Kde v Žiline otestujú moč na pohlavné choroby?
Ahojte.
Som zúfalá. Labák jeden má dovolenku druhy has má odberné miesto v Považskej.
Chcem si dát zobrať vzorku mocu na pohlavné choroby lebo má vám časté zápaly mechúra. Potrebujem to stihnúť tento týždeň. Potom mám menzes.dakujem
Neviete kde toto vysetria z mocu?
Volala som únilab aj synlab nevyhovujúce podmienky majú a dovolenky som zúfalá. Od septembra cestuje mimo SR. V zahraničí je to robenie narocnejsie a drahšie . Dakujem
@anonym_autor v ZA neviem ale v v TN a okolí ti možno poradí Gabrik😉
z mocu kvapavku nezistis (spolahlivo teda) na pohl choroby sa vzdy robia vytery zo sliznic a krv (syfilis, hiv)
V Bratislave v poliklinike na Mýtnej sa dá všeličo testovať ako samoplatca. Skús pozrieť. Z hlavnej stanice v pešom dosahu.
V Bratislave v poliklinike na Mýtnej sa dá všeličo testovať ako samoplatca. Skús pozrieť. Z hlavnej stanice v pešom dosahu.
@elz1920 Pýta sa na Žilinu, nie na Bratislavu. Aj v Prahe v nemocnici Motole sa môžeš dať otestovať ako samoplatca.
@anonym_autor A kto je tvoj všeobecný lekár? Prípadne skús zavolať do všeobecnej ambulancie Vivensa, je tam ochotný a šikovný všeobecný lekár, berie aj samoplatcov.
Máš Medirex v Žiline..
Pokial viem, pohlavne choroby sa zistuju z krvi alebo vyterom. Bud zbehni gynekologovi, alebo nech ti zoberu krv v unilab. Objednas termin a vysledky ti pridu myslim ze na mail.

@anonym_autor navstiv svojho gynekológa a ten ti vezme čo treba zadarmo