Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny
ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂
kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂
no však aj tu u nas je kopa snehu
Býva niekto z Vás blízko centra v Žiline? Či by sme sa nemohli stretnúť na kočíkovanie?
Ahojte maminky 🙂 Je tu nejaká maminka ktora sa dostava do formy a ma rada behanie? 😀 ja som začala behávať, ale samu ma to nebaví 😅 🙂
kočky je tu daka blizko vrania alebo z vrania na kavičkovanie a tak 🙂 🙂
@matusa77 Ahooj, tak to je supeer 🙂, my bývame na Velkej Okruznej, oproti Evanjelickému kostolu a von s ním chodievam tak okolo 15:00. Spinká mi od 11 hod tak do cca 14 v kočíku pri otvorenom okne, to si zatial postíham navarit, upratat a poobede s ním vyrázam von aby som sa aj ja vyvetrala 🙂.. napisem ti tel. cislo cez IP a mozeme sa dohodnut 🙂
Ahojte mozem sa pridat...som z Rosiniek a cakam prve babatko v maji? rada by som sa niekym stretla priapdne potom na kocikovanie...nie som origos Zilicanka tak tu vela ludi nepoznam.
OK
@denkap radi by sme sa pridali, ale my sme furt akisi chori...minuly tyzden som mala ja skoro 39 horucky 😝 nastastie iba jeden den a potom uz relativne dobre...a od vcerajska maly kycha,sopli+teplota...neviem ci to ma z tych zubov alebo co 😖 tento tyzden sme aj na plavanie mali zacat chodit, ale nic z toho ☹ tak mozno buduci tyzden dojdeme do Levika, rada by som uz sla medzi ludi konecne 😉
@mirka32o levik je na hlinach - ruzova ul., za hotelom galileo nad potravinami cba - takyto maju program pre deticky a mamicky http://www.mclevik.sk/page10.php
ahojte babule, dlho som nebola, lebo maly je co den, to narocnejsi, tesim sa ze su tu nove zilincanky, alebo blizkozilincanky od tohto mesiaca ideme chodit na babyplavanie, tak este dokupim plavky a ideme na to 😀
@mamabiba vy sa mate rodinka ako? si zasypana snehom? 😉
@chrum ja som z Vrania original, teda uz dlhsie som mimo dom, ale na Vranie nedam dopustit, len je tam asi nuda nie? 😉 @wilsonka to co dnes citam, nejaka zla skusenost s kupujucou?, ...inak baby ja uz mam solinky aj borik zhora aj zdola prejdene, ale kedze su chodniky tak super udrziavane do mesta sa mi nechce moc chodit, aj ten punc uz nie je 😀 😀 😀 akurat dnes mi kamaratka spominala, ze vo fare na solinkach je centrum pre maminy a deticky, ale ze to skor pre take uz rocne babuliatka, tak to moj by z toho nemal este nic 😝 ale pockame a pojdeme🙂 a kto chodi uz na nejake cvicenie ? lebo som si povedala, ze po novom roku zacnem pracovat na postave, lebo v lete bude dufam dovolenka, tak az dako vyzeram...tak dajde tipy🙂
@adusased cavko, ale no nevyhovies kazdemu.
boli sme raz na zumbe v dome odborov, byva to od 18:30 hodku hodku a pol. dnes mozno tiez pojdeme.
pridajte sa kto ma chut. moja salka kavy to akurat nie je ale tak hybat sa treba 🙂
skor by som sa pridala na plavanie alebo kalanetika, joga daco take skor. napady?
dnes sa von nejde ked je taka klendra vonku.

@chrum ešte trochu ďalej, za považským chlmcom...Divina