icon

Ideálne miesto na svadbu v Žiline

kajcasey
Dnes o 10:17

Ahojte, viem že bolo veľa takýchto diskusii, ale úprimne sa mi nepodarilo nájsť už nič aktuálne.

Vedeli by ste mi povedať kde ste mali svadbu, pripadne kde ju plánujete mať ?

Villa Nečas samozrejme tam už sme mali aj obhliadku aj CP, ale veľmi by sme chceli možno niečo take prírodné - stodolu, ale samozrejme budem rada za akékoľvek inšpirácie

Ďakujem 🩷

anonym_18eae4
Dnes o 10:21

@kajcasey ahoj, my budeme mat vo Ville Necas, ale videla som peknu stodolu v Ovciarsku, vola sa to Humno Ovciarsko, skus pozriet 😊

anonym_f7652f
Dnes o 10:34

Mali sme v Kysuckej Kolibe, za nas top 👌

dzulli1980
Dnes o 10:36

Villu Necas neodporúčam nikomu ... mali sme tam, no dodnes sa pred rodinou hanbím ... sklamanie veľké.

anonym_18eae4
Dnes o 10:45
@dzulli1980

Villu Necas neodporúčam nikomu ... mali sme tam, no dodnes sa pred rodinou hanbím ... sklamanie veľké.

@dzulli1980 a v com bol problem? My budeme mat len taku malu svadbu vo vinoteke/vonku podla pocasia a vsetko sa mi tam pacilo ked sme sa boli pozriet 🙂

anonym_60eb88
Dnes o 11:29
@anonym_18eae4

@dzulli1980 a v com bol problem? My budeme mat len taku malu svadbu vo vinoteke/vonku podla pocasia a vsetko sa mi tam pacilo ked sme sa boli pozriet 🙂

@anonym_18eae4 ak tam chcete mať aj obrad tak sa inormuj ci je to možné. Cca 2 roky dozadu sa nedalo

anonym_18eae4
Dnes o 11:41
@anonym_60eb88

@anonym_18eae4 ak tam chcete mať aj obrad tak sa inormuj ci je to možné. Cca 2 roky dozadu sa nedalo

@anonym_60eb88 ano obrad tam bude, aj na matrike je uz termin rezervovany, ze nas tam pridu zosobasit, to sa uz vsetko da momentalne, nebol s tym problem. Maju aj 2 moznosti aj na hostinu aj na obrad a to vnutri a vonku, podla pocasia. Prislo mi to tam praveze super, so vsetkym vysli v ustrety a aj priestory ma oslovili.. tak nakoniec uvidime ako to vypali 😀

anonym_1d26fd
Dnes o 13:50

Na stodolu neviem poradiť, my sme mali v Chateau Gbelany v salónikoch, boli sme spokojní na 150%. Vo vinnej pivnici sme boli na oslave to bolo tiež veľmi pekné, aj svadba v reštaurácii bola veľmi vkusná. Horná sála je škaredá, to sa mi nepáčilo (boli sme tam na plese, priestor ak neoslovil), ale servis celkovo v Gbeľanochje top. Absolútne neodporúčam kaštieľ Krasňany, ten kastelán je úplný trpák a všetko je tam extrémne priemerné, prístup otrasný. Nepoznám osobne nikoho, kto by tam bol reálne spokojný, tomu sa oblúkom vyhni. Držím palce.

bykaterina
Dnes o 15:12

@kajcasey obrad alebo už samotnu oslavu.
Alebo obrad robia iba vo vile nečas a potom v synagóge. Mimo úradu myslím.
A čo sa týka oslavy podľa počtu ľudí. Koľko ľudí?

zu82
Dnes o 16:33

Ahoj, ja uz mam sice davno po svadbe, ale toto mi teraz casto vyskakujw, my tam chodime len na prechadzky, opekat, ale prostredie pekne.