Ako si predstavujete ženu s troma deťmi?
caute. Velmi by ma zaujimalo, aku mate predstavu o (zene ktora ma 3 deti. ) ako si vy predstavite v prvom momente zenu ktora ma tri deti. Skusim ja ako priklad.. podla mna je to zena cca ( 40 rocna , chuda. vysoka. dobra praca. ) poviem aj preco. 40 rokov je podla mna tak akurat, chuda a vysoka, lebo vela okolo nich beha, a asi aj musela byt atraktivne vyzerajuca ak pre manzela bola radost s nou ich robit, dobra praca aby ich uzili spolu.. Aky mate vy pohlad na to, ako ma vyzerat?
@nikoletta1712 no tak to nechaj na tie, ktore deti chcu a zvladaju a nepytaj sa ich, preco rodia ako hrusky. Je to ich vec tak ako je tvoja vec, ze nerodis
@anonym_9ca3b4 Nemyslím si, že zvládajú…
@anonym_9ca3b4 Nemyslím si, že zvládajú…
@nikoletta1712 pretože nemajú čas špúliť hubu do kamery ako ty?? Grow up woman!!!
@nikoletta1712 pretože nemajú čas špúliť hubu do kamery ako ty?? Grow up woman!!!
@anonym_c950ca Dovolím si ťa opraviť…Do foťáku…
@anonym_04baf7 To prečo všetky rodíte jak hrušky?!!!!
@nikoletta1712 niekto rodi ako hruska, niekto je jalovy.. kazdy ako si vyberie
@nikoletta1712 To sa fakt ideš pohoršovať nad tým, prečo rodia? Lebo chcú a ver, že ani tvoj spôsob života by každej nevyhovoval . Aké krásne, že môžeme každá žiť podĺa svojich predstáv a nemusíme spĺňať predstavy cudzích ĺudí, však? A nie, nemám veĺa detí. Mám iba jedno a som rada ,že ho mám.
@nikoletta1712 niekto rodi ako hruska, niekto je jalovy.. kazdy ako si vyberie
@anonym_9d4ac5 Ty budeš asi aj, aj…Predpokladám…
Vek 35, fajn,šikovná, štíhla žena,netru biedu -poznam
Pre mna ženy s viac detmi su obratnejsie, príjemnejšie a majú to v hlave upratané
@anonym_autor to fakt?
Ako je absolútne jedno čo si ja predstavujem.
Poznám 20 ročnú bez školy a bez vlastného bývania s 3detmi aj čas 30r kucharku so sš nízku s nadváhou. Ja mám 4 deti som krátko po 40 a tiež mám kilá navyše, a nemusím okolo nich furt behať lebo mimo prázdnin je doma iba jedno dieťa.
Čize za mňa si v hlbokom omyle. Nechápem načo kino tieto stereotypy
ja si skor predstavujem autorku
nema deti, nema ani chlapa, ani peknu postavu
40 tka a tri deti ešte v pohode, da sa štíhlosť udržať keď sa o seba stará ale príde perimenopauza a menopauza a už to nebude také jednoduché a aj z tych štíhlych sa stavajú casto tukové, obstarozne tetky s nadvahou s prsami po brucho
40 tka a tri deti ešte v pohode, da sa štíhlosť udržať keď sa o seba stará ale príde perimenopauza a menopauza a už to nebude také jednoduché a aj z tych štíhlych sa stavajú casto tukové, obstarozne tetky s nadvahou s prsami po brucho
@anonym_4f90db Ja ti neviem, robím v ženskom kolektíve a veľa mojich kolegýň v preddôchodkovom veku sú štíhle ženy (netvrdím, že všetky), nemôžeš to takto hodiť do jedného vreca len na základe veku.
Poznám ich veľa a každá je úplne iná takže toto generalizovanie je také odveci, že až.
To čo je za debilnu otázku? Acch🤦🏻♀️
@bielasovicka uhorkova sezona
Robim v muzskom kolektive a veru,ked si dam leginy,otacaju sa a davaju komplimenty,vecne vysmiata,co ma rada svoju pracu,deti 5,40tka uz na krku.Ako mi povedal kolega,vy ste zena v najlepsich rokoch,byt tak mladsi o par rokov.
@nikoletta1712 To je to isté ako keby sa teba opýta prečo nemaš deti? Veď to je každého vec predsa🙂 Ja nemám žiadne deti, ale toto by ma nenapadlo sa žiadnej ženy s piatimi deťmi opýtať🫣 ži a nechaj žiť
Toto je čo za odveci otázka? To záleží od počtu detí ako žena vyzerá a ako pracuje???
Ani nedokážem odpovedať.
Ja mám viac ako 3 deti, som vysoká, štíhla, mám dlhé zdravé vlasy, športujem, chodím na turistiku…
a čo teraz?
@nikoletta1712 a teba je čo do toho ? je to jej život, nie tvoj ...
@anonym_autor čo sú toto za primitívne témy s cieľom dehonestovať a ohovárať ženy s viac ako 2 deťmi?? Je nejaké spoločenské pravidlo, že sa na viacdetné ženy treba pozerať ako menejcenné?? Preberať tu ako vyzerajú, obliekajú sa, aké majú účesy, zamestnanie...
Tento tlak "určitej skupiny" v spoločnosti, zničiť tradičnú rodinu a podpora, aby každá druhá žena bola na OnlyFans, chodila polonahá po uliciach ako prostitútka... a každý druhý muž bol gay, trans... to kam sme dospeli ?? To naozaj ľudia tak osprostievajú chcú tu totálnu anarchiu, aby sa človek hanbil prejsť po ulici s 3 deťmi, ale "psy" v koženom oblečení s náhubkom na ulici je samozrejmosť?? Ľudia už vám načisto odchádzajú mozgové bunky ??
@anonym_c950ca múdro si to zhrnula.Ja mám 3deti,som malá,tučná a škaredá.Ale pre môjho muža som najkrajšia pod slnkom😂neviem či niektoré pochopia ako to myslím🤷♀️toto sú témy
@anonym_autor mam ti poslat fotku? Chuda teda niesom ...praca ok
Poznam take, co maju 3- vyzeraju velmi dobre, utla postava, dievcenske crty, poznam take, co maju 4- v podstate to iste, ziadne knedle, poznam jednu, ci ma tusim 5- vyzera ako ich sestra. A poznam jednu, ci ma asi 9-10, som stratila prehlad uz, ta vyzera, ze len dusa do nej chodi spavat. Nezdravo vychudnuta, strhana, vraskava, vyzera o par rokov starsie. Este aj poobliekana chodi ako matoha. Nie je to romka, su veeelmi nabozensky zalozeni.
@anonym_c950ca múdro si to zhrnula.Ja mám 3deti,som malá,tučná a škaredá.Ale pre môjho muža som najkrajšia pod slnkom😂neviem či niektoré pochopia ako to myslím🤷♀️toto sú témy
@anonym_fa3c4e a pre deti si tá najlepšia a najkrajšia mamička na svete ❤
Robim v muzskom kolektive a veru,ked si dam leginy,otacaju sa a davaju komplimenty,vecne vysmiata,co ma rada svoju pracu,deti 5,40tka uz na krku.Ako mi povedal kolega,vy ste zena v najlepsich rokoch,byt tak mladsi o par rokov.
@anonym_80a9a6 ale take zeny byvaju uz dole velmi rozplantane ponatrhovane ta vagina uz nie je co bola a vtak tam len tak plapola 😀 to by si musela mat alebo dotycne chacharu nedotknutu a rodit len cisarskym.. po detoch opytaj sa chlapov to uz dole nikdy neni co byvalo a uz absolutne nie po viacerych porodoch a ked chlap povie ze nie,ver ze ta chce len uchlacholit aby si mu dala a utesovat sa mozes ako chces proste neexistuje je to na tej zene vidno to si len ty myslis ze nie tolko porodov mozno nie na prvy pohlad ale na druhy hlavne ked je vyzlecena urcite.Mne by sa take telo rozplantane hnusilo tolkymi porodmi mat
@anonym_80a9a6 ale take zeny byvaju uz dole velmi rozplantane ponatrhovane ta vagina uz nie je co bola a vtak tam len tak plapola 😀 to by si musela mat alebo dotycne chacharu nedotknutu a rodit len cisarskym.. po detoch opytaj sa chlapov to uz dole nikdy neni co byvalo a uz absolutne nie po viacerych porodoch a ked chlap povie ze nie,ver ze ta chce len uchlacholit aby si mu dala a utesovat sa mozes ako chces proste neexistuje je to na tej zene vidno to si len ty myslis ze nie tolko porodov mozno nie na prvy pohlad ale na druhy hlavne ked je vyzlecena urcite.Mne by sa take telo rozplantane hnusilo tolkymi porodmi mat
@anonym_0f9555 nuz musis riadne hladat,normalneho otecka pre deti,nie debila.
@anonym_0f9555 takze asi mas len debilov okolo seba,ze??
@anonym_04baf7 tiez mam 37. 4 deti. Coskoro snáď 7-izbovy dom. Aj vysoku skolu.
Stihla. Vysoka. Celkom zodpovedam 😂uz lencrozmyslam nad tym susedom.
@anonym_d38b80 staviate? Mame coskoro 5 deti a 5 izbovy, ale tajne dufam, ze by sme sli do vacsieho, pristavit sa neda u nas. Ale inak sme spokojni aj s tym, co mame. Uvidime, co prinesie cas.
@anonym_autor čo sú toto za primitívne témy s cieľom dehonestovať a ohovárať ženy s viac ako 2 deťmi?? Je nejaké spoločenské pravidlo, že sa na viacdetné ženy treba pozerať ako menejcenné?? Preberať tu ako vyzerajú, obliekajú sa, aké majú účesy, zamestnanie...
Tento tlak "určitej skupiny" v spoločnosti, zničiť tradičnú rodinu a podpora, aby každá druhá žena bola na OnlyFans, chodila polonahá po uliciach ako prostitútka... a každý druhý muž bol gay, trans... to kam sme dospeli ?? To naozaj ľudia tak osprostievajú chcú tu totálnu anarchiu, aby sa človek hanbil prejsť po ulici s 3 deťmi, ale "psy" v koženom oblečení s náhubkom na ulici je samozrejmosť?? Ľudia už vám načisto odchádzajú mozgové bunky ??
@anonym_c950ca ta propaganda je presne naopak, neviem ci ty žiješ pod kameňom ale každý pricetny to jasne vidí.
Ako reklama na cistiace prostriedky..vysmiata moddelka s otcom modelom a e roztomile deturence v snehovo bielom a cistom domove kde ma vsetko s oje miesto... a potom sa zobudim yo sna idem spratat bordel letim do prace navarit nakupit popratat a okolo zrkadla ani radsej neprebehnem

Mám 38 rokov, 175cm, 54kg, tri deti, pracovné miesto v strednom managemente medzinárodnej spoločnosti. Musím chodiť upravená a voliť vhodné oblečenie. Neviem. Stačí?