icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

januska712
5. apr 2012

@aliket ahoj my zasa chodíme v pondelok o pól tretej🙂)) no aj na to cvičenie sme chodili ale malú to uz nebavilo a teraz ked uz bude pekne počasie ťak budeme radšej vonku🙂))

mususu
10. apr 2012

@melodik a ta cesta okolo bytoveho druzstva, to sa ide o chodniku ci musim aj cez cestu prejst? ako normalne cez cestu mi nevadi ist 🙂 ale tak myslim ci netreba cez nejaku brutal premavku prechadzat? to by sme mohli potom tu cestu vyskusat, lebo ja zatial iba po hajiku pendlujem co je dost jednotvarne a teraz na velku noc sme na vlkoch u nasich bili tak tam sme sa po lesoparku presli, jaaj a minule sme s drahym sli aj dole tymi serpentinkami a cez zavodie, ale pri tej fare v zavodi sme sa otocili a sli spat uz.... dnes som bola v meste u lekara a tolko mamiciek aj tatikov s kociarikmi som videla sa tam prechadzat ze aj ja uz b ysom sa sla po marianskom a tak prejst 🙂 ...

no a anicka ako pokrocila....uz sa ma lepsie? drzim palce a daj teda daj potom vediet s tym kocikovanim 🙂

melodik
11. apr 2012

@mususu ahojky! ani nevies, ako velmi by som uz vysla von s kocikom, neviem sa dockat, este tyzden a ideme na kontrolu na plucne, dufam, velmi velmi moc dufam, ze po tejto kontrole uz budeme moct byt aspon chvilu bez kyslika a budeme sa moct ist vyvetrat... lebo ked sa bude pocasie zlepsovat a my budeme musiet este trcat doma, tak sa asi zblaaaaaznim!!! 😖 ☹
no a s tou cestou je to v pohode - od bytoveho druzstva ides dolu kopcom, pri bytovkach na kvacalovej musis len prejst cez cestu, tam je novy chodnik, potom vlastne stale ides po chodniku, cez dalsiu cestu prechadzas az za trolejbusovym depom, a potom ides zasa stale po chodniku, pri marnici prejdes cez nadjazd a si v meste 🙂 podla mna je to taka v pohode cesta. Ked som este chodila kocikovat starsieho, vtedy este na kvacalovej neboli bytovky, tak sa hodny kus isiel po krajnici,a nebolo to nic prijemne, ale teraz je to uz pohodova vychadzka a naozaj celkom rychla cesta do mesta... cca za 40 - 45 minut si peso v meste takym sviznym krokom 🙂 juuj.. naozaj sa uz velmi tesim, uz aby to bolo... potom budem chodit kazdy den do mesta, bo mi syn chodi v meste do skolky - na Kmetovu - pri katastralnom urade... tak si budem moct konecne chodit vyzdvihnut a budem rada, ked sa k nam kedykolvek pridas 🙂

melodik
18. apr 2012

@mususu ahojky! tak máme po kontrole a este veru na vychadzku nevyjdeme ☹ este najblizsi mesiac, zasa do kontroly na plucnom... mrzi ma to, je mi to luto, ze este takto budeme trcat doma, ale tak zasa je to pre Anickine dobro... vy sa uz urcite vyberiete na nejaku dlhu prechadzku a do mesta.. uprimne vam zavidim, ale aj pevne verim, ze sa o ten mesiac uz naozaj stretneme

mususu
20. apr 2012

@melodik no tak drzim teda palce aby bola uz Anicka do dalsej kontroly fit 🙂 , no to verim ze je to na nervy doma byt ale ved potom si to vynahradite 🙂 .....ja som bola minule skusit tu cestu do mesta okolo bytoveho a dosla som dole k zastavke MHD pod tou novostaubou a potom som uz nevedela kade mam ist lebo som nejak nevidel ato depo c si pisal=asi som slepa heheheh, iba cestu hlavnu a potom odbocku do zavodia, tak som sa sla aspon po zavodi prejst.............tak potom to dame spolu 🙂

melodik
20. apr 2012

@mususu jeeej... si mala ist stale popri hlavnej ceste... ono, to depo je az kusok dalej 🙂 ale vlastne stale ides popri hlavnej ceste, po chodniku popri ceste az po dalsiu zastavku, potom ides dalej, stale po chodniku az prides na krizovatku, prejdes cez prechod a zasa ides len rovno, cez taku priemyselnu zonu, ale su tam aj rodinne domy. prides k nadjazdu, prejdes cez nadjazd a vyjdes pri cintorine, pri marnici a to si uz vlastne v meste. Kusok dalej je evanjelicky kostol a obchodna akademia a si skoro v centre mesta - vlastne na Velkej okruznej 🙂, tak mozno skusis este raz a do mesta prides aj sama 😉 ale fakt sa uz tesim, ked budem moct ist na tu vychadzku aj ja
pekny vecer a krasny vikend

wilsonka
autor
21. apr 2012

@aliket
@adusased
@solinkarka
@chrum
@michaspi
koho som zabudla sorry 🙂
ZAJTRA V BUDATINE-park STRETAVKA OD 14:00- kocikovanie a prechadzka. IBA V PRIPADE PEKNEHO POCASIA (BEZ DAZDA), kto mate chut ste vitane, ja tam budem s malou kruzit (hodku a pol mame vyhradenu)
viem je to narychlo ale lepsie ako nic. 🙂

solinkarka
21. apr 2012

@renyl
@chrum
@kosska3003
@mamabiba
@inci
@vera21
@wilsonka
@jancurik
@liviatkoo
@adusased
@lunnka
@nika1914
@adamkohlusko
@vichy77
@martinabr
@petah82
@michaspi
@danulka3
@melodik
baby viem ze to tu nepatri...ale dajte nam hlas do sutaze ak ste na FB...kliknite na "paci sa mi" a zdieljte medzi svojmi priatelmi nech aj oni za nas hlasuju...dakujeme http://www.facebook.com/photo.php?fbid=34923073...

adusased
21. apr 2012

@wilsonka rada by som dosla, ale cely vikend sme u nasich, takze sa nam neda....ale tesime sa nabuduce a vy vsetky si to tam aj s drobcami uzite 😉

aliket
21. apr 2012

@wilsonka my tiez nemozeme - cez vikend mame vacsinou uz nejaky program...tak snad niekdy cez tyzden 😉

wilsonka
autor
22. apr 2012

@aliket
@adusased cavte, ratala som s tym ze skoro kazdy ma uz daky program, takze tiez som za program cez tyzden...vikend venujeme kazda rodinke ked sa da.
pekny zvysok vikendu babky🙂

januska712
22. apr 2012

@wilsonka ahoj ani nám sa nedá prísť ideme na oslavu ale ak tam budeš ešte okolo 4 ťak by sme mohli dôjsť🙂))

michaspi
22. apr 2012

@wilsonka Kocky, ja to citam az teraz, boli sme vcera na svadbe, dnes, zial, neprideme, dakujeme za pozvanie, uzite si to!🙂

aliket
23. apr 2012

Ahojte babule, kedze sa blizi cas dovoleniek len vam chcem pripomenut - pokial ste to este nezaregistrovali, ze od 26.6.2012 musi mat kazde dieta vlastny pas - aj novorodenec 😉 my sme boli minuly tyzden vybavovat 🙂

januska712
23. apr 2012

@aliket My ideme v stredu:D

aliket
23. apr 2012

@januska712 My sme boli tiez stredu, lebo to maju az do pol siestej otvorene. Prisli sme tam o tristvrte na pat, a bola tam hromada ludi, mali sme listok 307 a vybavovali akurat 270 😀 Nastastie to islo rychlo, takze nas stihli vybavit 🙂

januska712
23. apr 2012

@aliket ťak mám sa na čo pripraviť🙂) hovoríš🙂)) no ja tam pôjdem okolo tej jednej druhej uvidíme ako sa vybavime🙂))

mususu
29. apr 2012

@melodik jaaaaj tak skusim nabuduce snad uz trafim do toho mesta heh

ozvi sa teda potom ked uz budete moct chodit von, inak tento vikend ake ekne pocasie uplne letne 🙂

melodik
1. máj 2012

@mususu ahojky! tak takto sme na tom... cez vikend sme to uz nevydrzali a vybrali sme sa von, sice s celym pomocnym "arzenalom" ale zvladli sme to. malinka to udychala aj bez kyslika, tak sa vytesujem... takze mozem povedat, ze sa mi uz da vyjst von na taku hodinku az hodinku a pol (maximalne). takze kludne mozeme niekedy dohodnut na chvilku stretko po hajiku. na zoznamenie 😉 zatial som bola len poobede, ked bolo uz lepsie, nebolo take horuce slnko... najblizsie by mi to mohlo vyjst tak vo stvrtok - zalezi od pocasia... mozno okolo stvrtej... (v stredu mame s malou masaz poobede, tak by som mohla akurat doobeda, lenze to zas musim s malou cvicit... ale nieco by sa dalo poriesit... ved sa dufam dohodneme, budem rada 🙂 tak krasny sviatocny den!!!!

mususu
2. máj 2012

tak super ze ste ani kyslik nemuseli pouzit 🙂 oki tak ak by bolo pekne zajtra mozme skocit na chvilu von, mne inak tiaz viac vyhovuje az okolo 3-4 ist von ...dpteraz som chodil acca o 1 pol 2 ale tonebolo tak horuco a ku tomu som zistila ze mam efektivnejsie az podvecer ist lebo dovtedy si mozem doma nieco porobit a v spalni mam chladok doobeda takze tam mi Marko pekne spi a po poobednajsom spanku ked sa zobudi potrebujem ho nejako zabavit do vecerneho kupania takze prechadzka je vhodna 🙂 ...tak si to este rano alebo v priebehu dna zajtra potvrdime ci to plati a kde sa stretneme, alebo ci to na iny den presunieme, podla pocka....cao zatial a apekny den este

mususu
3. máj 2012

no dnes to vyzera vselijako len nie na prechadzku.....tie mraky sa mi nepacia ☹

mususu
3. máj 2012

@melodik no dnes to vyzera vselijako len nie na prechadzku.....tie mraky sa mi nepacia ☹

melodik
4. máj 2012

@mususu ahoj! tak ja som vcera bola vonku, ale ako kazdy den, vyhnal ma domov dazd... akosi mam "stastie" a kazdy den vystihnem zrovna pocasie, kedy sa schyli k dazdu ☹ ale chvilku som sa presla, ale najblizsie mozeme dohodnut pondelok, teda ak bude pocasie OK, a ten cas 15,00 je celkom dobry. budem rada, normalne, ked kocikujem, pozeram niektore maminy, co kocikuju tiez same, ze ktora mozes byt napr. aj ty 😉 tak si este napiseme a dohodneme - inak poznavacie znamenie - mame cerveny kocik Tako (taky starsi), z kosika pod vanickou nam trci kyslikova bomba, xi xi xi... takze mna urcite spoznas rychlo - a chodime sa prechadzat po celom hajiku. pekny den!

aniicka24
7. máj 2012

ahoj ja som nasla az teraz tuto temu ja by som tiez rada sla s niekim kocikovat ale nemams kym :-\ tak aspon takto ak sa da mozem pokecat...

wilsonka
autor
7. máj 2012

@aniicka24 urcite sa niekto najde🙂 a robime stretka tak sa urcite uvidime🙂

aniicka24
7. máj 2012

@wilsonka no to by bolo suúper 😉

wilsonka
autor
8. máj 2012

lolllka, mususu, melodik, aniicka24, vixi, davidka27, denkap, chrum, martynya, januska712, wieruss, solinkarka, michaspi, mamabiba, maminka142, adusased, aliket, mariankach, jancurik

wilsonka
autor
8. máj 2012

AHOJTE KOCENKY🙂
VYTVORILA SOM NAM STARONOVU ALE HLAVNE SUKROMNU SKUPINU.
JE TO KOLI BEZPECNOSTI, KEDZE JE TU CIM DALEJ TYM VIAC UCHYLOV.
MAM AJ NOVE STRETKO VYMYSLENE, TAK SUP SUP DO SKUPINY. TIE CO STE HORE MATE PRISTUP.

kukucka1982
12. máj 2012

ahojte. mám 7 týždňovú Aňulu a hľadáme maminu na spoločné kočíkovanie. bývame na Bulvári. 🙂