Ideálne miesto na svadbu v Žiline
Ahojte, viem že bolo veľa takýchto diskusii, ale úprimne sa mi nepodarilo nájsť už nič aktuálne.
Vedeli by ste mi povedať kde ste mali svadbu, pripadne kde ju plánujete mať ?
Villa Nečas samozrejme tam už sme mali aj obhliadku aj CP, ale veľmi by sme chceli možno niečo take prírodné - stodolu, ale samozrejme budem rada za akékoľvek inšpirácie
Ďakujem 🩷
Mali sme v Kysuckej Kolibe, za nas top 👌
Villu Necas neodporúčam nikomu ... mali sme tam, no dodnes sa pred rodinou hanbím ... sklamanie veľké.
Villu Necas neodporúčam nikomu ... mali sme tam, no dodnes sa pred rodinou hanbím ... sklamanie veľké.
@dzulli1980 a v com bol problem? My budeme mat len taku malu svadbu vo vinoteke/vonku podla pocasia a vsetko sa mi tam pacilo ked sme sa boli pozriet 🙂
@dzulli1980 a v com bol problem? My budeme mat len taku malu svadbu vo vinoteke/vonku podla pocasia a vsetko sa mi tam pacilo ked sme sa boli pozriet 🙂
@anonym_18eae4 ak tam chcete mať aj obrad tak sa inormuj ci je to možné. Cca 2 roky dozadu sa nedalo
@anonym_18eae4 ak tam chcete mať aj obrad tak sa inormuj ci je to možné. Cca 2 roky dozadu sa nedalo
@anonym_60eb88 ano obrad tam bude, aj na matrike je uz termin rezervovany, ze nas tam pridu zosobasit, to sa uz vsetko da momentalne, nebol s tym problem. Maju aj 2 moznosti aj na hostinu aj na obrad a to vnutri a vonku, podla pocasia. Prislo mi to tam praveze super, so vsetkym vysli v ustrety a aj priestory ma oslovili.. tak nakoniec uvidime ako to vypali 😀
Na stodolu neviem poradiť, my sme mali v Chateau Gbelany v salónikoch, boli sme spokojní na 150%. Vo vinnej pivnici sme boli na oslave to bolo tiež veľmi pekné, aj svadba v reštaurácii bola veľmi vkusná. Horná sála je škaredá, to sa mi nepáčilo (boli sme tam na plese, priestor ak neoslovil), ale servis celkovo v Gbeľanochje top. Absolútne neodporúčam kaštieľ Krasňany, ten kastelán je úplný trpák a všetko je tam extrémne priemerné, prístup otrasný. Nepoznám osobne nikoho, kto by tam bol reálne spokojný, tomu sa oblúkom vyhni. Držím palce.
@kajcasey obrad alebo už samotnu oslavu.
Alebo obrad robia iba vo vile nečas a potom v synagóge. Mimo úradu myslím.
A čo sa týka oslavy podľa počtu ľudí. Koľko ľudí?

@kajcasey ahoj, my budeme mat vo Ville Necas, ale videla som peknu stodolu v Ovciarsku, vola sa to Humno Ovciarsko, skus pozriet 😊