icon

Ako si predstavujete ženu s troma deťmi?

11. aug 2026

caute. Velmi by ma zaujimalo, aku mate predstavu o (zene ktora ma 3 deti. ) ako si vy predstavite v prvom momente zenu ktora ma tri deti. Skusim ja ako priklad.. podla mna je to zena cca ( 40 rocna , chuda. vysoka. dobra praca. ) poviem aj preco. 40 rokov je podla mna tak akurat, chuda a vysoka, lebo vela okolo nich beha, a asi aj musela byt atraktivne vyzerajuca ak pre manzela bola radost s nou ich robit, dobra praca aby ich uzili spolu.. Aky mate vy pohlad na to, ako ma vyzerat?

Strana
z3
pavol59
11. aug 2026

ja mám susedu ktorá ma deti štyri a vyzerá perfektne

anonym_9a133a
11. aug 2026

a teraz zhod tie ruzove okuliare

patrike
11. aug 2026

Kazda vyzera inak, ma ine geny, iny vztah k sportu, inak sa stravuje, inak je ochotna snazit sa. Cize od vysportovanej 40 rocnej, cez 30 kg nadvahy az po 19 rocnu z osady. Otazka je nezmyselna.

anonym_bb4a77
11. aug 2026

@anonym_autor Ja si ju predstavujem okolo 30-ky. Hneď po škole deti, bez praxe, doma v bungalove s bazénom. Všetko v réžii muža.

anonym_8f568c
11. aug 2026

Podla mna co vela ludom chyba je kriticke myslenie. Resp. Malokto realne hodnoti krasu. Aj ked je to subjektivne existuje obj standardy. Kazdy skoro si mysli ze je krasny a atrakt.

nikoletta1712
11. aug 2026

@anonym_autor Za mňa úprimne zanedbane…

anonym_00e597
11. aug 2026

@anonym_autor Reálne poznám dve ženy, ktoré majú po 4 deti.Jedna je štíhla,cca 160 cm vysoká.Nie je to modelka, ale vyzerá prijemne.Ma VS,Svoju prácu má rada, svoje deti miluje a v spolupráci s manželom sa nestarajú len o ich základné potreby, ale aj o vzdelanie, záujmy a rodinné zážitky.Druha žena má tiež VS a pracuje.Pri nasom prvom stretnutí by mi ani nenapadlo, že je stvornasobnou mamičkou, lebo je to útla mladá žena, ktorá vyzerá skôr ako študentka, než ako matka.Spolocne s manželom sú vzornými rodičmi.

anonym_9ca3b4
11. aug 2026

Nevidim rozdiel medzi 3-detnou matkou a jednodetnou, dvojdetnou ci bezdetnou. Kazda moze vyzerat akokolvek, zalezi od okolnosti, osobnosti

anonym_c950ca
11. aug 2026

@anonym_autor čo sú toto za primitívne témy s cieľom dehonestovať a ohovárať ženy s viac ako 2 deťmi?? Je nejaké spoločenské pravidlo, že sa na viacdetné ženy treba pozerať ako menejcenné?? Preberať tu ako vyzerajú, obliekajú sa, aké majú účesy, zamestnanie...
Tento tlak "určitej skupiny" v spoločnosti, zničiť tradičnú rodinu a podpora, aby každá druhá žena bola na OnlyFans, chodila polonahá po uliciach ako prostitútka... a každý druhý muž bol gay, trans... to kam sme dospeli ?? To naozaj ľudia tak osprostievajú chcú tu totálnu anarchiu, aby sa človek hanbil prejsť po ulici s 3 deťmi, ale "psy" v koženom oblečení s náhubkom na ulici je samozrejmosť?? Ľudia už vám načisto odchádzajú mozgové bunky ??

anonym_130e18
11. aug 2026

@anonym_autor Moja suseda má 25, 3 malé deti, s rozdielmi rok a pol. Začala rodiť hneď po maturite a už je rozvedená. Vrátila sa aj s deťmi k rodičom do domu. Je nízka, dosť pri sebe, ale má celkom peknú tvár, taká milá guľôčka. Akurát hľadá svoju prvú prácu. Vôbec nespĺňa Tvoje predstavy.

bielasovicka
11. aug 2026

To čo je za debilnu otázku? Acch🤦🏻‍♀️

lindusss2016
11. aug 2026

@anonym_autor no ale su aj zeny, ktore maju 4-5 deti a uz po prvom neboli atraktivne a rozhodne behanie okolo dietata nie je sport, aby z toho niekto schudol....

minenkaa
11. aug 2026

Ma tak zaujima ten vek čo opisuješ 40 rokov ,veď aj 70rocna a aj 25 ročná môžu mať tri deti ,to ,že sa niekto hýbe okolo deti neznamena,že bude štíhly

anonym_1d78dc
11. aug 2026

Za mňa veľmi záleží od finančnej vrstvy, v ktorej sa daná žena nachádza. Môžeme sa baviť o dobre situovanej podnikateľke alebo o slobodnej matke, ktorá žije od výplaty do výplaty a ostáva jej len na základné veci. Každá bude vyzerať úplne inak.

anonym_80a9a6
11. aug 2026
@anonym_c950ca

@anonym_autor čo sú toto za primitívne témy s cieľom dehonestovať a ohovárať ženy s viac ako 2 deťmi?? Je nejaké spoločenské pravidlo, že sa na viacdetné ženy treba pozerať ako menejcenné?? Preberať tu ako vyzerajú, obliekajú sa, aké majú účesy, zamestnanie...
Tento tlak "určitej skupiny" v spoločnosti, zničiť tradičnú rodinu a podpora, aby každá druhá žena bola na OnlyFans, chodila polonahá po uliciach ako prostitútka... a každý druhý muž bol gay, trans... to kam sme dospeli ?? To naozaj ľudia tak osprostievajú chcú tu totálnu anarchiu, aby sa človek hanbil prejsť po ulici s 3 deťmi, ale "psy" v koženom oblečení s náhubkom na ulici je samozrejmosť?? Ľudia už vám načisto odchádzajú mozgové bunky ??

@anonym_c950ca a pockaj ak uzakonia,ze zeny zo 4 a viac detmi nebudu platit dan,tak to bude este len hon na mnohodetne,zarabajuce zeny.

anonym_04baf7
11. aug 2026

Mam 36 rokov a 5 deti. Za sebou mam dobru školu, skvelú prácu, lepsie platenú ako väčšina z vás. Mame veľký 7 izbovy dom, síce starší, ktory sa postupne rekonštruuje. Som nadpriemerne inteligentná a muži sa za mnou otáčajú. Stačí tak?

nikoletta1712
11. aug 2026
@anonym_04baf7

Mam 36 rokov a 5 deti. Za sebou mam dobru školu, skvelú prácu, lepsie platenú ako väčšina z vás. Mame veľký 7 izbovy dom, síce starší, ktory sa postupne rekonštruuje. Som nadpriemerne inteligentná a muži sa za mnou otáčajú. Stačí tak?

@anonym_04baf7 To prečo všetky rodíte jak hrušky?!!!!

anonym_d38b80
11. aug 2026
@pavol59

ja mám susedu ktorá ma deti štyri a vyzerá perfektne

@pavol59 ahoj sused 😂😂😂😂

anonym_d38b80
11. aug 2026
@anonym_04baf7

@anonym_04baf7 tiez mam 37. 4 deti. Coskoro snáď 7-izbovy dom. Aj vysoku skolu.
Stihla. Vysoka. Celkom zodpovedam 😂uz lencrozmyslam nad tym susedom.

anonym_d38b80
11. aug 2026
@nikoletta1712

@nikoletta1712 hmmm nasa hruška nerodi. Tak som sa podujala ja 😉 niekedy staci proste akceptovat ze niekto tuzi mat velku rodinu.

zuzana76
11. aug 2026

@anonym_autor poznam zenu, co ma 3 deti, je nizka 155 cm a vazi okolo 80 kg, cize je obezna, to je rozdielne

zuzana76
11. aug 2026
@anonym_c950ca

@anonym_c950ca aj ja mam ten pocit, mat deti prestava byt normalnost, normalnost zacina dnes tam, kde by si pred par rokmi skoncila v nejakom zariadeni

anonym_b0a5cd
11. aug 2026

poznám rôzne matky s 3 deťmi.
Od rozkysnutej nízkej cez pani čo má evidentne zdr. problémy skrz postihnuté dieťa a jednoducho to nedáva, až po pani ktorá má rôzne vylepšenia vrátane pŕs veľkosti min. č. 6 . Pani je doma roky - manžel veľký podnikateľ s poriadne drahým fárom čo sa rád zašíva po rôznych kurvá*ňach.

anonym_64f3f8
11. aug 2026

kriste pane 🙉

anonym_ca6d6f
11. aug 2026

@anonym_autor presne si opisal moju kolegynku. Mila, zlata, usmiata k tomu. Vzdy upravena.

euka210
11. aug 2026

@anonym_autor sedi to, ze 3deti a okolo 40r a tym to skoncilo😃...chuda uz po 3d fakt nie som, ani uzasnu pracu nemam, ani prekrasna nie, bez malovania a umelych nechtov, s manzelom sa stale mame radi a to je zaklad
Ale poznam aj take, o ktorych pises.
Ale taketo otazky fakt neviem na co su, asi sa velmi nudite niektori...

zuzitko74
11. aug 2026

Poviem ti úprimne, na rodičovskom združení mi sedáva veľa mamičiek, ktoré majú tri deti a každá z nich je iná, neexistuje uniformný prototyp ako by mala vyzerať matka troch detí. BTW: Ja som tiež matka troch detí, mám 50+.

anonym_9ca3b4
11. aug 2026
@nikoletta1712

@nikoletta1712 a ty preco neporodis aspon jedno?😂

nikoletta1712
11. aug 2026
@anonym_9ca3b4

@nikoletta1712 a ty preco neporodis aspon jedno?😂

@anonym_9ca3b4 Ani keby bolo zadarmo!.
Nie som materinský typ, hluk, krik, vrieskanie doslova nenávidím…
A nechcem byť jednou z matiek, ktoré tu prispievali, že ich materstvo nenapĺňa atď…

anonym_9ca3b4
11. aug 2026
@nikoletta1712

@anonym_9ca3b4 Ani keby bolo zadarmo!.
Nie som materinský typ, hluk, krik, vrieskanie doslova nenávidím…
A nechcem byť jednou z matiek, ktoré tu prispievali, že ich materstvo nenapĺňa atď…

@nikoletta1712 no tak to nechaj na tie, ktore deti chcu a zvladaju a nepytaj sa ich, preco rodia ako hrusky. Je to ich vec tak ako je tvoja vec, ze nerodis

Strana
z3