icon

Ako sa stať úspešnou influencerkou a zarábať?

2. okt 2026

Prezradím vám tajomstvo môjho úspechu a poradím, ako začať ako influencerka.
1.Vytvorte si profil, na ktorý pridávajte kopu sexi fotiek z internetu, sexi ženské fotografie, ale decentné, také, pri ktorých vám uveria, že ste to vy.

2.Prihláste sa do čo najväčšieho počtu zoznamovacích skupín. Ja som bola asi v 60 skupinách z celej Európy. Každý deň pridávajte do rôznych skupín príspevky s nejakou stiahnutou fotografiou a napíšte tam iba "Dobré ráno“, "Ako sa máte?“ a podobne.

3.V profile majte vyplnené iba mesto, napríklad Prešov, ako ja, a stav, že ste nezadaná. Nič viac. A lovte!

Podľa vašej šikovnosti môžete mať za pol roka aj 50 000 ľudí v priateľoch, prevažne nadržaných chlapov. Svoj profil neustále dopĺňajte ďalšími fotkami, aby si mysleli, že ste to naozaj vy. Chlapi nedokážu ani rozoznať, keď používate fotografie desiatich rôznych žien, že to nie je tá istá osoba. 🙂

4.Potom sa na pol roka stratte zo zoznamiek. Chlapov už máte ulovených, čiže vás má kto sledovať, a môžete začať. 🙂

Ja som takto začínala a dnes mám 145 000 followerov a zarábam tisíce eur mesačne. Som šťastná a spokojná, preto nemám problém priznať, ako som začínala.

Podotýkam, že vo fáze odmlčania sa dá profil ponúknuť aj na predaj. Zmena mena je jednoduchá a ten, kto si profil od vás kúpi, môže začať hneď vo veľkom. Sama dodnes predávam profily za veľmi pekné čiastky.

Veľa úspechov aj vám želám a verte mi: chlapi sú iba na zneužitie dobrí, na nič iné. 🙂

nikoletta1712
•
2. okt 2026

@anonym_autor Našťastie, sme tu aj také, ktoré nežijú internetom…

anonym_a1aaa0
•
2. okt 2026

Chlapi sú iba na zneuzitie dobrí?a ešte čo a koho zneuzivas a si to ospravedlňujes?
Za peniaze si charakter nekupis
Takže dik ale toto nieje úspech určite

minenkaa
•
2. okt 2026

Wau niečo robim zle

patrike
•
2. okt 2026

Poprosim, aby si sem dala vypis z uctu, kam ti chodia tie "tisice mesacne". Osobne udaje zacierni. Dakujem.
Tvoj blabol ma aky ciel ? Ved si takto znizujes vlastnu cenu a vytvaras nezelanu konkurenciu.
Este aby som nezabudol, daj odkaz na tvoj profil, nech ho mozem nahlasit ako falosny.

anonym_61ceee
•
2. okt 2026

@anonym_autor 145 000 followerov a poriadny a pouzitelny chlap do zivota nikde. To uz je naozaj uspech 😀

anonym_d89b85
•
2. okt 2026

to ma byt akoze uspech ze si budu robit dobre nad mojimi fotografiami cudzi muzi?😂 😂 😂 😂

wikiwiki
•
2. okt 2026

Tak to gratulujem 😀 Ale šťastie si budujem inak 😀

anonym_61ceee
•
2. okt 2026
@anonym_d89b85

to ma byt akoze uspech ze si budu robit dobre nad mojimi fotografiami cudzi muzi?😂 😂 😂 😂

@anonym_d89b85 keby nad jej fotkami, ale nad cudzimi

thereisabear
•
2. okt 2026

A ten úspech je kde? Ja ho nejako nikde nevidím.

anonym_cf13e5
•
2. okt 2026

na blbcoch sa da najlepsie zarobit to je pravda, ka ked vidim tie vymyslene ani profily a ako im hlupaci nadrzani pisu sa smejem

anonym_ef34a6
•
2. okt 2026

@anonym_autor 🤣🤣 tak veru, tupci, a potom ich ženy, čo im všetko sledujú, snoria, výslýchajú a dávajú ultimáta, žiarlia na takéto zvieratká. A hlavne vypisujú drísty na MK. No komédia. 🤣

anonym_0104d6
•
2. okt 2026

Toto je stara znama vec. Ale dik, ze si to napisala, mne to pomoze, aj tym chlapom snad.

anonym_61f796
•
2. okt 2026

Nikdy by som sa neznížila na takú úroveň.

anonym_541072
•
2. okt 2026

@anonym_autor mna by zaujimalo, kto ti plati a za co. Lebo jedna vec su followeri, druha su platby.
Tvojmu navodu chyba to podstatna cast 😉

volterra
•
2. okt 2026
@anonym_541072

@anonym_autor mna by zaujimalo, kto ti plati a za co. Lebo jedna vec su followeri, druha su platby.
Tvojmu navodu chyba to podstatna cast 😉

@anonym_541072 to je len jej veľký vlhký sen 😉

anonym_691c0a
•
2. okt 2026

a si tak uspesna a bohata,ze stracas cas na konovi ... hmm

bielasovicka
•
2. okt 2026

@anonym_autor a takto, si v pohode?

wolf_
•
2. okt 2026

Tak nejak v tomto úžasnom návode chýba info čo konkrétne na tomto generuje peniaze 🙂

bielasovicka
•
2. okt 2026
@wolf_

Tak nejak v tomto úžasnom návode chýba info čo konkrétne na tomto generuje peniaze 🙂

@wolf_ tiež som nad tým rozmýšľala 🤔

rozculena
•
2. okt 2026

@anonym_autor

sticker
aperolcek
•
2. okt 2026

Alena zsuzsová tiez takto lakala chlapov na rozne fotky. 😃

lippanek
•
2. okt 2026

Koľko máš rokov? Smiešna si dievča.

anonym_0e7d39
•
4. okt 2026

Ja sa viem o seba aj inak postarať. Mňa baví učiť sa nove veci, ale moc nie s telefónom v ruke. To je pre také, čo nič nevedia robit.