Ako sa zachovať pri vrátení darčeka?
Zdravim vsetkych diskutujucich.
Chcel by som sa s vami podelit o jeden pribeh zo zivota. Pred cca 7 rokmi som zene, o ktorej som si myslel, ze je dokonala a zboznoval som ju, daroval na narodeniny zazitkovy let balonom. Tvarila sa, ze ju to potesilo. Ked som sa jej sem tam spytal, ci uz ma dohodnuty nejaky termin, tak vzdy to nejako zahovorila. Po nejakom case som uz na to aj zabudol. Pred rokom sme sa rozisli, nie v zlom, nebol som uz pre nu asi dost dobry, ale to sem nepatri. Prednedavnom sme vymyslali kamaratovi na 50ku darcek a vtedy som si spomenul na ten svoj a rozmyslal, ci ten voucher dotycna pani vobec vyuzila. Napisal som do firmy email, odkial mi dosla odpoved, z ktorej som bol sokovany...ze dany voucher bol uz po tyzdni vrateny a peniaze odoslane na ucet pani dokonalej.
Poprosil by som vas , aby ste sa mi k tomu nejako vyjadrili...co si o tej pani myslite a ako by ste sa teraz zachovali...fantazii sa medze nekladu 🙂
nic si o nej nemyslim. nedavaj darceky co sa pacia tebe a nie obdarovanemu, nebudes sklamany. ja som v tomto dost priama.
Nevrtaj sa v starých s*ačkách. Načo to je dobré? Máš zlomené ego, zranené srdiečko a pomôže ti, keď ti mamičky na MK naložia na bývalú? Vykašli sa na ňu, buď rád, že už nie je súčasťou tvojho života a choď si po svojom.
Nijako by som sa nezachovala, co chces akoze robit? Podla mna realne sa bala ist, nie je to pre kazdeho (bola som), takze vratila voucher a aspon neprepadol.
Akoze mohla Ti to narovinu povedat, ale co uz teraz s tym?
Nijako by som sa nezachovalq, ved očividne jej ten darček nesadol....mňa by si tým tiež nepotešil...takto ho vrátila a kúpila si co chcela....nabudúce nekupuj take hlúpe darčeky...
@podareny no bud rad, ze uplne neprepadol. Este mohla byt verzia, ze platnost vyprsala
Nijak by som to neriesila. Obzvlas po tolkych rokoch a ked uz ani nie ste spolu. Co jej chces napisat vycitavy list? Mozno to bol uzasny darcek len podla teba a ona sa boji lietat. Tak to potichucky vratila a kupila si nieco co ju skutocne potesilo. Este by si mal byt rad, ze zachovala dekorum a spravila to v tichosti aby sa ta to nedotklo. A asi ta uz vtedy dobre poznala, lebo ked sa po tolkych rokoch citis dotknuty, co by bolo ak by to bolo cerstve?
Nijako. Bol to jej darček, jej rozhodnutie. Už nie ste spolu, predýchaj to a neživ v sebe nenávisť.
To si reálne zisťoval ako po x rokoch naložila s darčekom? Čo si ho chcel vypýtať naspäť? Podľa mňa si ju mal radšej ako ona teba a očividne si jej vôbec nerozumel tak sa tvárila ako ju darček teší (čo je slušnosť) a použila ho ako uznala za vhodné. End of lav story.
Kupil si si darcek. Jej sa to vobec nepacilo - tak aspon jej vratili peniaze a „zazitok“ neprepadol, ale za to co si ty minul na darcek, ktory ju absolutne nepotesil, ale tebe to nedokazala povedat do oci, si urobila radost niecim uplne inym. Normalka. Ja ked nieco niekomu darujem a neviem ci sa mu to bude pacit, tak pridavam „ticket regalo“,u nas to davaju v kazdom obchode, obdarovany ma moznost vratit darcek, a vybrat si to co sa mu viac paci/potrebuje. Dokonca v tomto pripade je to dost nevyhodne pre toho obdarovaneho, lebo tie peniaze musi minut v tom obchode kde som to kupila, tvojej obdarovanej aspon vratili peniaze a mohla si kupit hocico ine
No a ? Tak si nevhodny darcek premenila na peniaze a kupila si nieco co ju potesilo
Hadam nechces byt tak trapny a po roku jej o tom pisat 😃
No a ? Tak si nevhodny darcek premenila na peniaze a kupila si nieco co ju potesilo
Hadam nechces byt tak trapny a po roku jej o tom pisat 😃
@ivik4 po 7 rokoch

To sa ti fakt chcelo písať do tej spoločnosti a pýtať sa po 7 rokoch na darovaný voucher, či bol využitý vôbec 😂😂 ani sa nečudujem, že ste sa rozišli, keď sa takto správaš
ale zas baby - korektné by bolo ak by mu o tom povedala - a nie že vráti darček a jeho ťahá za nos že ok, pojde pojde ... a pritom prachy rozbila inde ...
Vykašli sa na to,čo chceš iné počuť? Proste ten darček nechcela,len jej asi bolo nepríjemné,ti rovno to povedať.Mas ponaučenie do budúcnosti,také zážitkové veci sú špecifické darčeky,fakt to nie je pre každého.
Ahoj, podla mna to bolo od nej dost blbe, tak mala povedat, ze jej darcek nesadol a pospekulovali by ste cosi ine, ved ste boli vo vztahu nie nejaki nahodni okoloiduci. Ale co uz 🙂 poucenie do buducna.
ale zas baby - korektné by bolo ak by mu o tom povedala - a nie že vráti darček a jeho ťahá za nos že ok, pojde pojde ... a pritom prachy rozbila inde ...
@biba_18 vies, my ho nepozname, ona ho poznala. Ked to aj po siedmych rokoch riesi, viem si predstavit ako by to riesil za cerstva. Nie kazdy dokaze neprijemnu pravdu prezut, niektorym sa pre istotu pravda nehovori
@biba_18 tak asi ho velmi dobre poznala - ked po 7rokoch je niekto schopny riesit ci bola alebo nebola na zazitku😅
Neverím, že majú evidenciu voucherov toľké roky, väčšinou vouchery majú platnosť rok ak sa mýlim tak ma opravte, ale na tvojom mieste by som to už neriešila už je to dávno uzavretá kapitola.
@podareny Vyjadriť sa musím, ale len k tomu, že po 7.rokoch riešiť darček je úplne od veci! Bol to darček a je to každého vec ako s tým náloží! Ale dôvod je úplne jasný, prečo ste sa rozišli.
No tak riesi darcek, a co, ze si spomenul po rokoch? Kolko zien tu denne riesi vacsie malichernosti 🙂
mal by si ocenit, ze slecna/pani bola dokonala a taktna. prijala darcek s usmevom a nechcela sa ta dotknut.
let balonom podla mna patri k najnebezpecnejsim a najsialenejsom darcekom. asi to citila rovnako. to, ze to vymenila naspat za peniaze znamena, ze nechcela posuvat darovany darcek dalej.

Ja by som to už vôbec neriešil však sú to roky.. Čo jej teraz chceš volať že si na to prišiel aby ti vrátila peniaze alebo že aký mala zážitok "z letu balónom" ktorý sa vôbec nekonal ? Ona je už zrejme inde aj ty tak načo sa vracať k uzavretej kapitole života.