Allianz verzus Uniqa. Ktorá poisťovňa je lepšia pre životné poistenie?
Ahojte ...s ktorou ste spoko ? Mam alianaz ale rozmýsľam ze sa s mužom dáme do uniqi....skúsenosti? 🙂
Žiadnu
Allianz
@anonym_autor mam allianz, keby som nemala dieta nemala by som ziadnu. V rodine po umrti svagra teraz maju velke financne problemy ked vypadne jeden prijem , clovek nikdy nevie.
@anonym_autor Mám Allianz a na jednej zmluve poistenú aj dcéru. Pri úrazoch nikdy nebol problém s plnením. Keďže som sama s dieťaťom, mám to nastavené tak, že ak by sa mi niečo stalo, dospláca sa z toho hypotéka a niečo jej ešte zostane. Samozrejme aj kritické choroby a pod. v tom mám.
Dôležitejšie ako výber poisťovne je skôr správne nastavenie poistenia a konkrétnych pripoistení. Často sa stretávam s tým, že ľudia majú v poistkách pripoistenia, ktoré absolútne nepotrebujú, a zbytočne za ne platia peniaze.
Dobrý poradca by vám mal vysvetliť, aké pripoistenia máte v životnom poistení, na aké sumy sú nastavené a čo presne majú kryť. Poistenie by malo byť nastavené podľa vašej životnej situácie, výdavkov, požiadaviek a potrieb.
Ak je poistenie správne nastavené a zdravotný dotazník dôkladne vyplnený, žiadna poisťovňa nemá právo odmietnuť plnenie. Ak by vás zaujímalo, ako poistenie funguje a ako ho správne nastaviť, kľudne sa spýtajte a ja vám rád odpoviem.

Ziadna. Preco zivotnu poistku ? Hlavne pre ziveho Satana nie investicne zivotne !