icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

aliket
18. dec 2011

@wilsonka Drzim prsty u doktorky ... neboj, urcite to nebude nic vazne 😉

vixi
18. dec 2011

ahojte,
ja som sa uz odhodlala, dufam ze mi to vydrzi, od noveho roka urcite musim ist cvicit, musim poskusat viacej veci, mam problem s platnickou, tak uvidim co zvladnem 😉

wilsonka
autor
19. dec 2011

@aliket dik, uz teraz som na nervy lebo sa nam to zlialo na chrbatiku a mame prist az po obede.:(. dufam ze mas pravdu.
nedokazem si ani predstavit co to musi byt pre matku za hrozu ked ma vaznejsie chore babo....ja tu stresujem koli ekzemu:(

jancurik
19. dec 2011

ok, pripajam sa aj ja. v stredu. o 11? no to je nas cas na vrieskanie 🙂
Manduca???? asi ano. ach jaj........

mamabiba
19. dec 2011

@wilsonka držím palce, nech to dobre dopadne. Potom určite daj vedieť...

adusased
19. dec 2011

@mamabiba
@jancurik
@wilsonka
@vixi
@aliket ahojte maminky 🙂 ja neviem kde mi ta moja hlava stoji, kazdy den chcem zacat upratovat na vianoce ale vidim to tak,ze ziadne velke upratovanie nehrozi a radsej si budem vychutnavat atmosferu 😀 v stredu to stretko co dohadujete este neviem ci pojdem do mesta, ale mala by som, lebo pre muza potrebujem ist darcek kupit a ta predajna je len v meste, tak snad mi to vyjde, vas rada uvidim, aj tie co som uz videla, aj tie, co este len spoznam 😝
@vixi a kde ides cvicit? a co presne, ? by som sa pripojila 😉

vixi
19. dec 2011

@adusased Ahojte, no neviem, asi skusim tu na Hajiku, mam to cez cestu. Mozno skusim klasiku, len fitko. Mozno zumbu alebo vo Horkach Pilatesa. Uvidim. Inak ja uz mam celkom upratane a to Lily bola len 4 dni v skolke tento mesiac. Nejako sa mi zazrakom podarilo 🙂 Este napiect ale to je uz najmenej. Vcera mi dokonca manzel pomohol kachlicky v kupelke nabliskat! Alebo nablyskat? Neviem teraz... 😅
Ja sa pridam ku stretku ked bude viac casu. Darceky som manzelovi kupila cez net, shoppovat s oboma je pre mna tazke.

aliket
19. dec 2011

@adusased u nas tiez nejake velke upratovanie nehrozi 😀 mna parkrat do roka chyti upratovacia nalada a vtedy robim "vacsie poriadky" 😉

jancurik
19. dec 2011

@adusased ja to s tym upratovanim tiez vidim biedne. tak normalne ale asi nic velke. urcite sa nepretrhnem od roboty. napecene mam, takze brusko bude plne! hahahahahahahahahaha

jancurik
19. dec 2011

@wilsonka ako si dopadla u doktorky?

wilsonka
autor
19. dec 2011

@jancurik cavko, no nie je to atopicky ekzem predbezne - co ma velmi potesilo, skor take seboroicke, slabsie. tazko povedat ked to do mesiaca s mastickami z lekarne neprejde, mame prist. tak som rada ale vraj to je o.k. ma to vela deti aj skor ako nasa a staci sledovat co jem- z coho to moze mat a neprat v avivazi. tak som kludnejsia. ideme do tesca, tak dam v lekarni urobit masti zatial a nakupime zas dake vecicky a papanicu.🙂

adusased
19. dec 2011

@jancurik
@aliket no babule, ved nebojte sa nic, ja teda nerobim dake velke upratovania, ja si radsej upracem aj kazdy den, len aby som nemusela robit velke upratovania raz za cas 😝 a okrem toho v rodine su zvyknuty robit prepadove akcie, tak az nie som uuuuuplne prekvapena 😀

adusased
19. dec 2011

a inak dnes som konecne muzovi kupila darceky pod stromcek, aj ked ma uz vecer vytocil, tak neviem ci ich Jezisko nevrati 😀

vejula
20. dec 2011

kočky tak o kolkej zajtra??? a kde presne?

aliket
20. dec 2011

Tak ako zajtra? moze byt o desiatej na stvorcaku pri fontane? ale kludne aj neskor 😉

denkap
20. dec 2011

my neprideme, obidvaja soplime, dufam, ze do soboty budeme fit 😒
uvidime sa v novom roku 🙂

jancurik
20. dec 2011

@aliket no mne sa zda ze o 11.
tak baby o kolkej teda???????

vejula
20. dec 2011

@aliket
@jancurik taKO 10 či o 11 ????

aliket
20. dec 2011

@vejula @jancurik nedohadovali sme sa na case, ten utorok chcela mata o 11-tej, potom sa to zmenilo na stredu a hodina sa uz neriesila...ale mozme to nechat na tu 11-tu 😉

aliket
20. dec 2011

takze zajtra o 11-tej na marianskom namesti pri fontane - stretnutie mamiciek na puncik 🙂

mamabiba
22. dec 2011

Babuľky, veľmi sa ospravedlňujem, ale predvianočné povinnosti ma nepustili + ja sa so svojim avetkom už nikam nedostanem, pokiaľ nebude odmäk ☹ . Dúfam, že ste sa dooobre bavili. Tu máme cca 5-10 cm snehu, decká sa nám už chodia bobovať 😀 😀 😀

aliket
22. dec 2011

@mamabiba vpohode, ked sa neda - tak sa neda 😉 u nas vcera skoro cely den snezilo, takze uz aj my mame konecne sneh 🙂

mamabiba
23. dec 2011

Dievčatá, prajem Vám všetkým krásne a ničím nerušené vianočné sviatky, nech naše deti majú pod stromčekom rozjarené očká a aj vy plno prekvapení.

denkap
23. dec 2011

Pripajam sa a zelam pokojne prezitie vianocnych sviatkov 😉

beatrisss1
27. dec 2011

Ahojte, je tu nejaka mamina zo Soliniek a hlada partacku na kocikovanie? Ja a Alexko radi uvitame spolocnost

mamabiba
28. dec 2011

Ahojte babulky, tak ako ježiško, čo Vám a vaším ratolestiam doniesol??? My sme si z mužom spravili radosť novým gramofónom, ja som k tomu dostala ešte zábavný hrnček...keď je studený tak je čierny a keď sa dá do neho horúca voda, tak sa zmení na biely a je tam aj fotka mňa s mojím drahým,staršia dostala bicykel, domček pre chodiacich petshopov a k tomu aj dajaké príšerky, lyžiarske palice, okuliare, rukavice, lyžiarky a mladšia dostala dečku na hranie, plienky a dajaké oblečko...ešte nás čaká ježurko u mojej mamy,tak som zvedavá, ako na nás myslel tam 😀 😀 😀 . Ja mám veeeľmi rada darčeky, hlavne prekvapká 😉

mariankach
28. dec 2011

@mamabiba ahoooj ja sa uz hrozne tesim, dnes som bola na monitore a mam prist opat v piatok, uz su vidno trosku aj kontrakcie 😀. Tak dufam, ze coskoro napisem pekne spravicky tuna a uz sa na vas tesim ..totiz pripadam si uz fakt ako hroch, malinku nenahlim, ale chybaju mi moje brusaky 😀 a vodne dieloooo.

mariankach
28. dec 2011

@mamabiba my sme len take male darceky - misky na oriesky, kucharku, ale prazdnu, lebo ja vymyslam kopu recepty, tak nech si mozem zapisovat, knizku Starostlivost o dieta (uuzasnaaaa, citam poctivo), ale hlavne bol klud a pokoj 🙂

mamabiba
28. dec 2011

@mariankach posledný 😀 😀 😀 😀 , ten pokoj a kľud. Už iba pár dní a budete mať v rodine veeeľa zhonu a po kľude nebudete ani chyrovať. preto si ho uži ešte kým môžeš 😀 😀 😀 . Už sa na Vás tešíme a dúfam, že sa k nám pridáte 😉

wilsonka
autor
28. dec 2011

@mamabiba
@jancurik
@aliket
@adusased
ahojte kocky, tak som po sviatkoch tu. 🙂 dostali sme naj darcek malej zmizol ekzem alebo alergia z koze🙂
ostatne darceky potesili tiez ale nie az tak🙂
pocasie sa nam riadne pokazilo, tak chodime po obchodoch na zlavy ale zatial by som to zlavami nenazvala:(
ja uz pozeram dovolenky na leto ale su nehorazne drahe:(

baby ako idete prezit silvester? my doma a uz teraz mam hrozu z toho ako mala zvladne ten ramus.:(

keby sme sa nevideli prajem vam len to najlepsie v novom roku, hlavne zdravicko klasika a dake to euro navyse pre potesenie🙂