Absurdná situácia: Stretnutie s minulosťou vo fitku
Ženy, musím vám povedať jednu absurdnú situáciu zo života, ktorá sa mi včera stala. A povedzte mi, či sa podobné veci dejú aj vám, alebo má vesmír takýto zvláštny zmysel pre humor iba pri mne. 😅
S manželom máme momentálne trochu divokejšie obdobie. Nevieme spolu dobre komunikovať, častejšie sa hádame a cítim, že sa medzi nami niečo mení a potrebujeme to riešiť. Náš vzťah je vo všeobecnosti fajn, iba je teraz doma viac napätia. Do toho sa začal školský rok, všetkého je veľa… jednoducho ideálne obdobie na ďalšie životné prekvapenie.
Včera som bola na tréningu vo fitku a po cvičení som zostala v šatni sama. Prezliekam sa a zrazu sa otvoria dvere. Do našej maličkej šatne vojde žena, ktorú som nevidela asi dvanásť rokov.
Žena, ktorá kedysi poriadne zamiešala mojím vzťahom s mojím dnešným manželom.
Vtedy sme spolu chodili štyri roky, mali sme menšiu krízu a dohodli sme sa, že si dáme pauzu, prípadne pôjdeme od seba a uvidíme, čo ďalej. Ja som sa ešte ani nestihla odsťahovať a on ju už mal u nás napratanú. A potom sa jej nevedel zbaviť. 🙈
Neskôr sme sa dali opäť dokopy a, ako vidíte, dnes som jeho manželka. Život išiel ďalej a túto ženu som celé roky nevidela.
A zrazu tam stojíme. V miniatúrnej šatni. Samy dve. Zoči-voči, asi meter a pol od seba.
To trápne ticho a absurdnosť celej situácie si asi viete predstaviť. Nakoniec som sa pozbierala a normálne som ju pozdravila: „Ahoj.“ Veď sa nebudeme tváriť, že sa nepoznáme.
Ale poviem vám, ženy – toto nevymyslíš. 😂 Odvčera premýšľam, čo to malo, do kelu, znamenať. Prečo práve teraz, prečo práve táto osoba a prečo sme sa museli stretnúť práve samy dve v šatni, kde sa pomaly nemáte ani kam uhnúť?
Má to byť nejaké znamenie? Skúška mojej psychickej odolnosti? Alebo sa vesmír iba nudil a povedal si: „Táto žena toho má momentálne málo, trochu jej okoreníme deň“? 😅
Stávajú sa aj vám takéto absurdné stretnutia s minulosťou práve vo chvíli, keď ich najmenej potrebujete?
Človek dospieva, mení sa, moje nervy to sú čo za bludy a rozprávky a ospravedlňovačky, to ste mali s chlapom 12 rokov vtedy, keď prišla ona do jeho života, lebo ja som vedela už v 15 tich čo chcem a že nebudem skákať po hocijakom mužovi, podľa mňa máš vadný kus muža doma, a presviedčaj sama seba, že opak je pravdou 🤣, ináč presne taký pár poznám čo si urobili akože pauzu, vrátili sa po rokoch a po rokoch sa znova rozviedli a každý žije svoj život
No vidis,to znamena,aby ste sa spamatali a vazili si jeden druheho a nezabudali,akymi skuskami ste uz presli.
@anonym_autor keď sa chceš nechať zneistiť, daj príspevok na koňa 🤣 všetky tu majú dokonalých manželov. Ani jedna čo tu píše a ani ich muži nemajú žiadnu minulosť... bože ja mám dosť, aké scifi ti tu vypisujú tieto naivky 😂😂 a inak ktovie čo všetko tí ich vystrájali nie len v minulosti ale aj teraz.
Inak normálna náhoda, žiadne nadprirodzené blbosti by som v tom nehľadala. Buď v kľude a nabudúce tu radšej nič nepíš, ani diskusiu na odľahčenie, lebo tieto tetky na koni humor nepoznajú 😉
@anonym_autor tak moja karma ma riadny zmysel pre humor 🤪miesto kde som kedysi pracovala a strážila dve malinké deti o pár rokov neskor mám tie detičky na víkend u nás doma a ich otec je môj partner ❤️🔥ale som vďačná ,že som ho videla ako sa stará o ženu a deti v čase keď som na iného chlapa ani nepomyslela 😋..
@mirka414 to si prebrala tej zene muza?
@zabka79 To je blbost. Ja furt myslim na Ciccolinu uz desatrocia bez prestavky a furt nic
@martinmmartin prosim ta, ta musi mat 100 rokov.
@mirka414 to si prebrala tej zene muza?
@anonym_54c451 nie ..ukončila žena so mnou zmluvu ,zo dňa na deň ma vyhodila ,neskor ma volala nazad ,tak som jej povedala nech mi da pokoj ..ona neskor vyhodila aj svojho manžela .S oboma som nemala žiadny kontakt až mi ona raz zasa volala a chcela vedieť ,že či ma jej manzel sexuálne obťažoval v čase keď som u nich pracovala (potrebovala nájsť špinu v čase rozvodu )
reku už mi daj konečne pokoj a neotravuj ma svojimi sprostostami tvoj muž padol večer na gauč a zaspal a ak by mňa niekto sexuálne obťažoval ,vedela by to hneď moja šéfka .
Reku netrep sprostosti ,ja mám svojho manžela .hneď som ju zablokovala neskor sa mi jej muž ozval a poďakoval a občas mi napísal ako sa majú chlapci a prešli cca 3 roky a náhoda nás dala dokopy .
@anonym_54c451 nie ..ukončila žena so mnou zmluvu ,zo dňa na deň ma vyhodila ,neskor ma volala nazad ,tak som jej povedala nech mi da pokoj ..ona neskor vyhodila aj svojho manžela .S oboma som nemala žiadny kontakt až mi ona raz zasa volala a chcela vedieť ,že či ma jej manzel sexuálne obťažoval v čase keď som u nich pracovala (potrebovala nájsť špinu v čase rozvodu )
reku už mi daj konečne pokoj a neotravuj ma svojimi sprostostami tvoj muž padol večer na gauč a zaspal a ak by mňa niekto sexuálne obťažoval ,vedela by to hneď moja šéfka .
Reku netrep sprostosti ,ja mám svojho manžela .hneď som ju zablokovala neskor sa mi jej muž ozval a poďakoval a občas mi napísal ako sa majú chlapci a prešli cca 3 roky a náhoda nás dala dokopy .
@mirka414 super. Lebo to vyznelo, ze si jej ho vzala.👍

@anonym_autor tak moja karma ma riadny zmysel pre humor 🤪miesto kde som kedysi pracovala a strážila dve malinké deti o pár rokov neskor mám tie detičky na víkend u nás doma a ich otec je môj partner ❤️🔥ale som vďačná ,že som ho videla ako sa stará o ženu a deti v čase keď som na iného chlapa ani nepomyslela 😋..