Ako načerpať energiu po fyzicky náročnej práci?
Poslednú dobu som strašne vyčerpaná, mám 40 rokov fizycky ťažkú prácu, po práci domácnosť deti stále niečo treba. Koľkokrát už nevládzem ani s deťmi sa hrať alebo ísť von na ihrisko.
Ako načerpať nové sily?
@anonym_autor čoby sa nedalo
veď pri smenách má veľa voľného času, ale asi ho nevenuje rodine.Preco pred nočnou nejde s deťmi von a neučí?Môj muž robí na smeny, keď má voľno nakúpi, poprace, vyberie deti, zanesie ráno deti....to sú vyhovorky
@anonym_72fbd0 tiež sa toho obávam, robí nočné 12, príde domov, do obeda sa vyspí, deti sú v škole, škôlke, Poobede sa môže venovať deťom, porobiť v domácnosti.
@anonym_d64a3a Áno robí na zmeny ranné a nočné 12tky to sa nedá sa ním striedať sa.
@anonym_autor mala som kolegu,ked som robila 12tky ranna,ranna,nocna,nocna a 4dni volno,on sa v pohode zo zenou striedal,mali 1syna kolega navaril,upratal,hral sa zo synom.Jeho zena robila tiez 12tky.
Vzdy sa da ked sa chce,ostatne su vyhovorky.
@anonym_autor mala som kolegu,ked som robila 12tky ranna,ranna,nocna,nocna a 4dni volno,on sa v pohode zo zenou striedal,mali 1syna kolega navaril,upratal,hral sa zo synom.Jeho zena robila tiez 12tky.
Vzdy sa da ked sa chce,ostatne su vyhovorky.
@anonym_31ef62 nikdy som nemala viac času na seba a deti ako pri práci na 12 tky

Ja pracujem krátky dlhý týždeň 14-15hod na nohách ale veru už s dcérou na ihrisko nechodím,neviem ako staré mate deti ale musia to chápať a pomáhať aj doma.My to tiež nemáme ľahké,prvý deň po robote som zničená ale vždy si poviem,že nemám sa kde naháňať ked nebude tip top upratané alebo navarene tri chody a podobne.Nikto nie je dokonalý.
@anonym_034d79 deti to musia chapat ? Ze matka je unavena z roboty ? 😳a ake spomienky budu mat ? Unavenu matku ? Ktora ich nikde nebrala?Ved nech si sadne na lavicku a deti sa hraju, nemusi sa na ihrisku s nimi hrat ….ani tam nemusi byt X hodin ….
Autorka , s takymi velkymi detmi sa extra hrat nemusis , popr spolocenske hry kde sediet mozes .a vecer ist s nimi spat .