icon

Nocľah v Žiline kvôli vyšetreniu

any_soj
12. mar 2021

Ahojte. Neviete prosím, či sa nedá niekde v Žiline v tejto dobe prespať - či nie je niečo otvorené...? V stredu tam mám byť najneskôr na 7 a s 2 ročným synom je to trochu nepohodlné vyrážať o 4 z domu..

alenah31
12. mar 2021

@any_soj oficialne nie. Bolo mozne prespanie kvoli praci (sluzobna cesta napr.). Ale aj to je momentalne nemozne.

any_soj
autor
12. mar 2021

@alenah31 vďaka. Lebo ja som našla na oficiálnej stránke, že sa môže, to sú od 8.3. aktuálne (služby dlhodobého ubytovania, karanténneho ubytovania, služby krátkodobého ubytovania v súvislosti
s výkonom práce alebo podnikania či inej obdobnej činnosti a služby nevyhnutného ubytovania za účelom
návštevy zdravotníckeho zariadenia,), len teda väčšina je aj tak zatvorená, sa im neoplatí, preto skúšam tu, či niekto nevie, kam tie výnimky chodia spať 🙂

miskakyska
12. mar 2021

lekár nebral ohlad,že sa nemáš,ako dostaviť na vyšetrenie?...mala si ho poprosiť,že Vám ten čas nevyhovuje...teraz Vás nikto,nikde asi neprenocuje...

any_soj
autor
12. mar 2021

@miskakyska no žiaľ ogtt test sa robí len ráno, inokedy chodím na neskôr. Ale ubytovanie môže byť otvorené, presne pre takéto prípady, ako som písala vyššie, len treba vedieť, kam volať (nedá sa obvolat všetky hotely či penzióny v okolí Žiliny, prípadne Martina). Ja nesoferujem, takže ma vezie manžel a ide s nami aj syn, lebo kvôli korone ho nemáme kde nechať. Ako nič sa nestane, pôjdeme ráno, len keby niekto vedel o otvorenom hoteli, bolo by to ľahšie.

miskakyska
12. mar 2021

@any_soj skúste holiday inn,len sú dosť drahí

stefi_k
12. mar 2021

Skus airbnb, su tam byty čo ponukaju sukromny prenajimamtelia.

vierocka888
12. mar 2021

Nedá sa vám spraviť test na cukrovku normalne vo svojom meste? Je nutné cestovať az do ziliny? Nedalo by sa nejak dohodnúť?🤷‍♀️

kubiatko30
Autor odpoveď zmazal
any_soj
autor
13. mar 2021

@kubiatko30 ďakujem 🙂