icon

Kongo Žilina

27. aug 2023

ahojte môže ist na tuto atrakciu aj dospely ? lebo mame 2 rocneho a prenho sameho je to dost velke, či by sme sa snim nemohli spustiť.

Kongo Žilina
zabka2019
27. aug 2023

📌 Pripnem sa 🙂

galganka
27. aug 2023

Rovnaké šmýkalky sú aj inde a bežne sa spúšťame celá rodina.

ayanamirei
27. aug 2023

Ja by som do Konga nesla uz ani keby mi zaplatili 🙈 Boli sme tam na vylete,tak ze vezmeme deti - vstupne 10€/dieta/1hodina!!! a dospely 4€. Priestor preplneny, neklimovany, spinavy, dospeli sedeli na detskych atrakciach, na pitie pre deti az jeden druh dzusu a rada na vstup akoby davali zadarmo nieco.🤦🏼‍♀️
Cista katastrofa. Och a nepustia ta ani ku skrinkam uz potom,musis si kupit novy vstup.
Kazdopadne nik tam nic nekontroluje,mozes ist na smykacku s dietatom.

mirko84
27. aug 2023

Neviem, a co takto sa opytat na recepcii pri vstupe. Alebo si zavolat dopredu.
Mimochodom, v kongu je aj druha sekcia pre mensie deti - aj so smyklavkami kde mas moznost sekundovat zboku - mozte ist tam.

autor
27. aug 2023

@ayanamirei my si ideme kupovat pernamentku vtedy to je vyhodne. 50€, 5 vstupov, dospeli zdarma, cas neobmedzeny, najeme sa pred tym, vodu si donesiem upozornim personal.

autor
27. aug 2023

@mirko84 no s časti sa chceme aj my smyknut 😂 a pytat sa to personalu mi pride trapne tak sa pytam tu.

domak2
27. aug 2023

S dvojročným by som šla do tej časti pre menšie deti, je tam toho celkom dosť. Mne minule malý odbehol na túto smyklavku a celkom slusne si tam nabil hubu lebo sa smykol na tých "makkych" schodoch, ked liezol hore a akurát na tom jednom bola precnievajuca doska. Ale myslím ze sa kľudne môžte spustiť s dieťaťom.

autor
27. aug 2023

@domak2 vďaka no praveze
urcite by som šla s nim a zaroven by som mala aj ja zažitok😅

zuzkacik4
27. aug 2023

My sme tam boli minule prvykrat a ta prva smyklavka (ta trojita), co je na obrazku, mozno vyzera velko, ale ide strasne pomaly...v polke to skoro az zastavi...moj ma 3 roky, taky drobec...a je taky bojko, ale toto daval uplne v pohode..

kik2022
28. aug 2023

Môj manžel bol na tej uzavretej smyklavke a musel si pomáhať rukami, aby vyšiel von 😁😁 ale nikto to nekontroluje, tak asi môžeš ísť s dieťaťom.

autor
28. aug 2023

@kik2022 vďaka super 😁😁 skusime

zafir01
28. aug 2023

@ayanamirei tak my sme tam boli dokopy za posledné 4 roky presne 6x a nič z toho sme nezažili . Viac ľudí bolo ,keď vonku v nedeľu pršalo .
Vstup vychádza lacnejšie ,keď si kúpiš ich kartičku ,vtedy dospelý vôbec neplatia .
Áno hranolky ,káva ,či citronada sú tam drahšie ,ale s mužom tam vypustíme tri naše deti (11,1,5) a prehrajú sa tam ,a my v kľude dáme kávu a pokec .
A tiež do skrinky sme vždy v pohode prešli veci zaniesť má prebaľovanie (je tam aj prebalovaci pult ) navždy nás pustili do skrinky a aj naspäť dnu bez kecov.

ayanamirei
29. aug 2023

@zafir01 ja ked som bola,tak tam bolo tolko ludi,ze som mala chut zavolat hygienu nech to tam zavru, nedalo sa hybat, ludia fakt vsade ata cena 😵‍💫 u nas v BA keby sa toto dialo,tak do par mesiacov skrachuju po tych zlych recenziach...Dat si kavu v klude?Nebolo kde stat,nieto si sadnut, teplo nenormalne a do skrinky mi bolo povedane,ze mozu ist len ludia s pernamentkou, co sa nam neoplatilo,lebo ktovie kedy zas tym smerom pojdeme 🤷🏼‍♀️ Ja som bola neuveritelne sklamana.

zafir01
29. aug 2023

@ayanamirei môže byť . My sme 40min autom od Žiliny . Kedysi nás tam vzali kamoši ,že nech sa deti pohraju .boli sme tam takmer sami . Tak to v nás zanechalo ten dobrý pocit . Príliš mevyhladavame tieto centrá . Ale ako zmenu od toho nášho spôsobu života je to fajn .ako píšem .nikdy sme nemali roblem si nájsť miesto na sedenie . A to nie len miesto ,ale vlastne sme si urobili pohodlie na gauči . Možno sme zakaždým mali šťastie ,hoci vždy bol víkend .alebo vy smolu ,a v Tom čase tam boja polka Žiliny .
Inak ešte aj aj v Mojši niečo podobné ,a potom taký trampolínovy svet v Oškerde .tam bol len najstarší s kamošmi .

totatimeka
1. sep 2023

Tie šmykľavky nie sú až také veľké ako vyzerajú na fotke. Môj sa tam ako 2 ročný spúšťal sám. Ako tu už bolo spomenuté tak v strede sa dieťa zastaví alebo aspoň spomalí. My sme mali tiež minule šťastie že tam bola fakt celá Žilina, ale s tým som rátala lebo celý deň lialo a boli prázdniny, ešte tam prišli s nejakým táborom tak to už bol masaker 😀 ale raz sme tak boli sami iba ja s dvomi deťmi.

autor
1. sep 2023

@totatimeka ano ide to pomaly smykala som sa aj ja. A my sme mali na ten pocet stastie 😀