icon

Lístky do kina na zajtra

bibina27
Včera o 23:00

Ahojteee, omylom som si kúpila lístky do kina na zajtra a nie na sobotu, ach :D ide o film Momo a zlodeji času, jeden lístok stojí 9 €, mám dva, posuniem ich za 10 €, leeeen nech sa mi aspoň niečo z nich vráti :D keď tak sa ozvite do správ, ďakujeeem ♥

anonym_a4d140
Včera o 23:37

a to sa nedaju vratit?

bibina27
autor
Dnes o 00:27
@anonym_a4d140

a to sa nedaju vratit?

@anonym_a4d140 bohuzial nie :D

drobcek26l
Dnes o 03:40

Kde si kúpila? Ja som v Sterio v Mirage kine vrátila

bibina27
autor
Dnes o 07:07
@drobcek26l

Kde si kúpila? Ja som v Sterio v Mirage kine vrátila

@drobcek26l online mirage kino :D ako si ich prosím vrátila? Ja som to hladala, ale nemôžem sa k tomu vôbec dopracovat

maranco
Dnes o 07:42
@bibina27

@drobcek26l online mirage kino :D ako si ich prosím vrátila? Ja som to hladala, ale nemôžem sa k tomu vôbec dopracovat

@bibina27 prečítaj si obchodné podmienky

3.2 O výmenu mailTicketu je možné požiadať e-mailom na pomoc@sterio.sk v čase otváracej doby kina, ktorá je určená podľa programu (vždy najneskôr 30 min pred začiatkom predstavenia, na ktoré sa mailTicket vzťahuje), alebo osobne v kancelárii manažéra kina počas otváracej doby Kina STER CENTURY CINEMAS (najneskôr 30min pred začiatkom predstavenia, na ktoré sa mailTicket vzťahuje). Žiadosť o výmenu mailTicket bude posúdená zodpovedným pracovníkom Prevádzkovateľa s ohľadom na platný reklamačný poriadok Prevádzkovateľa. Zákazník berie na vedomie, že Prevádzkovateľ nie je povinný vyhovieť jeho žiadosti o výmenu mailTicketu a každá žiadosť bude posudzovaná individuálne.
https://www.sterio.sk/vop

bibina27
autor
Dnes o 08:05
@maranco

@bibina27 prečítaj si obchodné podmienky

3.2 O výmenu mailTicketu je možné požiadať e-mailom na pomoc@sterio.sk v čase otváracej doby kina, ktorá je určená podľa programu (vždy najneskôr 30 min pred začiatkom predstavenia, na ktoré sa mailTicket vzťahuje), alebo osobne v kancelárii manažéra kina počas otváracej doby Kina STER CENTURY CINEMAS (najneskôr 30min pred začiatkom predstavenia, na ktoré sa mailTicket vzťahuje). Žiadosť o výmenu mailTicket bude posúdená zodpovedným pracovníkom Prevádzkovateľa s ohľadom na platný reklamačný poriadok Prevádzkovateľa. Zákazník berie na vedomie, že Prevádzkovateľ nie je povinný vyhovieť jeho žiadosti o výmenu mailTicketu a každá žiadosť bude posudzovaná individuálne.
https://www.sterio.sk/vop

@maranco Ďakujeeem 😉

drobcek26l
Dnes o 12:14
@bibina27

@maranco Ďakujeeem 😉

@bibina27 osobne som vrátila pred predstavením