Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny
ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂
kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂
ste vitane vsetky nielen tie co som pridala🙂 cim viac tym lepsie.
@mususu ahoj 🙂 este som v tejto teme neprispievala, ale som zilincanka a som aj z hajika. mam skoro "cerstve" babenko, ma sice 3 a pol mesiaca, ale je predcasniatko, tak je to stale take 3 kilove miminko. zatial nechodime von zo zdravotnych dovodov, este nemozeme, ale ked sa von dostaneme, urcite budem rada nejakej spolocnosti pri prechadzkach 🙂
...joj, dufam, ze nam to vyjde...a budeme stihat, lebo mame po obede este jednu akciu..ale tesim sa.. 🙂..DIK za pozvanie
helou damy, ja nie som sice aktivna diskuterka tu na mk, ale ak bude na terase este volno a su pozvane aj povodne nepozvane, tiez by som dosla🙂 aj s malou🙂) tesim sa🙂
jasne, mozeme a po ceste vyzdvihneme adku (adusased) - ona byva na boriku...kde sa stretneme?mozeme pri skole - tej sukromnej, vedla Drevej Kravy hned pred zmrzlin. stankom?o 12,30?
@mususu jasne ze sa ozvem!!! len to este chvilku potrva, minimalne 3 tyzdne, malinka ma chore, resp. este nedovyvijane pluca, tz. ma chronicke ochorenie pluc, tak sme doma na kyslikovej liecbe, v aprili ideme na kontrolu a podla toho uvidime. a tvoj drobec sa ma k svetu? kde presne byvate? my na M. Bela, kusok id konecnej trolejbusu.
ahojte dievcence🙂 dnes to stretko bolo take dietnejsie🙂 boli sme 3:( aj to len chvilku...sme sa rozpustili.
no ale moje nohy dostali zabrat janula nas vyvetrala a nakoniec sme pobehali po meste (3hodiny) tolko som v zivote nebola von s malou🙂)))
dufam ze nabuduce sa zideme v hojnejsom pocte. prosim vas ak sa vam nebude dat, nebude chciet napiste v den stretka aby sme to radsej zrusili aby sme neprehanali maminky ktore su mozno s vacsej dialky ( vranie...apod.)
inak mozte lutovat bolo super a ihrisko je tam super najma hojdacky- nasi drobci sa velmi tesili🙂
majte sa zatial a rozmyslajte nad pravidelnym stretkom 1x mesacne- tam vzdy niekto bude moct prist- potrebne je miesto a cas- vymyslajte. ja myslim ze ta kamelka by aj mohla byt zvlast teraz ked bude teplo.papa zatial
@wilsonka baby vsak my sme tam boli , ja\a aj
@lolllka @michaspi ale kedze ani o 13:10tam nikto nebol, terasa v kamelii este zatvorena, vnutri tiez nikto s kocarikom, tak sme sa vsetky 3 pobrali na prechadzku a nakoniec sme skoncili v Nitri pri Drevennej krave, 😀 ale aj tak super 😀 😀 😀 tak nabuduce si dame vsetky cervene stuzky 😅 a kto ste vlastne vsetko tam bol? a kde ste boli?
@adusased no ja som sa chcela najesť na terase, ale kedže bola zavreta, tak som sa šla najesť dnu, bo som bola hladna.... Potom ked sme vychadzali tak sme videli par metrov pred nami isť dve kočky s kočikmi ale nedobehli sme ich lebo maly rastik plakal tak ho janula nakojila a ako som kukala, ta tie dve kočky potom na konci bôrickeho parku zabočili cez cestu, tak som myslela že ste to asi nebli vy, že by ste si spravili kolečko 😅
ej veru, toto je smolaaaa:(
boli sme tam 3, presli sme sa, poobzerali, nakukli dnu, pozdravili uja malujuceho (alebo co uz robil🙂 stoly na terase, no nikoho s kocikom sme nevideli...este sme sli na chvilu do byvaleho Kaymana, dnes Pivarska basta Rmut pri beach voljebale a adusased sa to pokusala obtelefonovat, no neuspesne...tak sme sa vydali naspat na Solinky, ale to uz mohlo byt tak po 13,30 ...skoda, ze sme sa nevychytali...nevadi, snad nabuduce - a tie cervene stuzky su dobry napad🙂
teplaky su IN🙂 http://www.pluska.sk/old/zena/moda/celebrity-te...
nabuduce si musime dat uplne jednoznacne infosky, pripadne vyrobim transparent🙂

dobry vecer prajem byva niektora na Hlinach 8?