icon

Jednodňová chirurgia na operáciu žlčníka v Žiline

maria1023
4. máj 2025

Ahojte, neviete či v okoli Žiliny sa nachádza jednodňová chirurgia na operáciu zlcnika ? Okrem nemocnice, tam to je tak na 2-3 noci.
Videla som že aj Zilpo je jednodnovka, ak ste tam niektorá bola v Zilpe ako ste bola spokojná ? Ďakujem

simona92101
4. máj 2025

@maria1023 ja som po laparo zlcnika ale v nemocnici..a teda neviem si predstavit ist po prebrati domov...preco len o 1 dnovke uvazujes?

maria1023
autor
4. máj 2025
@simona92101

@maria1023 ja som po laparo zlcnika ale v nemocnici..a teda neviem si predstavit ist po prebrati domov...preco len o 1 dnovke uvazujes?

@simona92101 no dieťa je na mňa dosť naviazané, a keď ma nevidí hodinu už je zle, a 3 noci bezomna asi nedá

maria1023
autor
4. máj 2025
@simona92101

@simona92101 a bola si v Žiline v nemocnici ?

diaalex
4. máj 2025

@maria1023 bola som síce v Košiciach, ale určite by som si nevedela predstaviť 1 dňovú chirurgiu… moja dcérka mala 1 rok, bola plne kojená, maximálne naviazaná na mňa a teda manžel s ňou zvládol 3 noci… ja som mala 2 dni dren, prvý deň a noc tam natiekla krv, druhú noc to už bolo v poriadku a predtým ako som šla domov mi to vyberali… za mňa teda radšej vydržať tie 3 dni a ísť na istotu ako potom utekať na pohotovosť keby niečo

aaadkaaa
4. máj 2025

Gynpor Sliac, sice si tam 1 noc, ale viac nie

katka2602
4. máj 2025

Tiež som bola v nemocnici, doma ostal manžel s dcérou a synom (syn mal vtedy 1,5 roka) a neviem si predstaviť ísť po operácii domov. Ja som bola rada, že som tam bola 4 dní (3 noci). Bola som v narkóze už viac krát ale po tejto mi bolo extrémne zle a grcala som žlč.

simona92101
4. máj 2025

@maria1023 bola som v Piestanoch,doma 5 mesacna dcera a 3.5 rocna,s manzelom zvladli.mne sa v tehotenstve kvoli nadmernemu zvracaniu zacali tvorit kamene a mala som neskutocne zachvaty.zlcnik musel cim skor von.po zakroku som velmi zvracala,nebola som schopna sa postavit,ani na wc ist.ma ta doma kto opatrovat?po zakroku nesmies nic tazke dvihat.

miska1997
4. máj 2025

@maria1023 Žilpo odporúčam. Starostlivosť úžasná. Bola som v nemocnici 2x hospitalizovaná kvôli záchvatom pomaly 2 týždne a teda bieda.. Jedine čo ľutujem že som nešla hneď do Žilpa
Ušetrilo by mi to kopec času a nervov

Moja mama bola v nemocnici a je to neporovnateľné

danniiee8
5. máj 2025

Teta tam bola na žlčník a pustili ju na druhý deň hneď ráno a maximálna spokojnosť so všetkým, vrátane pooperačnej star.,kontrol presne na čas bez čakania, prístupu, všetkého

maria1023
autor
6. máj 2025
@danniiee8

Teta tam bola na žlčník a pustili ju na druhý deň hneď ráno a maximálna spokojnosť so všetkým, vrátane pooperačnej star.,kontrol presne na čas bez čakania, prístupu, všetkého

@danniiee8 a platí sa tam niečo ?

danniiee8
6. máj 2025
@maria1023

@danniiee8 a platí sa tam niečo ?

@maria1023 platila tam, bola tam pred 2 rokmi ale neviem vôbec koľko. Ale podľa tej slov - stále ju to vyšlo lacnejsie v porovnani s tým ako keby mala ísť do spadovej nemocnice Čadca, kde by musela vynechať niekoľko celých dní z práce kvôli predoperacnym, pobytu v nemocnici, dlhšej PN, následným kontrolam. V Žiline ju na všetky kontroly vzali presne na minútu presne a teda stačilo sa jej iba vypýtať z práce na chvíľu, v Čadci by presedela celé dni (v CA by to mala zadarmo ale X času zabiteho v nemocnici a v čakarňach).
Pár dni predtým totiž operovali jej otca v CA a teda kvalita prístup a všetko okolo neporovnateľné.