icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

aliket
13. dec 2011

@adusased Jaj, tak to ti zavidim...aquapark a vecera - dala by som si hned povedat 🙂 no musim si este pockat, maly je stale kojeny a ostatne velmi nepapa, takze starim rodicom ho nechavame tak dve hodky maximalne 😖

davidka27
13. dec 2011

zaujímavé čítanie 🙂

davidka27
13. dec 2011

ja by som tiež velmi rada navštevovala zumbu, pozerala som reklamné letáky robí sa aj na hlinách 8, na lichardovej v telocvični, ak by niekto začal chodiť rada sa pripojím budem rada ak sa mi niektoozve

adusased
13. dec 2011

@aliket @wilsonka jaaaaj babenky, este teraz mi je dobre ked si na vcerajsok spomeniem, moj maly je na UM, takze toto je aspon jedna vyhoda ze mozeme takto ist dakde 😉boli sme v DK, uz davnejsie som kupovala cez azet portal zlavu, tak sme ju uz museli uplantnit, lebo za plnu cenu sa tam neoplati ist, ale uz s mm planujeme tatralandiu, tu mam rada v zime, ked je sneh a my sme vo vonkajsom tepluckom bazene 😀 a ta vecera nemala chybu, vzdy ked sme na orave ideme do Koliby a tam ta kapustnica je skvela, som sa taaaaak najedla, ze to uz ani s jedenim nema nic spolocne, to uz s obzerstvom suvisi 😀 😀 😀 a ked sme isli vecer po maleho tak sme na ceste stretli ten coca cola kamion, tak som si na Vas spomenula, ze ci ste boli?

mamabiba
13. dec 2011

@adusased nie to almastudio ma zaujalo, že majú cvičenie aj s babatkami od 6 mesiacov, tu je ich ponuka:
Ponúkáme Vám nasledujúce druhy cvičení pre dospelých:

Joga
Powerjoga
Brušné tance
Cvičenie na fitloptách
Cvičenie pre zdravý chrbát
Cvičenie pre tehuľky

Pre našich najmenších sú pripravené cvičenia:

Baby Gym - cvičenie pre mamičky s detičkami, zamerané na podporu správného psychomotorického vývinu dieťaťa (od 6 mes. do 3 rokov)
Baby Music (od 1 roka)
Fit lopty (od 5 rokov)
Tančeky pre najmenších (od 4 rokov)
ZumbaTomic (od 4 rokov)

mamabiba
13. dec 2011

Naša fotka z kamióna s názvom: Ja a "lehce" unavený Santa

mamabiba
13. dec 2011

@davidka27 ahoj medzi nami, ja zrovna síce zumbu neplánujem, ale aspoň ťa privítam 🙂 🙂

mamabiba
13. dec 2011

@adusased Závidííím, ale aj ja raz takto pôjdem 😀 😀 😀 , len čo dokojím hneď sa aj poteším svojím starým nerestiam 😅

aliket
13. dec 2011

@davidka27 jasne, ozveme sa...druhy januarovy tyzden by sme mohli zacat 😉

aliket
13. dec 2011

@mamabiba Tak ten santa vyzera naozaj nejak "unavene" 😀

aliket
13. dec 2011

@adusased Tatralandia je super 🙂 , snad sa tam tiez dostaneme niekedy v zime, ale aj s deckami...musime aj starych rodicov zobrat, aby sme sa aspon parkrat na tobogane spustili 😀 v DK je aky ten aquapark ?

jancurik
13. dec 2011

baby idete zajtra do mc levik?

adusased
13. dec 2011

@mamabiba perfektna fotkaaa 😀

adusased
13. dec 2011

@mamabiba hej,takze v den ked dokojis,ides sa opit a rovno do aquaparku hej 😀 😀 😀 potom dame stretko v tatralandii 😝

adusased
13. dec 2011

@aliket a kde chcete chodit na tu zumbu???

adusased
13. dec 2011

@aliket inak v DK sa to moc neoplati, otvorili to len nedavno,takze zazraky necakaj, uvidime ako bude v lete, inak je tam bazen plavecky a potom vodny svet, 2 virivky,tobogan, smyklavky, bazen, drava voda, ta stena taka na vlny velka-tu sme si najviac uzili,keby mi vrch plaviek stale neutekal niekde 😀 a pre deti tam maju detsky kutik,krasny, potom aj bazenik, ale za tie prachy co za to chcu je to malo...za celodenny vstup chcu 17 euro na osobu a to je na to co tam maju dost, my sme kupili za 13 euro pre 2 osoby celodenku a stacilo, tatradandia za skoro rovnaku cenu ma omnoho viac 😉 boli sme tam v pondelok, takze malo ludi,ked sme prisli bolo nas dokopy 10 a potom asi 25 ludi, ale ked je tam viac ludi,tak si to tak neuzijes, je to male

aliket
13. dec 2011

@adusased neviem, kde budeme chodit na tu zumbu - musime sa dohodnut 😉 ale to az v january, ked budu vsetky dobroty z vianoc zjedene 😀

adusased
13. dec 2011

@aliket no ja az tiez od januara, ale ja som z borika, takze u mna vlcince nie, ale ked niekde v meste tak v pohode

mimkaa2607
13. dec 2011

@wilsonka ahojky...prave čitam, že chodiš na baby plávanie...ja somt iež chodila s dcérkou a vrelo to odporučam ... my sme odišli do zahraničia a sme to prerušili...ale dufam, že po novom roku ked sa vratime, tak asi začneme chodiť... 🙂 je to super

aliket
13. dec 2011

zajtra ideme na desiatu zase do toho materskeho centra Levik - kto chce moze sa pridat 😉

wilsonka
autor
13. dec 2011

@aliket ja dobehnem ak sa bude dat.🙂od kedy do kedy to je a co si treba doniest? je tam kanvica na varenu vodu? a je to pri galileu? dik za info.

adusased
13. dec 2011

baby ja som normalne z tohoto MK sklamana.... ☹

aliket
13. dec 2011

Je to od 10:00 - 11:00, nic specialne nemusis nosit, mozno nejake hracky pre malu, ale ani to nemusis, ty uz mas vacsiu babenku, takze pre nu tam je dost hraciek 😉 konvicu by tam mali mat, lebo nam minule nukali caj a kavu 🙂 a je to za tym galileom...o pol desiatej sa stretavam s Jankou pri Bille na moste, ak pojdes nahodou peso tadial 😉

denkap
14. dec 2011

@jancurik @aliket aj my sa dnes chystame do herne 😉

mamabiba
14. dec 2011

@adusased idem sa opiť, zapálim si a bude mi nesmierne krásne zle. nakoniec možno skončíme aj v tatralandii 😀 😀 😀

mamabiba
14. dec 2011

@adusased a čo sa stalo? aké sklamanie ťa tu postretlo?

mamabiba
14. dec 2011

Dievčatá, je mi lúto, že som sa dnes nezúčastnila, je mi akosi divno. Hlava ma bolí... tak dúfam, že to skoro prejde, pretože dnes ešte musím po úradoch a na pasové a sľúbila som dnes vianočné trhy malej a aj mužíčkovi

adusased
14. dec 2011

@mamabiba ale vcera som zasa urobila jednu velku chybu a pozerala som na statusy, pri niektorych sa mi az rozum zastavoval, .... 😒 co dnes idete porabat??

mamabiba
14. dec 2011

@adusased musím ísť na poštu a poposielať dajaké balíky, na pasové pre dcérin pas, musím ísť na úrad práce si konečne vybaviť "kočíkovné", zaniesť jednej tete dupky, čo si u mňa objednala a podvečer ideme aj s mužíčkom na vianočné trhy. Vôbec sa mi dnes nechce, som ako mechom udretá. 🙄

adusased
14. dec 2011

@mamabiba ty kokso, ty mas dnes akysi perny den 😀 ja len tak z nohy na nohu chodim, vcera sme boli vecer na punci tak ja som zbezne mesto obehala, ale nic tam dokopy aj tak nie je, konecne dosla materska dnes tak idem dake darceky pokupit, bo nemam este ani jeden 😀