icon

Ako načerpať energiu po fyzicky náročnej práci?

30. dec 2025

Poslednú dobu som strašne vyčerpaná, mám 40 rokov fizycky ťažkú prácu, po práci domácnosť deti stále niečo treba. Koľkokrát už nevládzem ani s deťmi sa hrať alebo ísť von na ihrisko.
Ako načerpať nové sily?

Strana
z2
anonym_862c49
31. dec 2025
@anonym_034d79

Ja pracujem krátky dlhý týždeň 14-15hod na nohách ale veru už s dcérou na ihrisko nechodím,neviem ako staré mate deti ale musia to chápať a pomáhať aj doma.My to tiež nemáme ľahké,prvý deň po robote som zničená ale vždy si poviem,že nemám sa kde naháňať ked nebude tip top upratané alebo navarene tri chody a podobne.Nikto nie je dokonalý.

@anonym_034d79 deti to musia chapat ? Ze matka je unavena z roboty ? 😳a ake spomienky budu mat ? Unavenu matku ? Ktora ich nikde nebrala?Ved nech si sadne na lavicku a deti sa hraju, nemusi sa na ihrisku s nimi hrat ….ani tam nemusi byt X hodin ….

Autorka , s takymi velkymi detmi sa extra hrat nemusis , popr spolocenske hry kde sediet mozes .a vecer ist s nimi spat .

anonym_d64a3a
31. dec 2025
@anonym_72fbd0

@anonym_autor čoby sa nedalo
veď pri smenách má veľa voľného času, ale asi ho nevenuje rodine.Preco pred nočnou nejde s deťmi von a neučí?Môj muž robí na smeny, keď má voľno nakúpi, poprace, vyberie deti, zanesie ráno deti....to sú vyhovorky

@anonym_72fbd0 tiež sa toho obávam, robí nočné 12, príde domov, do obeda sa vyspí, deti sú v škole, škôlke, Poobede sa môže venovať deťom, porobiť v domácnosti.

anonym_31ef62
31. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_d64a3a Áno robí na zmeny ranné a nočné 12tky to sa nedá sa ním striedať sa.

@anonym_autor mala som kolegu,ked som robila 12tky ranna,ranna,nocna,nocna a 4dni volno,on sa v pohode zo zenou striedal,mali 1syna kolega navaril,upratal,hral sa zo synom.Jeho zena robila tiez 12tky.
Vzdy sa da ked sa chce,ostatne su vyhovorky.

anonym_72fbd0
1. jan 2026
@anonym_31ef62

@anonym_autor mala som kolegu,ked som robila 12tky ranna,ranna,nocna,nocna a 4dni volno,on sa v pohode zo zenou striedal,mali 1syna kolega navaril,upratal,hral sa zo synom.Jeho zena robila tiez 12tky.
Vzdy sa da ked sa chce,ostatne su vyhovorky.

@anonym_31ef62 nikdy som nemala viac času na seba a deti ako pri práci na 12 tky

Strana
z2