Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny
ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂
kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂
zaujímavé čítanie 🙂
ja by som tiež velmi rada navštevovala zumbu, pozerala som reklamné letáky robí sa aj na hlinách 8, na lichardovej v telocvični, ak by niekto začal chodiť rada sa pripojím budem rada ak sa mi niektoozve
@aliket @wilsonka jaaaaj babenky, este teraz mi je dobre ked si na vcerajsok spomeniem, moj maly je na UM, takze toto je aspon jedna vyhoda ze mozeme takto ist dakde 😉boli sme v DK, uz davnejsie som kupovala cez azet portal zlavu, tak sme ju uz museli uplantnit, lebo za plnu cenu sa tam neoplati ist, ale uz s mm planujeme tatralandiu, tu mam rada v zime, ked je sneh a my sme vo vonkajsom tepluckom bazene 😀 a ta vecera nemala chybu, vzdy ked sme na orave ideme do Koliby a tam ta kapustnica je skvela, som sa taaaaak najedla, ze to uz ani s jedenim nema nic spolocne, to uz s obzerstvom suvisi 😀 😀 😀 a ked sme isli vecer po maleho tak sme na ceste stretli ten coca cola kamion, tak som si na Vas spomenula, ze ci ste boli?
@adusased nie to almastudio ma zaujalo, že majú cvičenie aj s babatkami od 6 mesiacov, tu je ich ponuka:
Ponúkáme Vám nasledujúce druhy cvičení pre dospelých:
Joga
Powerjoga
Brušné tance
Cvičenie na fitloptách
Cvičenie pre zdravý chrbát
Cvičenie pre tehuľky
Pre našich najmenších sú pripravené cvičenia:
Baby Gym - cvičenie pre mamičky s detičkami, zamerané na podporu správného psychomotorického vývinu dieťaťa (od 6 mes. do 3 rokov)
Baby Music (od 1 roka)
Fit lopty (od 5 rokov)
Tančeky pre najmenších (od 4 rokov)
ZumbaTomic (od 4 rokov)
baby idete zajtra do mc levik?
@aliket inak v DK sa to moc neoplati, otvorili to len nedavno,takze zazraky necakaj, uvidime ako bude v lete, inak je tam bazen plavecky a potom vodny svet, 2 virivky,tobogan, smyklavky, bazen, drava voda, ta stena taka na vlny velka-tu sme si najviac uzili,keby mi vrch plaviek stale neutekal niekde 😀 a pre deti tam maju detsky kutik,krasny, potom aj bazenik, ale za tie prachy co za to chcu je to malo...za celodenny vstup chcu 17 euro na osobu a to je na to co tam maju dost, my sme kupili za 13 euro pre 2 osoby celodenku a stacilo, tatradandia za skoro rovnaku cenu ma omnoho viac 😉 boli sme tam v pondelok, takze malo ludi,ked sme prisli bolo nas dokopy 10 a potom asi 25 ludi, ale ked je tam viac ludi,tak si to tak neuzijes, je to male
@wilsonka ahojky...prave čitam, že chodiš na baby plávanie...ja somt iež chodila s dcérkou a vrelo to odporučam ... my sme odišli do zahraničia a sme to prerušili...ale dufam, že po novom roku ked sa vratime, tak asi začneme chodiť... 🙂 je to super
zajtra ideme na desiatu zase do toho materskeho centra Levik - kto chce moze sa pridat 😉
baby ja som normalne z tohoto MK sklamana.... ☹
Je to od 10:00 - 11:00, nic specialne nemusis nosit, mozno nejake hracky pre malu, ale ani to nemusis, ty uz mas vacsiu babenku, takze pre nu tam je dost hraciek 😉 konvicu by tam mali mat, lebo nam minule nukali caj a kavu 🙂 a je to za tym galileom...o pol desiatej sa stretavam s Jankou pri Bille na moste, ak pojdes nahodou peso tadial 😉
Dievčatá, je mi lúto, že som sa dnes nezúčastnila, je mi akosi divno. Hlava ma bolí... tak dúfam, že to skoro prejde, pretože dnes ešte musím po úradoch a na pasové a sľúbila som dnes vianočné trhy malej a aj mužíčkovi
@adusased musím ísť na poštu a poposielať dajaké balíky, na pasové pre dcérin pas, musím ísť na úrad práce si konečne vybaviť "kočíkovné", zaniesť jednej tete dupky, čo si u mňa objednala a podvečer ideme aj s mužíčkom na vianočné trhy. Vôbec sa mi dnes nechce, som ako mechom udretá. 🙄

@adusased Jaj, tak to ti zavidim...aquapark a vecera - dala by som si hned povedat 🙂 no musim si este pockat, maly je stale kojeny a ostatne velmi nepapa, takze starim rodicom ho nechavame tak dve hodky maximalne 😖