icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

nellyza27
25. mar 2012

dobry vecer prajem byva niektora na Hlinach 8?

wilsonka
autor
27. mar 2012

@adusased
@lolllka
@januska712
@chrum
@martynya
@jancurik
@vejula
dievcence- zajtrajsok teda plati STRETAVKA : kamelia od13:00 budeme bud na ihrisku alebo v krcme🙂))
cavte

wilsonka
autor
27. mar 2012

ste vitane vsetky nielen tie co som pridala🙂 cim viac tym lepsie.

melodik
27. mar 2012

@mususu ahoj 🙂 este som v tejto teme neprispievala, ale som zilincanka a som aj z hajika. mam skoro "cerstve" babenko, ma sice 3 a pol mesiaca, ale je predcasniatko, tak je to stale take 3 kilove miminko. zatial nechodime von zo zdravotnych dovodov, este nemozeme, ale ked sa von dostaneme, urcite budem rada nejakej spolocnosti pri prechadzkach 🙂

melodik
27. mar 2012

@wilsonka ahoj, som tu nova, ale Bema-slovakia mozem len a len odporucit!!! starsi syn tam plaval od septembra do februara... a super... vyborny pristup, super podmienky, a urcite sa chystam k nim plavat aj s malou dcerkou, ked sa troska zbavime zdravotnych problemov.

vejula
27. mar 2012

@nellyza27 ahoj ja byvam na 7

@wilsonka maly bude sice asi zrovna spať v kočkiku ale dojdeme 🙂 ozaj da sa v kamelii na terase aj najesť či nie?

wilsonka
autor
27. mar 2012

@melodik tesime sa na vas🙂

wilsonka
autor
27. mar 2012

@vejula da sa aj jest.

adusased
27. mar 2012

@wilsonka
@lolllka
@januska712
@chrum
@martynya
@jancurik
@vejula tak babule, dufam, ze mi to vyjde zajtra, radi Vas uvidime 🙂 zajtra o 13tej v kamelii, len dufam, ze sa tam vsetky popchame🙂

januska712
27. mar 2012

@wilsonka
@adusased
@vejula ahojte tešíme sa🙂)) dúfam že sa tam popcháme🙂))

mususu
27. mar 2012

@melodik Ahoj super, tak mozme potom ist spolu kocikovat 🙂 ked bude vase mimco uz moct ist von, napis mi tu ked sa budete chystat von a budes chciet spolocnost 🙂 ja si to budem kontrolovat na konikovi. pekny den, inak potom by som aj ja chcela chodit plavat s nasim Markom.

lolllka
27. mar 2012

...joj, dufam, ze nam to vyjde...a budeme stihat, lebo mame po obede este jednu akciu..ale tesim sa.. 🙂..DIK za pozvanie

michaspi
27. mar 2012

helou damy, ja nie som sice aktivna diskuterka tu na mk, ale ak bude na terase este volno a su pozvane aj povodne nepozvane, tiez by som dosla🙂 aj s malou🙂) tesim sa🙂

adusased
27. mar 2012

@michaspi si pozvana isto 🙂

wilsonka
autor
27. mar 2012

@michaspi jasne 🙂

lolllka
28. mar 2012

@michaspi ...ahoj ja byvam tiez na solinkach....mozme ist spolu...hm?

michaspi
28. mar 2012

jasne, mozeme a po ceste vyzdvihneme adku (adusased) - ona byva na boriku...kde sa stretneme?mozeme pri skole - tej sukromnej, vedla Drevej Kravy hned pred zmrzlin. stankom?o 12,30?

michaspi
28. mar 2012

@lolllka jasne, mozeme a po ceste vyzdvihneme adku (adusased) - ona byva na boriku...kde sa stretneme?mozeme pri skole - tej sukromnej, vedla Drevej Kravy hned pred zmrzlin. stankom?o 12,30?

melodik
28. mar 2012

@mususu jasne ze sa ozvem!!! len to este chvilku potrva, minimalne 3 tyzdne, malinka ma chore, resp. este nedovyvijane pluca, tz. ma chronicke ochorenie pluc, tak sme doma na kyslikovej liecbe, v aprili ideme na kontrolu a podla toho uvidime. a tvoj drobec sa ma k svetu? kde presne byvate? my na M. Bela, kusok id konecnej trolejbusu.

januska712
28. mar 2012

@lolllka
@michaspi
@lolllka
@wilsonka
@adusased
@vejula ahojte ťak dnes sa nám nedalo prísť:((( mali sme vybavovačky /((( a nestíhali sme to:((( dúfam že na budúce môžme ísť s vami🙂) 🙂

wilsonka
autor
28. mar 2012

ahojte dievcence🙂 dnes to stretko bolo take dietnejsie🙂 boli sme 3:( aj to len chvilku...sme sa rozpustili.
no ale moje nohy dostali zabrat janula nas vyvetrala a nakoniec sme pobehali po meste (3hodiny) tolko som v zivote nebola von s malou🙂)))

dufam ze nabuduce sa zideme v hojnejsom pocte. prosim vas ak sa vam nebude dat, nebude chciet napiste v den stretka aby sme to radsej zrusili aby sme neprehanali maminky ktore su mozno s vacsej dialky ( vranie...apod.)

inak mozte lutovat bolo super a ihrisko je tam super najma hojdacky- nasi drobci sa velmi tesili🙂

majte sa zatial a rozmyslajte nad pravidelnym stretkom 1x mesacne- tam vzdy niekto bude moct prist- potrebne je miesto a cas- vymyslajte. ja myslim ze ta kamelka by aj mohla byt zvlast teraz ked bude teplo.papa zatial

adusased
28. mar 2012

@wilsonka baby vsak my sme tam boli , ja\a aj
@lolllka @michaspi ale kedze ani o 13:10tam nikto nebol, terasa v kamelii este zatvorena, vnutri tiez nikto s kocarikom, tak sme sa vsetky 3 pobrali na prechadzku a nakoniec sme skoncili v Nitri pri Drevennej krave, 😀 ale aj tak super 😀 😀 😀 tak nabuduce si dame vsetky cervene stuzky 😅 a kto ste vlastne vsetko tam bol? a kde ste boli?

adusased
28. mar 2012

@wilsonka ja a michaspi sme isli o pol jednej z domu a v parku sme sa zoznamili s lolllka inych sme tam nevideli 😖

vejula
28. mar 2012

@adusased 13.10 som bola vo vnutri s kočikom a s malym.. TErasa bola zavreta lebo malovali lavičky tak som šla dnu, potom ma tam našla aj janula s malym. hmmmm

adusased
28. mar 2012

@vejula no tak potom fakt neviem, lebo som bola o 13:05 hod vo vnutri sa pozriet, ale to som len tak nakukla a nic som tam nevidela, ....no nevadi, nabuduce budeme vediet, 😀 ja som myslela, ze sa skor vonku vychytame, lebo som mala trochu obavy, ako sa do restiky pomestime 😅

vejula
28. mar 2012

@adusased no ja som sa chcela najesť na terase, ale kedže bola zavreta, tak som sa šla najesť dnu, bo som bola hladna.... Potom ked sme vychadzali tak sme videli par metrov pred nami isť dve kočky s kočikmi ale nedobehli sme ich lebo maly rastik plakal tak ho janula nakojila a ako som kukala, ta tie dve kočky potom na konci bôrickeho parku zabočili cez cestu, tak som myslela že ste to asi nebli vy, že by ste si spravili kolečko 😅

adusased
28. mar 2012

@vejula my sme sa boli chvilu prejst na tej ceste a potom sme sa vratili a zasa sme sa isli prejst a v parku sme stretli aj lolllku tak sme sa dali do reci, este sme nakukli na terasu a do vnutra a potom sme isli prec uz vsetky 3 😅

michaspi
28. mar 2012

ej veru, toto je smolaaaa:(
boli sme tam 3, presli sme sa, poobzerali, nakukli dnu, pozdravili uja malujuceho (alebo co uz robil🙂 stoly na terase, no nikoho s kocikom sme nevideli...este sme sli na chvilu do byvaleho Kaymana, dnes Pivarska basta Rmut pri beach voljebale a adusased sa to pokusala obtelefonovat, no neuspesne...tak sme sa vydali naspat na Solinky, ale to uz mohlo byt tak po 13,30 ...skoda, ze sme sa nevychytali...nevadi, snad nabuduce - a tie cervene stuzky su dobry napad🙂

vejula
28. mar 2012

@adusased tak ste to neboli vy 🙂

@adusased
@michaspi nie na terase som nebola ale vnutri v reštike. som sa citila jak posledna bezdačka, kedže som myslela že budeme na terase tak v teplakoch a potom v tej reštike medzi samymi vyfintenymi vyobliekanymi som taj jedla jak taka šupa 😀 😀

michaspi
28. mar 2012

teplaky su IN🙂 http://www.pluska.sk/old/zena/moda/celebrity-te...
nabuduce si musime dat uplne jednoznacne infosky, pripadne vyrobim transparent🙂