icon

MUDr. Jančúchová - endokrinológia - objednanie

zabka2019
20. okt 2022

Ahojte. Chodíte niekto k tejto pani dr? Ja uz som zúfalá... Dva mesiace sa mi neda k nej dovolať, na mail neodpisuju. Ja uz neviem ako sa mam k nej objednať 🤦‍♀️ uz aj osobne som bola tak ako ma pisane medzi 10-11..ale anilen dvere sa neotvorili.. Aj ked som zaklopala...a to som si kolo tomu zobrala voľno v práci.. Aku mate skúsenosť? Inac ako doktorka je TOP 👍

Strana
z2
majkazilina
9. jan 2023

@martas77 jasne,ozvem sa😉

martas77
9. jan 2023

@majkazilina
Ďakujem veľmi pekne za informaciu...

bykaterina
9. jan 2023

@majkazilina ozaj má napadlo ty tam budeš sestrička?
Inak ešte jedná otázka. Pani doktorka funguje ešte v medivas?

majkazilina
9. jan 2023

@bykaterina áno,budem. Ja som s ňou robila pred 8rokmi pred materskou. Už nerobí v medivase. Párkrát tam ešte pracovala,ale už tam nechodí.

bykaterina
9. jan 2023

@majkazilina jej tak sa uvidíme 🙂 potom.

martas77
17. jan 2023

@majkazilina
Ahoj, prosím ťa už má pani Doktorka zmluvu aj so všeobecnou poisťovňou?, prípadne ako to vyzerá...kedy je reálne možné dostať nejaký termín...nechcem byť netrpezlivá len neviem či čakať alebo skúšať inde...

majkazilina
17. jan 2023

@martas77 úplne rozumiem, ešte čaká na kód ambulancie, bez neho nemôže mať pečiatku a nemôže začať- aj všeobecná zdravotná poisťovňa vyžaduje aby ho mala. Kód môže prísť v priebehu týždňa alebo mesiaca, ale urguje to. Mrzí ma,že to tak trvá. Keď bude mať doktorka zmluve s poisťovňou a už budeme pracovať,vieme dať termín aj v priebehu týždňa.

martas77
17. jan 2023

@majkazilina jasné rozumiem, a budete priíjmať aj pacientov nových, respektíve od iných dr. ?

majkazilina
17. jan 2023

@martas77 jasne

majkazilina
1. feb 2023

@martas77
@bykaterina Od dnes už začíname mať prvých pacientov 😉

martas77
1. feb 2023

@majkazilina
Super sprava
a prosim ta ako to vyzera so VZP?

bykaterina
1. feb 2023

@majkazilina super tesim sa ked bude aj vseobecna na riadku 🙂

majkazilina
1. feb 2023

@martas77 čakáme na vyjadrenie,keď budeme mať nové info,určite dám ho sem a aj na stránku

annamatejcikova
15. feb 2023

@zabka2019 Dobrý deň, doktorka tam nepracuje, robí si novú ambulanciu. Asi preto nik neotvára dvere a neberie telefón. Tiež k nej chodíme s manželom.

spanikovaz
20. mar 2023

@majkazilina prosim Vas nemate nove info ohladom VSZP? Vdaka za odpoved

katkamac
20. mar 2023

@spanikovaz mne naposledy povedala, že VSZP až niekedy v marci. Tak neviem, či to už má vybavene. Manžel bol zatiaľ ako samoplatca

martas77
Autor odpoveď zmazal
majkazilina
21. mar 2023

@spanikovaz dnes sme dostali informáciu že od apríla nas zazmluvnia,ale ešte nám to oficiálne neoznámili, iba jednému pacientovi to hovorili,keď sa bol pýtať osobne na VŠZP

spanikovaz
21. mar 2023

@majkazilina to by bolo uzasne, dakujem pekne za info 🙂

bykaterina
21. mar 2023

@majkazilina jej super lebo chcem ísť na kontrolu a pótom na Ivf 🙂 a to by od 1.4 ? Či ako dávajú zmluvy?

majkazilina
5. apr 2023

@spanikovaz Ešte stále čakáme na zmlúvu. Podľa mňa to už nebude dlho trvať.

Strana
z2