icon

Tehuľky a mamičky zo Žiliny. Nájdem si kamarátku?

d_anica
13. jún 2011

Ahoj! Nedavno sme sa pristahovali do Rosiny, takze tu nikoho nepoznam a uz mi zacina byt smutno!!! Hladam mamicku, buducu mamicku, alebo len proste podobne naladenu babu ako som ja, na stretnutia, prechadzky, kavicky, nakupy rozhovory a vsetko co k tomu patri 🙂

Strana
z2
nellyza27
25. jan 2012

Minuly tyzden som mala aj ja bielkovinu v moci, ale vcera to uz bolo v poriadku, ale dnes som mala take opuchnute nohy, ze som si nemala ani co obut. Ja idem na CTG v pondelok do nemocnice. Ja zacinam mat strach z porodu, ale tak co zvladli ine, musim aj ja, hlavne, aby bol maly v poriadku. A tlak mas v poriadku? To si mala take bolesti, ze ta nechali v nemocnici?

hope80
29. jan 2012

@davidka27 ahoj teraz som si nasla odkaz :nebola som tu dlho...rada sa s tebou stretnem a kde byvas ? 🙂

davidka27
29. jan 2012

bývam na hlinách 8, tel. 0915033527

hope80
6. feb 2012

Ahoj...dik za cislo...ked sa otepli tak by sme sa mohli stretnut?

tamara66
28. jún 2012

@jancurik ahoj ja budem v ziline od 18.7 do 6.8 a tiez tam nikoho nepoznam🙂

tamara66
28. jún 2012

@martynya ahoj ja budem v ziline na dovolenke od 18.7 do 6.8 a nikoho tam nepoznam tak by om bola rada kedy som niekoho spoznala🙂

jancurik
29. jún 2012

ja sa tiez rada pridam. velmi sem uz nechodim tak sa mi ozvite na 0915369769. budem sa tesit. 🙂

katka0905
2. júl 2012

ak by mal niekto zaujem o spolocnu prechadzku (aj ked teraz skor chodime na ihriska, mala vydrzi v kociku tak max. polhodinu), ozvite sa. Som pristahovalec z BA, skor taky prirodny a prirodzeny typ cloveka. Byvame na Hlinach VI. Dcerka ma rok.

mususu
3. júl 2012

Ahojte ja byvam na hajiku, ak byva niekto blizko mozme spolu na prechadzku ( a nemuis to byt len na hajiku) ale dufam ze opadnu tie horucavy lebo to moc nechodime von, lebo maly by mi nespal v kociku

kamka17
9. júl 2012

@katka0905 ahoj...tiež bývame na VI, moja herečka má síce už trochu viac ako tvoja, ale kľudne môžme dať niekedy spicha na ihrisku... 😉

beatrisss1
7. aug 2012

Ahojte, sme zo Soliniek,maly ma 8 mesiacov.Radi spozname niekoho na splocne prechadzky,samich nas to vzdy nebavi🙂

cojaviem
24. aug 2012

Ahhooj Ja bývam kúsok od Teba Danica 🙂 mám 4. mesačnu dcérku a tiež nám je smutno :( mi bývame na vlčincoch 🙂 možme sa stretnuť :🙂

vikinikol
20. nov 2012

Ahojte ja som s Poluvsia maminky mam dve dcerky jedna ma dva roky a druha ma 4 mesiace maminky je tu niekto na kocikovanie? 🙂

miskakyska
20. nov 2012

@vikinikol mrvanka 😝 😝 moj oco je z Poluvsia 😉

miskakyska
20. nov 2012

@helimama chystáte sa v lete na birmovku? 😉

miskakyska
20. nov 2012

@helimama jaj ups,to si písala ešte vlani..tak nič 😉

vikinikol
20. nov 2012

@miskakyska heheh presne mrvanka 🙂 ja som byvala za slobodna na Solinkach ale ako som sa vydala tak byvame v Poluvsi 🙂 a odkial si? 🙂

miskakyska
20. nov 2012

@vikinikol hned prvá dedina,smerom ZA 🙂 🙂

vikinikol
20. nov 2012

@miskakyska neviem ktora 🙂 teda myslim s ktorej strany 😀

Strana
z2