Hotel na večer s manželom
Caute, davam anonym lebo sa hanbim 🫣😁
Mame moznost, ze svokra nam postrazi deti u nas doma a my s muzom by sme mali volny vecer. Radi by sme si ho uzili ale so svokrou za dverami sa neuvolni ani jeden z nas 🫣😁😁
Zvazujem, ze by sme si objednali izbu v hoteli, prisli by sme vecer, uzili by sme spolu a zas pekne isli domov este v ten vecer😁 uz ste to takto niektora urobili?
@anonym_autor ja neviem aké staee deti mate ale asi ste dost bohatý.... to neviete mat sex keď deti zaspia? :D
@anonym_157477 nie každý si užíva potichu 😀
@anonym_autor Smelo do toho a ak by dieťatko zvládlo, ostala by som aj na noc 😃naše nezvláda :(
@anonym_autor ja neviem aké staee deti mate ale asi ste dost bohatý.... to neviete mat sex keď deti zaspia? :D
@anonym_157477 to predsa nie je len o sexe.
Nahodou je to super napad
Ved vztah treba stale osviezovat,aby sa nevytratilo to caro
Rande s partnerom je velmi dobra volba
Ostala by som na noc...vecer nejaka virivka a tak...trochu sa uvolnit,uzit si aj ten pokoj,relax a potom uz to intimne caro...
To je uplne ine ako doma
@anonym_157477 napadlo Ta, ze nie kazdy chce rutinu na gauci o 22:00? Tito ludia skor udrzaiavaju nejaky vztah, co ma sancu vydrzat bez katastrofy v posteli.
Chodte do holday inn alebo pod- obrovsky hotel, vela ludi , kazdy ta ma na salame. Plus sa tam da zakonponovat stretnutie manzela v bare akoze nahodou a spravit si z toho sexi aferku....komplet s kalerabmi 🙂
@anonym_157477 napadlo Ta, ze nie kazdy chce rutinu na gauci o 22:00? Tito ludia skor udrzaiavaju nejaky vztah, co ma sancu vydrzat bez katastrofy v posteli.
@kiki68 ak si niekto nevie okoreniť hratky v posteli tak he to zaujímavé :D
@anonym_157477 nie každý si užíva potichu 😀
@anonym_autor Smelo do toho a ak by dieťatko zvládlo, ostala by som aj na noc 😃naše nezvláda :(
@anonym_1f8a02 nie každý si užíva potichu, preto treba ísť do hotela škriekať lebo tam majú odhlučnené steny 🙈🙈🙈, kruté mať deti a nemať si kedy užiť, to ak takto funguje vzťah raz za rok tak to vzťah nezachráni 🤣
@anonym_autor choďte čo je na tom?Ja by som išla na wellnes na jednu noc nie do komerčného hotela za drahé peniaze, ale aj kde je pridaná hodnota.Alebo si prenajmite apt, izbu niekde v meste cez airbnb, chatku v lese
Však zoberieš kľúče na check in a čo sa check outu týka tak len necháš kľúče hodené na stole/komode v danom hoteli a vyriešené. Každému je srdečne jedno koľko minút si tam zostala.
Ja osobne by som si asi prenajala byt, nech si viete urobiť prietrty aj na gauči, stoličke, posteli, pred zrkadlom v chodbe a všade :D hotelová izba toľko možností zvyčajne nedáva
@anonym_1f8a02 nie každý si užíva potichu, preto treba ísť do hotela škriekať lebo tam majú odhlučnené steny 🙈🙈🙈, kruté mať deti a nemať si kedy užiť, to ak takto funguje vzťah raz za rok tak to vzťah nezachráni 🤣
@zuzubb007 pritom to skriekanie je za mňa len trápne divadlo :D
No to bude strašne nenápadné. To už rovno môžete ísť do hodinového hotela, ak niečo také existuje.
Hľadaj hotel s wellness🙂
@anonym_157477 to predsa nie je len o sexe.
Nahodou je to super napad
Ved vztah treba stale osviezovat,aby sa nevytratilo to caro
Rande s partnerom je velmi dobra volba
Ostala by som na noc...vecer nejaka virivka a tak...trochu sa uvolnit,uzit si aj ten pokoj,relax a potom uz to intimne caro...
To je uplne ine ako doma
@osky dakujem za koment 🙂 Ano, takto to je myslene. Nie je to iba o sexe, ale aj trosku sa uvolnit, byt bez stresu z toho ze ci sa nahodou deti nezobudia atd...
@zuzubb007 nechystame sa skriekat 😁 ale moct si to uzit bez strachu z toho, ze mladsia zacne plakat a bude ju treba ist utisit, starsia sa zobudi a pride, ze jej treba cikaaaaat, atd...
@anonym_autor áno urobili sme to, na pol dňa sme mali o deti prvýkrát postarané...išli sme do penziónu do susedného mesta ...recepčná kukala na nás ako puk..ale nič viac sme nikomu nevysvetlovali 😁 keby bola možnosť air bnb, že môžme kľúče nechať niekde len tak, berieme určite to...
Však zoberieš kľúče na check in a čo sa check outu týka tak len necháš kľúče hodené na stole/komode v danom hoteli a vyriešené. Každému je srdečne jedno koľko minút si tam zostala.
Ja osobne by som si asi prenajala byt, nech si viete urobiť prietrty aj na gauči, stoličke, posteli, pred zrkadlom v chodbe a všade :D hotelová izba toľko možností zvyčajne nedáva
@zuzubb007 onemela som z tohto komentara....
@procrastique fakt myslis,ze budu celu noc po sebe skakat?
Ludia,vam nic nehovori romantika po rokoch manzelstva?????
Aj keby vobec nemali sex,aj tak si mozu takto vybehnu a uzit si v pokoji jeden druheho.
Ja zasnem,ako pudovo tu niektore reagujete....
Tiež odporúčam nejaký wellness , nie sa trepať v noci domov. Pekne s večerou. Stojí to za to.
Áno, bežne 😁 ale skôr preferujem apartmány, čiže celý byt (je to lacnejšie ako hotel), majiteľ tam nie je, nechá kľúče v bezpečnostnej schránke, a pri odchode tie kľúce len hodíte späť do schránky. Žiadna recepcia, nič 😉 záleži aj na lokalite, ale my sme už prestriedali toľko apartmánov, že koniec...cena cca 40€, byty boli krásne, čisté, moderné a bolo mi jedno, či ma nejaký sused počuje alebo nie, lebo som vedela, že sa tam už nevrátim 😁
akože urobiť si peknú večeru, večer a potom noc niekde v príjemnom hoteli s welnesom vo dvojici Ok, prečo nie … ale ísť si zatrtkať do nejakého hotela alebo bytu na pár hodín a potom domov, to by mi bolo mega trápne. Keď už nie voči ostatným “ubytovaným” tak voči sebe, že by som sa cítila dosť ľahko ..
Áno, bežne 😁 ale skôr preferujem apartmány, čiže celý byt (je to lacnejšie ako hotel), majiteľ tam nie je, nechá kľúče v bezpečnostnej schránke, a pri odchode tie kľúce len hodíte späť do schránky. Žiadna recepcia, nič 😉 záleži aj na lokalite, ale my sme už prestriedali toľko apartmánov, že koniec...cena cca 40€, byty boli krásne, čisté, moderné a bolo mi jedno, či ma nejaký sused počuje alebo nie, lebo som vedela, že sa tam už nevrátim 😁
@earlgrey jasné, že Ti to bolo jedno … veď čo tam po nejakej rodine, ktorá sa prišla ubytovať alebo susedoch že musia počúvať vaše orgie že? … veď ste si zato zaplatili cca 40€ a to predsa stačí nato byť maximálny ignorant voči okoliu. Buďte takí odvážni doma, pred vlastnými … Dosť trápne a smutné, ale žiaľ aj takí sú ľudia …
@earlgrey jasné, že Ti to bolo jedno … veď čo tam po nejakej rodine, ktorá sa prišla ubytovať alebo susedoch že musia počúvať vaše orgie že? … veď ste si zato zaplatili cca 40€ a to predsa stačí nato byť maximálny ignorant voči okoliu. Buďte takí odvážni doma, pred vlastnými … Dosť trápne a smutné, ale žiaľ aj takí sú ľudia …
@anonym_245954 😁 áno, je mi to úplne jedno...ja tam idem za účelom užitia si a tie 2-3 hodiny snáď každý vydrží 😉 nočný kľud nerušíme, takže ma to nezaujíma a robila by som to aj doma, kebyže doma nemám dieťa 😉 ja sa nehanbím.