Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny
ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂
kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂
Už sa teším na ďalšie stretnutie 🙂 🙂 🙂 , nám sa veľmi páčilo. Konečne sme videli aj dačo iné ako stále iba tú našu chalupu
@adusased @wilsonka @aliket @jancurik aj vy ste zasypané snehom? som zvedavá kedy sa ja dostanem do mesta 😠 . Pokiaľ to nezlezie, tak si môžem akurát tak pískať. Bývam na hroznom kopci a moje auťátko by to nezvládlo ☹ ☹ ☹ . Každá guma iná, ani neviem či letná alebo zimná, Svine zákruty a nechcem skončiť na prvej slivke, čo tu máme.
@adusased odhŕňače??? hahahahaha 😠 😠 . K nám akurát traktor a to v tedy keď je tak 50 cm. K nášmu domu ide cesta max na jedno auto a to do prudkého kopca. K nám ani smetiari nechodia. Ale rátať môžete, však bude odmäk a ja zleziem 😀 😀 😀 , alebo dačo vymyslím. Určite neostanem doma sedieť až do jari 😀 .
@mamabiba to kde byvas??? na konci sveta? 🙂
ja som sa dnes vybrala na kontrolu do lubochne a radsej sme sli cez terchovu, reku ze bude to rychlejsie (aby sme nechytili zapchu pod strecnom).
no vam poviem, dosli sme az za terchovu a otocili sme sa a vracali naspet! tolko snehu ani na kopec sme sa autom nedostali. 😒
Ahojte!
Ozaj dobry napad na temu 😎
Baby, ja mam skor inu dilemu, straasne by som chcela nieco so sebou robit. Chodite niekto cvicit alebo hrat nejake loptove hry vecer? Skusala som zistovat volejbal, ale nic, tak aspon fitko alebo pilates... Potrebujem partacku, sama sa neviem dotlacit. A nejak sa mi zvacsuju vankusiky 😀 asi to poznate na MD...
dakujem 😉
@vixi Ahoj, tak ja sa tiez chystam so sebou nieco robit, ale nechavam si to az od noveho roka 😉 ...to uz bude maly vacsi - takze by mal vpohode bezo mna vydrzat a navyse teraz sa blizia vianoce, bude vela dobreho jedla 😀 mna skor laka zumba alebo brusne tance, ale aj na taky pilates by som sa dala mozno nahovorit 🙂
baby...mňa tu už znova zasypáva. Zase padá to biele svinstvo..nemôže to padať iba na lyžiarskych svahoch??? 😖 😖
@mamabiba aj u nas krasne sneziii 😵
@solinkarka no za oknom je to krása, ale ja sa nikam nedostanem. Bývam totiž na kopci a moje avťátko to nezvláda. Takže, pokiaľ to nezlezie, alebo nás traktor nedojde odhrabať tak sedím doma na zadku 😖
@aliket Ahoj, no super! To by bolo fajn keby sme mohli spolu chodit. Ja mam v januari 30 tak som sa chcela dovtedy zbavit par kil. Ja som tiez spekulovala o zumbe, mozeme skusit a uvidime co nam bude najviac vyhovovat. Mala mi chodi do skolky vo Horkach a tam usporiadavaju vecer cvicenie pre zeny a aj Pilates. My sme z Hajika, takze mne je jedno kde. Ja mam najvacsi problem z toho ze sa niekam vyberiem sama a budu tam same mlade cicusky v znackovych supravach a budem mat zo seba mindrak 🙂
@vixi Ahoj, ja budem tiez rada, ked budem mat nejaku partacku 🙂 Do tych Horok sa nemam ako dostat, auto sice mame, ale ja som taky sofer "zaciatocnik" - soferujem malo, vacsinou ked musim a nikdy nie sama 😀 najlepsie niekde, kde sa mozem dostat peso alebo autobusom 😉 jedna mamicka (jancurik) spominala, ze je v meste zumba, kde maju mamicky na materskej zlavu, tak sa jej tu spytam, ci sa tam uz dostala a omrkla to

dakujem zucastnenym maminkam, stretnutie bolo pre mna aspon prijemnym spestrenim dna a kazdodenneho stereotypu. za seba sa ospravedlnujem, ze sme skor odisli ale mala este nie je 100% fit a sopliky ju hnevali a aj hlad prisiel. ale vratili sme sa do hodiny ale uz ste tam neboli:( asi vam bola zimka ze?🙂 ...my sme sa tam pomotali a sli sme kuknut oca do roboty- prisli sme o 14:30 az domov- zmoknute, hladne🙂
ale stastne ze sme vas aspon trosku spoznali🙂 tesime sa na dalsie zaujimave stretnutie. mozno mclevik.
babiky mate krasne...jankynho drobca som nevidela kedze bol v nosicke, tak zajtra na klboch si ho obzriem.
@mamabiba nabuduce ti vezmem ja daco dobre🙂 diki