icon

Kde sa dá zohnať lacné dievčenské oblečenie od 6 mesiacov?

17. mar 2025

Hanbím sa požiadať o dievčenské oblečenie od 6mesiacov.. nemáme sa zle ale zase nonstop kupovať nové a nové veci je tiež podľa mňa zbytočne. Nemám nikoho v rodine kto by mal malé deti takže mi nemá kto darovať a jedna kamarátka ma trochu staršiu dcérku ale neponúkla sa a je mi hrozne trápne sa jej pýtať. Neviete kde by som zohnala nejaké veci?
Samozrejme lacné obchody vyhľadávam ako sinsay pepco ale mame aj dosť oblečenie z H&m, Zara atd..

morusha
17. mar 2025

Normálne do lokálnych swapovacích, darovacích skupín zadaj požiadavku a isto sa ti niekto ozve.

patka06
17. mar 2025

Popozeraj aj tu v bazári alebo miestne skupiny na FB - ušetríš aj na poštovnom

gugu15
17. mar 2025

skus aj second hand pekne veci a za facku

janage
17. mar 2025

Odkiaľ si? Charity shopy sú už vo viacerých mestách. Maju krásne detské veci (sama tam nosim naše) za 50centov či euro kus. Overal za 2e napr.
A podporíš dobrú vec.
Su tam aj hm, tesco, zara a iné bezne znacky
Ďalej FB bartrovacie skupiny alebo u nás Vzájomná pomoc....bežné ponúkajú celé tašky obliečka, hračky, knihy...

beata_k
17. mar 2025

Neverim, ze si nepocula o bazaroch. Aj tu na MK je XY ponuk zadarmo. Ci co by si chcela aby ti vsetko pekne niekto zabali a poslal az priamo k tvojim dveram?

autor
17. mar 2025

@beata_k len sa slušne pýtam nemusíte hneď útočit

beata_k
17. mar 2025

Neutocim. Slusne sa pytam ci si nepocula o bazaroch.

kiki68
17. mar 2025

Mozno skusit nejake swapy v okoli a pod. My mame kazde dva mes swap s babami. Sme ale mimo sk.

thereisabear
17. mar 2025

Nehabi sa a napíš inzerát. Skús lokálne FB skupiny. Darované oblečenie nevyužívajú len ľudia, ktorí nemajú na nové ale aj takí, ktorým záleží na ekológii a nechcú produkovať zbytočne ďalší odpad.

anit13
17. mar 2025

Moje postrehy napr. bezplatna burza na Solinkach, potom sa chysta burza u Salezianoch, komunitny sklad, bazare, FB stranky a pod.

iwesska
17. mar 2025

S takymito minivecami su prepchate darovacie skupiny na FB. Akurat som sa nad tym zamyslela,ze ked boli deti male nic take nebolo,vsetko som musela kupovat a teraz tolko peknych veci si mamy len povymienaju.

greeri
18. mar 2025

na tej bezplatnej burze sv. Jozefa je najviac takéhoto oblečenia do pol roka, určite si vyberieš

saxana000
18. mar 2025

Urcite bazar a fb skupiny.toto malicke oblecenie sa predava zvacsa po celych balikoch.aspon ja tak posuvam ked vyradim celu jednu velkost ponuknem plnu krabicu za smiesnu sumu za ktoru kupim aspon balik plienok.

ingrid2304
20. mar 2025

Dobrý deň, mám nejaké balíky dievčenského oblečenia. Ak máte záujem, napíšte mi, inak mám v pláne zaniesť oblečenie, pravdepodobne zajtra, na vyššie spomínanú burzu sv. Jozefa.