Neurológ pre bábätko - Žilina
Ahojte,
Syncek sa mi narodil s lavostrannym torticolis, v nemocnci nam ukazali par cvikov co mame robit, moja pediatricka to neriesi. Aktualne syncek je v pohode ani to nevidiet ale ked je na brusku tak preferuje presne tu lavu stranu. Nechcem aby mu to zostalo. Je potrebny vymenny listor od pediatricky? A kto vlasne v Žiline robi detsku neurologiu? Zoberu nas? Maly ma 3mesiace.
.
Ako je pisane vyssie, musis mat vymenny listok a na vyber su hentie dve neurologicky... a len taka rada...ak pojdes k Orvanovej, istotne ta posle s malym cvicit do Lienky...tak ti odporucam najst si inu fyzioterapeutku, ktora je naozaj odbornik...
@smolinka322 chodili sme k Nemcovej a Vojtovku sme cvičili v Rehabku(p Cabadajova)
@zuzkacik4 a vies mi nejaku poradit?
@smolinka322 ja som tiez chodila do Rehabky ale k p. Majsniarovej....
@smolinka322 ja som chodila do rehabky ku Mrazikovej. Myslím, že tam sú všetky fajn. Mrazikova (a podla mňa aj ostatné) študovali v ČR Vojtovku. Je to poznať
@smolinka322 ja chodievam s dcérou (predčasniatko) tiež k pani Majsniarovej. Na neurológiu chodíme k Orvanovej. Na rehabky mi neodporúčala nikoho, opýtala sa len či cvičíme a vravela som že fyzio už máme. Výmenný lístok určite potrebuješ a ak nechceš čakať dlho na termín u Orvanovej, za poplatok 10 eur ti vie dať termín skorší (ale tiež to bolo cca až o viac ako mesiac).
@mnau123 fuu to je riadne vela mesiac aaj s vymennym.listkom.a prednostne. Skusime daco poriesit.dakujem

@smolinka322 výmenný potrebuješ, v Žiline sú 2 detské neurologické ambulancie, mudr Orvanova a Nemcova