Je tu nejaký milý a inteligentný chlap na zoznámenie v Žiline?
Ahojte..cez Vianoce by som mala chuť nezáväzne pokecať ísť na kávu trhy s nejakym pekným vzdelaným mužom. Žijem v zahraničí takže som doma.len dva mesiace proste vyjsť si von nezáväzne byť kamoši. Neviem či by niekto o to mal záujem. Ale určite nechcem sex. Nie je to inzerát za účelom sexu len sa v zime cítim sama keď prídem zo zahraničia domov iba v tomto období kvôli práci. Niekto podnetny pekný milý vzdelaný na pokecanie časom uvidíme..nemusel by byť vo vzťahu. Proste myslím že hlbšie kamarátstvo medzi múzom a ženou existuje .len treba chcieť.
Vek od 28 rokov do 40....
Ideálne čierne vlasy vyššia postava
Neviem, ci na fore pre mamicky niekoho takeho najdes. Ved skus zoznamky.
No škoda, že nebudeš v Košiciach.
No a preco by nejaky sudruh co splna tvoje podmienky nesiel radsej na rande s niekym kto sex nebude odmietat?
@anonym_autor keď žiješ v zahraničí, tak neviem či hľadať mladého nezadaného priam dokonalého princa na bielom koni na neperspektívne priateľstvo (po sviatkoch zas odídeš) nie je tak trochu až sebectvo.
Načo pekný keď je to nezáväzné? 🙂 Ja osobne cez zimu chodím lyžovat, pomáhat do útulku, do domu seniorov atď. a mám vyplnený čas, ale každému ako. Na modrom koniku nikoho nestretneš podla mna.
No a preco by nejaky sudruh co splna tvoje podmienky nesiel radsej na rande s niekym kto sex nebude odmietat?
@martinmmartin splnas podmienky ?
Načo pekný keď je to nezáväzné? 🙂 Ja osobne cez zimu chodím lyžovat, pomáhat do útulku, do domu seniorov atď. a mám vyplnený čas, ale každému ako. Na modrom koniku nikoho nestretneš podla mna.
@yoginka231 tak chcem mať z toho trošku aj pôžitok jemný flirt a časom uvidíme
@anonym_autor keď žiješ v zahraničí, tak neviem či hľadať mladého nezadaného priam dokonalého princa na bielom koni na neperspektívne priateľstvo (po sviatkoch zas odídeš) nie je tak trochu až sebectvo.
@anonym_f8bf24 nie prečo kamarátstva existujú a môže z toho byť aj niečo do budúcna
No škoda, že nebudeš v Košiciach.
@martin_93 žiaľ...nie .ale ak by si mal chuť prísť do za na deň..nebudeš ľutovať..a celkovo ...ak splnas ale iba podmienky 🙂))
Neviem, no podľa mňa chlap, ktorého opisuješ už svojho chlapca má.
Viem o takom. Všetko by spĺňal, len nemá čierne vlasy. Blonďavé.
Vzdelaný až moc, inteligentný rozumný. Dokonca v Za pracuje. Nemá vzťah - aspoň neviem o žiadnom.
Len neviem či by si mu sadla ty.
Viem o takom. Všetko by spĺňal, len nemá čierne vlasy. Blonďavé.
Vzdelaný až moc, inteligentný rozumný. Dokonca v Za pracuje. Nemá vzťah - aspoň neviem o žiadnom.
Len neviem či by si mu sadla ty.
@anonym_6ef800 nemyslím ako na sex alebo na vzťah. Proste kamoška..z nudy pokecat ísť na kávu do kina alebo divadla neviem na trhu..proste zmena..spoznať niekoho nového nové myšlienky a pod Nové idey...chápeš ma..kamarátstvo proste ale sincere chcem nie fejkove
@anonym_6ef800 nemyslím ako na sex alebo na vzťah. Proste kamoška..z nudy pokecat ísť na kávu do kina alebo divadla neviem na trhu..proste zmena..spoznať niekoho nového nové myšlienky a pod Nové idey...chápeš ma..kamarátstvo proste ale sincere chcem nie fejkove
@anonym_autor Len vieš ako . Mladý muži majú radi ženy pekné, priam ukážkové typy. Oni ešte nevedia oceniť vnútornú krásu ženy. To až v neskoršom veku. Skús napísať aspoň vek, lebo si dala dosť veľké vekové rozmedzie.
@anonym_autor dúfam, že si rovnako tak skvelá, krásna, inteligentná a dokonalá, keď už máš také podmienky. A keď nie, tak rovnako dúfam, že ťa na trhoch kopne do zadku, keď zistí, že ich nespĺňaš, aby si možno prehodnotila svoje priority. Čus
@anonym_autor Len vieš ako . Mladý muži majú radi ženy pekné, priam ukážkové typy. Oni ešte nevedia oceniť vnútornú krásu ženy. To až v neskoršom veku. Skús napísať aspoň vek, lebo si dala dosť veľké vekové rozmedzie.
@anonym_6ef800 tak kebyže neviem ponúknuť to čo píšem tak to nepíšem.
@anonym_6ef800 dala som rozmedzie..môžem ho zmenšiť od 30 do 38 super by bolo
@anonym_6ef800 vnútorná krása ženy ale áno..ten kto má rozum vie oceniť vnútornú krásu ženy a jej úžasný úsmev a priatelskost...a aj inteligenciu a milé správanie...určite taký chlap existuje a je v za
@anonym_autor dúfam, že si rovnako tak skvelá, krásna, inteligentná a dokonalá, keď už máš také podmienky. A keď nie, tak rovnako dúfam, že ťa na trhoch kopne do zadku, keď zistí, že ich nespĺňaš, aby si možno prehodnotila svoje priority. Čus
@anonym_5af171 áno som 🙂 a nikto netvrdí že hľadám dokonalého muža. A ďakujem že si anonym keď už pekne so mnou jednas. Cus
@anonym_5af171 a cus sa inak tak po nemecky nepíše..🙂)nauč sa nemecký prve
@anonym_5af171 áno som 🙂 a nikto netvrdí že hľadám dokonalého muža. A ďakujem že si anonym keď už pekne so mnou jednas. Cus
@anonym_autor sama si anonym, takže ti tiež odpovedám ako anonym. Nekáž vodu, keď sama piješ víno, to za prvé. Za druhé, nepíšem nemecky, čuš je u nás hovorovo čau. A za tretie, keď už chceš hrať múdru, nauč sa interpunkciu. Teraz si len ukázala, že v tvojej hlavičke nie len, že nie sú normálne priority, ale ešte je v nej aj o koliesko menej. Ach jaj... 🙃
@anonym_5af171 a cus sa inak tak po nemecky nepíše..🙂)nauč sa nemecký prve
@anonym_autor to nemyslíš vážne toto 🙈
Najprv píšeš, že na priateľstvo a potom, že na flirt. Podľa mňa sa to vylučuje. Tak sa rozhodni.
Najprv píšeš, že na priateľstvo a potom, že na flirt. Podľa mňa sa to vylučuje. Tak sa rozhodni.
@alyson29 ale áno, myslí.
@anonym_aa9092 ona sa (žiaľ) vo veľa veciach nezhoduje s tým, čo očakáva a čo chce. Začína sa tu každým ďalším komentárom akurát len znemožňovať. Ale môže pokračovať, pomaly odkrýva svoju inteligenciu a aj osobnosť (pre budúceho pána kamaráta to bude možno stopka, prečo jej nenapísať).
@anonym_autor sama si anonym, takže ti tiež odpovedám ako anonym. Nekáž vodu, keď sama piješ víno, to za prvé. Za druhé, nepíšem nemecky, čuš je u nás hovorovo čau. A za tretie, keď už chceš hrať múdru, nauč sa interpunkciu. Teraz si len ukázala, že v tvojej hlavičke nie len, že nie sú normálne priority, ale ešte je v nej aj o koliesko menej. Ach jaj... 🙃
@anonym_5af171 ty si dobre zatrpknutá. V prvom rade, keď si taká odvážna. Napíš pod svojím nickom po prvé, ak má chces urážať. Po druhé iba ty odkrývas, že si nevzdelaná a zatrpknutá asi stará dievka. A neboj sa o moju slovenčinu. Študovala som slovenský jazyk na VŠ. Ha ha.
A viem aj nemecký, aj anglický aj arabský. Zlatko. Takže o koliesko v hlave je jasné, kto má menej čus nie je čau. Nevieš ani základy nemčiny. A keď už je to germanizmus 🙂 no vidíš...asi si malo chodila do školy Zlatko 🙂 pekný večer. Douckaj sa nemčinu a aj slovenčinu. Pa pa
@anonym_aa9092 uvidí sa časom. Som povedala
@anonym_5af171 tschuss
@anonym_5af171 tschuss
@anonym_autor si riadne namyslena s tebou nikto dlho nevydrzi pani dokonala

Kde ho hľadať resp..poradte ..nechcem sama iba doma sedieť cez Vianoce...trhy a pod....
Ak si tu..tak hod koment s menom...ja ti napíšem súkromné