21-ročný muž odmieta pracovať, lebo nikdy nežiadal o to, aby sa narodil
Alebo nech nepracuje a umrel hladom alebo nech žobre na ulici
@anonym_d24e51 tiež riešenie,kto ho ale donúti
Rodičia ho môžu odmietnuť kŕmiť.
Rodicia si budu musiet maknut. Preco je to ale nejaka senzacia, ked skoro 25% zien hlada, ako sa dobre vydat a nemusiet robit.
Tento článok obletel svet, keďže bolo to aj u nás v CH v novinách ... Jednoducho nech nepracuje. A kto nepracuje nech neje...
Rodicia si budu musiet maknut. Preco je to ale nejaka senzacia, ked skoro 25% zien hlada, ako sa dobre vydat a nemusiet robit.
@anonym_e55aa9 aby si rodičia jedného dna nepovedali, ze uz by aj stačilo a nevzali si ten nevyziadany dar naspäť 🫣🤣
Mňa už v dnešnej dobe nič neprekvapí , taký bežný článok
To preto,ze dnes uz sa nepraktizuje "preplesk" os rodicov....
Nie som za fyzicke karhanie.
Ale takyto vychcanec bx si to zasluzil...
Je vrchol,co sa dnes deje.
Bych mu nedala jest,kym by aspon doma nepomahal..
A kto poziadal o to, aby sa narodil?
v podstate ma pravdu, ale bud chce prezit, alebo nie, jeho volba
A potom ze dnešná mládež je normálna. To určite 👎
Veď nech skončí na ulici ja by som ho ako rodič neživila. Ľudia už nevedia čo od rozkoše 😐
Tak viete,ze rodicia ani babo nesmie prebalit bez jeho suhlasu.Chory a zvrateny svet je toto.
bude to stale beznejsie, detom su neustale uspokojovane vsetky ich potreby, nezazivaju ziadnu frustraciu, nedostatok, obmedzenie, toto bude dosledok u psychicky labilnejsej populacie
a toto je dovod preco by mala byt povolena interupcia.
myslim, ze par rokov dozadu az bol podobny pripad, ze sa zena sudila s rodicmi, ze nedala suhlas k svojmu narodeniu, detaily si nepamatam.
a toto je dovod preco by mala byt povolena interupcia.
myslim, ze par rokov dozadu az bol podobny pripad, ze sa zena sudila s rodicmi, ze nedala suhlas k svojmu narodeniu, detaily si nepamatam.
@anonym_fa7fda aha takže vlastne budeme žiadať súhlas na interupciu od plodu v útrobách matky...toto podľa mňa ešte nikto nevymyslel...mala by si si to dat patentovať 🤣🤣🤣🤣