icon

Tipy na skvelý výlet pre rodinu v okolí Žiliny

3. mar 2025

Ahojte.
Chcem zobrat auto mame ocina a maminu ma vylet celodenny v sobotu kedze je uz jar.
Stale sedia doma.

Su vitalni..

Take miesta ze terchova vratna rajecke cicmany vsetko dokonca bialsko biela. Zakopane.
Tam sme uz boli aj ostrava a ten smer roznov pod radhostem
Aj tatry ladovy dom
Mne uz nic vazne nenapada
Aby to bola pekna prechadzka nie mejake lozenie po skalach a aj kultura nejake mozno muzeim pekne miesto
Im sa paci take ako rajecke nimnica ze prejst sa trosku hodku dve a isz na kolac kavu a take.. Chcem im urobit radost
Ale mna uz nic nenapada.. Strecno hrad sme tiez boli.
Proste v okoli do 100 km cca sme boli uz asi vsade.. Dlhsie. V aute mi neobsedia

Idealne do 100 km 150 km max

Strana
z2
vlucifuk
4. mar 2025

V Liptovskom Jáne je Minipark Slovensko, to je vonku, je tam tá Stanišovská jaskyňa
( nenáročná, s čelovkami na hlave, čelovky dostanete na mieste, nám sa páčilo ) a tá koliba, kde sá dá dobre najesť. Jánska dolina začína v tom Liptovskom Jáne, je to asi 15 km dlhá prechádzka, ale jasné, že vy sa môžete prejsť len kúsok a vrátiť sa. Je tam krásna príroda a vlastne na začiatku tej doliny ( za dedinou Lipt. Ján) je tá jaskyňa. Minipark Slovensko je priamo v dedine a sú tam zmenšené kadejaké významné stavby ( hrady, zámky, kostoly...) a modelová železnica prechádza tým parkom. Nám dokonca aj mrholilo celý deň, keď sme to absolvovali, ale páčilo sa nám veľmi.

zuzanockamt
4. mar 2025

Oravská Lesná - železnica, Múzeum oravskej dediny, Rio de Klin.

simona1994
8. mar 2025

Za mňa Vlkolínec čisté sklamanie 😏 ide sa do kopca a poriadne tam nič nieje
Lúčky sú krásne dá sa tam poprechádzať, vodopád je blízko a aj bude si kde sadnúť na kávu
Turčianske Teplice, Trenčín, Piešťany pekne miesta na prechádzku

Strana
z2