* ADEPT – psychológ, detský psychológ – psychologická diagnostika detí.
* Centrum poradenstva a prevencie – môže pomôcť s vyšetrením, odporúčaniami pre školu a ďalším postupom.
* NEONYX – Mgr. Daniel Kotrč, PhD. – psychologické vyšetrenia.
* Mgr. Katarína Cenková – psychológ.
Ak budete volať na detskú psychiatriu, povedzte hneď:
* že syn prekonal po narodení zápal mozgových blán,
* že nakreslil, že zabije spolužiaka,
* že kradne, klame a má silné výbuchy hnevu s krikom.
Takéto informácie môžu pomôcť, aby posúdili naliehavosť termínu.
u bullovej je cakacka pol roka. akehokolvek psychiatra ochotneho ho zobrat najdes hned ber termin. ver mi, ze pedopsychiatrov niet
@eva3838 neviem poradit. Verim,ze najdete niekoho. Toto su take veci. Skolu dobre znasal zo zaciatku? Kolko ma rokov?
Toto moze spustit aj dlhodoby stres alebo dlhodobe nepochopenie. Ale skor poradi pedopsychiater
@eli3k ma 7 rokov a začalo to prevažne teraz je v prvom ročníku ale také správanie bolo aj predtým výbuchy hnevu a kríku atď....no skúsim obvolat
Bullová neberie už ani do čakačky, Kotrč neberie deti a je to psychológ, Adept stojí 200 eur a sú to klinický psychologovia, ktorí nedajú oficiálnu diagnózu, ale na základe ich diagnozy môže psychiater diagnozu autizmu potvrdiť. Cenková neberie dlhodobo. Ešte robia vyšetrenia v Bánovej, alebo skúsiť sa poradiť v centre včasnej intervecie Žilina, https://www.cvizilina.sk/
nepoteším ťa ale ozaj dobrá a kvalitná diagnostika niečo stojí, treba si aj vycestovať či obehnúť viac odborníkov. čakacie doby sú bežne aj pól roka a plus, nemusí si dieťa sadnúť s psychológom. prešla som si s tým pri dcére a správne ju diagnostikovali až v ČR.... je atypický asperger
keď som vtedy riešila, ozaj som obvolala celé Slovensko a najväčšiu ochotu mali v Považskej Bystrici a potom Kramáre. na západnom Slovensku má výborne recenzie aj doktor Kvasnička v TN
držím palce a veľa síl a šťastia pri vybavovaní
nepoteším ťa ale ozaj dobrá a kvalitná diagnostika niečo stojí, treba si aj vycestovať či obehnúť viac odborníkov. čakacie doby sú bežne aj pól roka a plus, nemusí si dieťa sadnúť s psychológom. prešla som si s tým pri dcére a správne ju diagnostikovali až v ČR.... je atypický asperger
keď som vtedy riešila, ozaj som obvolala celé Slovensko a najväčšiu ochotu mali v Považskej Bystrici a potom Kramáre. na západnom Slovensku má výborne recenzie aj doktor Kvasnička v TN
držím palce a veľa síl a šťastia pri vybavovaní
@kikazoe dnes ideme z CVIčka v Žiline, Považská vraj už neberie, majú toho hrozne veľa… Odporúčili nám Martin, Bratislavu a že najrýchlejšie berú v Košiciach… Čo je pre nás zo Žiliny úplne mimo
@kikazoe dnes ideme z CVIčka v Žiline, Považská vraj už neberie, majú toho hrozne veľa… Odporúčili nám Martin, Bratislavu a že najrýchlejšie berú v Košiciach… Čo je pre nás zo Žiliny úplne mimo
@maj_mik a kde v KE? lebo ak v KE na Mlynskej ulici- tak tam sa oplatí vycestovať... nám tam skvele poradili a sú tam milí, ľudskí a ústretoví . a hej, my aktuálne žijeme v PO

@eva3838 neviem poradit. Verim,ze najdete niekoho. Toto su take veci. Skolu dobre znasal zo zaciatku? Kolko ma rokov?
Toto moze spustit aj dlhodoby stres alebo dlhodobe nepochopenie. Ale skor poradi pedopsychiater