icon

Skúsenosti s gynekologičkou MUDr. Bátorovou v Žiline

miriamka1995
19. máj 2025

Ahojte ženy.. mám ísť na gynekologické vyšetrenie k Mudr.Bátorovej do Žilinskej nemocnice prosím aké máte sňou skúsenosti? Mám tam mať konzilné vyšetrenie kedže mám endometrium.. a majú ma objednať na zákrok.. niesom si istá či radšej ísť .. do Martina alebo bez obáv môžem ísť aj sem predsa mám voči ZA nemocnici nejaké predsudky.

janakomancova
19. máj 2025

Mňa odrodila ,takže mám skúsenosť .Netreba čakať úsmev od ucha k uchu ,ma taky odstup,čo sa ale neodzrkadľuje na jej práci .Veľká odborníčka

michaela329
19. máj 2025

@miriamka1995 ja som ju mala, keď som bola po MA. Bola ku mne slušná, ale počula som už tiež všeličo. To, že je odborník, tak to bolo vidno, o to by som sa nebála. No ja osobne som bola s endometriózou v Martine (úplnou náhodou tam bol aj Dr. Bielik) a tam som bola veľmi spokojná so zákrokom.

limetka713
19. máj 2025

Sice skusenost z r. 2016, ale dakujem Bohu, ze jej skoncila smena a nastupil iny dr. a ona ma nerodila. Otras

leazeziliny
19. máj 2025

@miriamka1995 ja som k nej chodila na rizikovú poradňu pri dvoch tehotenstvách. Vždy všetko vysvetlila, poposielala na vyšetrenia, ale vždy chladná a bez úsmevu.

zuzanap9
19. máj 2025
@leazeziliny

@miriamka1995 ja som k nej chodila na rizikovú poradňu pri dvoch tehotenstvách. Vždy všetko vysvetlila, poposielala na vyšetrenia, ale vždy chladná a bez úsmevu.

@leazeziliny mňa odrodila minulý rok v apríli. Rovnako chladná, neempatická, arogantná a až moc premúdrelá. A ani mi nechcela dovoliť dať spraviť vyšetrenie na epi 🙃 rovnako bez opýtania, alebo oznámenia, mi dala pichnúť vyvolávačku.

hopsas
19. máj 2025

@miriamka1995 najlepší slovenský odborník na endo je v Martine dr.bielik ja som bola unho.

miriamka1995
autor
24. máj 2025
@janakomancova

Mňa odrodila ,takže mám skúsenosť .Netreba čakať úsmev od ucha k uchu ,ma taky odstup,čo sa ale neodzrkadľuje na jej práci .Veľká odborníčka

@janakomancova ďakujem 🙂 už som objednaná nakoniec v Martine 🙂

miriamka1995
autor
24. máj 2025
@michaela329

@miriamka1995 ja som ju mala, keď som bola po MA. Bola ku mne slušná, ale počula som už tiež všeličo. To, že je odborník, tak to bolo vidno, o to by som sa nebála. No ja osobne som bola s endometriózou v Martine (úplnou náhodou tam bol aj Dr. Bielik) a tam som bola veľmi spokojná so zákrokom.

@michaela329 no radšej som predsa len dala nakoniec prednosť tomu Martinu 🙂 ale ďakujem za názor ;)

miriamka1995
autor
24. máj 2025
@limetka713

Sice skusenost z r. 2016, ale dakujem Bohu, ze jej skoncila smena a nastupil iny dr. a ona ma nerodila. Otras

@limetka713 fakt? Až také hrozné? :/ to ma mrzí už aj valím do MT

miriamka1995
autor
24. máj 2025
@zuzanap9

@leazeziliny mňa odrodila minulý rok v apríli. Rovnako chladná, neempatická, arogantná a až moc premúdrelá. A ani mi nechcela dovoliť dať spraviť vyšetrenie na epi 🙃 rovnako bez opýtania, alebo oznámenia, mi dala pichnúť vyvolávačku.

@zuzanap9 tak to je sila... už som rada že som to tam zrušila a idem do MT vďaka za recenziu ;)

limetka713
24. máj 2025
@miriamka1995

@limetka713 fakt? Až také hrozné? :/ to ma mrzí už aj valím do MT

@miriamka1995 teraz som si precitala svoj koment a opravujem na r.2018. , ja som totiz porovnavala porod v duchu so starsim synom, a toto bolo s mladsou dcerou v r.2018.

janinkapm
2. aug 2025

@miriamka1995 i ked si uz rozhodnuta, ja tiez odporucam ist k niekomu inemu, rodila som u nej pred 13 rokmi, uplne neempaticka, chladna, s velkym odstupom, ako prvorodicku ma vobec nepodporovala, nemotivovala a porod dopadol zle...nejdem to radsej priblizovat dalej, v zivote by som uz nedovolila,aby sa ma dotkla alebo v buducnosti mojej dcery..

miriamka1995
autor
9. aug 2025
@janinkapm

@miriamka1995 i ked si uz rozhodnuta, ja tiez odporucam ist k niekomu inemu, rodila som u nej pred 13 rokmi, uplne neempaticka, chladna, s velkym odstupom, ako prvorodicku ma vobec nepodporovala, nemotivovala a porod dopadol zle...nejdem to radsej priblizovat dalej, v zivote by som uz nedovolila,aby sa ma dotkla alebo v buducnosti mojej dcery..

@janinkapm bola som nakoniec v MT tam staroslivosť na jednotku všetci od lekárov po sestričky milí vysvetlili.. upokojili dúfam že už bude vsetko ok ale keby náhodou.. idem len tam odporúčam!