icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

mamabiba
16. jan 2012

@chrum ešte trochu ďalej, za považským chlmcom...Divina

chrum
17. jan 2012

@mamabiba však to nie je odomna daleko

mamabiba
17. jan 2012

@chrum to ja viem... však keď bude možnosť, že sa dostanem dole, tak sa môžeme stretnúť. Ja bývam ešte trošku od Diviny...v Lúkach. Ale ako pozerám na tú kopu snehu, čo tu máme, tak sa asi nikam do marca nedostanem ☹ ☹ ☹

chrum
17. jan 2012

no však aj tu u nas je kopa snehu

martynya
25. jan 2012

Býva niekto z Vás blízko centra v Žiline? Či by sme sa nemohli stretnúť na kočíkovanie?

chrum
25. jan 2012

@martynya v centre žiliny som byvala teaz byvam vo vrani ale do žiliny chodievam 🙂 🙂

martynya
25. jan 2012

@chrum Tak to je fajn 🙂 pozerám, že už máš 2 veľké detičky 🙂.. a malému sa ako darí? už chodí? Ja som zvedavá kedy začne ten náš, ale na to má ešte čas 🙂, ešte ani po zúbku nechyrovať 🙂

chrum
25. jan 2012

@martynya no kočky mam už velke ,maly začal behat v roku a na zubky ma tvoj maly ešte čas ,kočky su už samostatne ja už len s malym chodim oni radčej same doma

maminka142
25. jan 2012

Ahojte maminky 🙂 Je tu nejaká maminka ktora sa dostava do formy a ma rada behanie? 😀 ja som začala behávať, ale samu ma to nebaví 😅 🙂

matusa77
26. jan 2012

a
@martynya Ahoj, ja som z centra a mame tak rovnako stare babatka. nas Matusko ma tiez 6 mes. kedy chodite von a kade? ja som sa prave zaregistrovala..

chrum
26. jan 2012

kočky je tu daka blizko vrania alebo z vrania na kavičkovanie a tak 🙂 🙂

martynya
26. jan 2012

@matusa77 Ahooj, tak to je supeer 🙂, my bývame na Velkej Okruznej, oproti Evanjelickému kostolu a von s ním chodievam tak okolo 15:00. Spinká mi od 11 hod tak do cca 14 v kočíku pri otvorenom okne, to si zatial postíham navarit, upratat a poobede s ním vyrázam von aby som sa aj ja vyvetrala 🙂.. napisem ti tel. cislo cez IP a mozeme sa dohodnut 🙂

hope80
28. jan 2012

Ahojte mozem sa pridat...som z Rosiniek a cakam prve babatko v maji? rada by som sa niekym stretla priapdne potom na kocikovanie...nie som origos Zilicanka tak tu vela ludi nepoznam.

denkap
30. jan 2012

@aliket @jancurik @vejula ... Ahojte, nechystate sa niektore doobedie do levika do herne?

vejula
30. jan 2012

@denkap ja som bola dnes 🙂 pojdem aj vo štvrtok večer o 16 a v piatok rano o 9 🙂

chrum
30. jan 2012

@denkap ja som tam ešte nebola ako tam je

chrum
30. jan 2012

@vejula čo tam robia drobčekovia

vejula
30. jan 2012

@chrum hraju sa 🙂 je tam kopec hračiek, mala šmyklavka a taky detsky domček, knižočky 🙂

denkap
30. jan 2012

@vejula okolo 16ej uz mame doma tatika, tak radsej doobeda by sme sli 😉

vejula
30. jan 2012

@denkap tak v piatok o 9tej

denkap
30. jan 2012

OK

mirka32o
31. jan 2012

@denkap A kde je ten levik. Tiež nie som priamo zo Žiliny, ale často si musíme vypĺňať program a nie je akosi inšpirácia. Poraďte. Ďakujem.

aliket
31. jan 2012

@denkap radi by sme sa pridali, ale my sme furt akisi chori...minuly tyzden som mala ja skoro 39 horucky 😝 nastastie iba jeden den a potom uz relativne dobre...a od vcerajska maly kycha,sopli+teplota...neviem ci to ma z tych zubov alebo co 😖 tento tyzden sme aj na plavanie mali zacat chodit, ale nic z toho ☹ tak mozno buduci tyzden dojdeme do Levika, rada by som uz sla medzi ludi konecne 😉

denkap
31. jan 2012

@mirka32o levik je na hlinach - ruzova ul., za hotelom galileo nad potravinami cba - takyto maju program pre deticky a mamicky http://www.mclevik.sk/page10.php

denkap
31. jan 2012

@aliket ked je take skvele pocasie - par dni zima, par dni teplo, tak clovek hned volaco chyti. my sme boli trochu usopleni zaciatkom mesiaca 😠 skore uzdravenie vam zelam a do skoreho videnia 😉

adusased
1. feb 2012

ahojte babule, dlho som nebola, lebo maly je co den, to narocnejsi, tesim sa ze su tu nove zilincanky, alebo blizkozilincanky od tohto mesiaca ideme chodit na babyplavanie, tak este dokupim plavky a ideme na to 😀
@mamabiba vy sa mate rodinka ako? si zasypana snehom? 😉
@chrum ja som z Vrania original, teda uz dlhsie som mimo dom, ale na Vranie nedam dopustit, len je tam asi nuda nie? 😉 @wilsonka to co dnes citam, nejaka zla skusenost s kupujucou?, ...inak baby ja uz mam solinky aj borik zhora aj zdola prejdene, ale kedze su chodniky tak super udrziavane do mesta sa mi nechce moc chodit, aj ten punc uz nie je 😀 😀 😀 akurat dnes mi kamaratka spominala, ze vo fare na solinkach je centrum pre maminy a deticky, ale ze to skor pre take uz rocne babuliatka, tak to moj by z toho nemal este nic 😝 ale pockame a pojdeme🙂 a kto chodi uz na nejake cvicenie ? lebo som si povedala, ze po novom roku zacnem pracovat na postave, lebo v lete bude dufam dovolenka, tak az dako vyzeram...tak dajde tipy🙂

chrum
2. feb 2012

@adusased ano je som s malym stale sama ,už my s toho šibe 🙂 🙂

wilsonka
autor
2. feb 2012

@adusased cavko, ale no nevyhovies kazdemu.
boli sme raz na zumbe v dome odborov, byva to od 18:30 hodku hodku a pol. dnes mozno tiez pojdeme.
pridajte sa kto ma chut. moja salka kavy to akurat nie je ale tak hybat sa treba 🙂
skor by som sa pridala na plavanie alebo kalanetika, joga daco take skor. napady?
dnes sa von nejde ked je taka klendra vonku.

chrum
2. feb 2012

@vejula a kde totam je 🙂 🙂

adusased
2. feb 2012

@wilsonka ja musim ist s malym aspon na chvilu na vonok,lebo by ma tu zjedol, keby sme nesli 😀 ta zumba trva az hodinu a pol?????nie je to moc? a ked tam pridem ako nova budem stihat s ostatnymi,ci ste uz zabehnute?