Akú životnú úrazovú poistku odporúčate?
Potrebujem poradiť dobrú životnú poistku-urazovu.
Máte skúsenosti?
Ďakujem.
Podľa toho čo ocakavas od poistky
@ipsa646 ty máš zjavne problém čítať s porozumením.
@anonym_autor A ty s kladením otázky. Tak chceš životnú poistku, alebo úrazovú, alebo životnú s pripoistením úrazu. Splietaš 2 veci dohromady.
@anonym_autor A ty s kladením otázky. Tak chceš životnú poistku, alebo úrazovú, alebo životnú s pripoistením úrazu. Splietaš 2 veci dohromady.
@amonet
@anonym_6b00ac chcem poistenie pre dospelého syna.Nerobi žiadne život ohrozujúce športy a ani prácu takú nemá.Chcem ho poistiť v prípade,ak by sa niečo stalo,aby mal "pokryte" výdavky atď.Preto sa o to zaujímam.Cize cestovné poistenie ma nezaujímajú.
@amonet
@anonym_6b00ac chcem poistenie pre dospelého syna.Nerobi žiadne život ohrozujúce športy a ani prácu takú nemá.Chcem ho poistiť v prípade,ak by sa niečo stalo,aby mal "pokryte" výdavky atď.Preto sa o to zaujímam.Cize cestovné poistenie ma nezaujímajú.
@anonym_autor Vyhodene peniaze.Je to ekonomicky nezmysel a je to stavka na smrt.(pri zivotnej poistke)Ale mozes tie peniaze radsej investovat a z toho potom vykryvat nejake pripadne vydavky.
@ipsa646 no cestovne ma zmysel pokial cestujem atd.Ale bezne urazove su take slabe plnenia,ze clovek bude roky platit v dobrej viere ze keby nieco tak sa mu to vrati,ale nie nevrati.
@amonet
@anonym_autor neodporúčam čisto samu úrazovú poistku, nech ma tam aj nejakú sumu na choroby, lebo napríklad zápal po uraze v tele už nie je definovaný v uraze, ale v chorobe, pri komplikáciách úrazu teda nemusí dostať dost.
@anonym_autor pre mladeho cloveka bude poistne vysoke a pravdepodobne ak sa nieco bude vyplacat bude to ovela menej ako budes roky platit. Cisty prerobok. Radsej tych 50 eur mesacne odkladaj bokom. Ja mam zivotnu poistku som jednorodic s hypotekou keby sa nieco stalo mne , synovi nemozem nechat hypoteku na krku musi to vediet pokryt aby mu zostal aspon domov.
@anonym_autor pre mladeho cloveka bude poistne vysoke a pravdepodobne ak sa nieco bude vyplacat bude to ovela menej ako budes roky platit. Cisty prerobok. Radsej tych 50 eur mesacne odkladaj bokom. Ja mam zivotnu poistku som jednorodic s hypotekou keby sa nieco stalo mne , synovi nemozem nechat hypoteku na krku musi to vediet pokryt aby mu zostal aspon domov.
@anonym_3f22b6 odkial mas ze to bude vysoke? praveze cim mladsi a zdravsi clovek tym lacnejsie
@amonet
@anonym_autor pridajte k urazom aj invaliditu a kriticke choroby. a ak je mlady a zdravy sla by som Metlife alebo Uniqa a aj Csob vital sa dost podmienkovo zlepsil
@anonym_3f22b6 odkial mas ze to bude vysoke? praveze cim mladsi a zdravsi clovek tym lacnejsie
@amonet asi mas pravdu. Mlady bude menej
Napriklad my mame rodinnu v metlife.muz je poisteny klasika smrt autonehoda pad lebo vela jazdi autom a beha po leseni vyska plnenia je cca vo vyske hypoteky keby naaahodou.potom dlhodoba PN aspon vo vyske prijmu a trvale nasledky.urazy choroba denne odsodne plus percenta podla zavaznosti a este aj operacny zakrok.deti maju klasicku urazovku operacie ja tiez smrt pn operacie urazy a choroby.
@anonym_3f22b6 robim s tym 11 rokov. trochu skusenosti mam
@amonet ja som mala 55 eur na tych 70 kritickych chorob , som to zrusila idemna konizaciu snad to neolutujem
@anonym_autor Ja riešim viacero poisťovní. Záleží od vašej práce. Ja robím vždy ideálne krytie, aby klient mal zabezpečené podstatné krytia aj v prípade PN, úrazov a tak ďalej a porovnávam potom poisťovne cenovo. Dobré vyplácajú poisťovne, ktoré majú dobrý rating a samozrejme nemôžete zatajiť žiadne predchorobie alebo úrazy pred poistením. väčšinou aby to zabezpečovalo príjmy dávam 8-10% z príjmu a potom už záleží, či tie dané pripoistenia človek chce či nie. Preratávam vždy Allianz, Uniqu, metlife, Generali