Ako som si zničila krásu a ľutujem to
Ahoj žienky. Som 38 ročná žena čo stojím pred zrkadlom a je mi zo seba smutno.
Pod tlakom okolia som si kedysi vytrhávala obočie, lebo tak to bolo krajšie.
Potom prišlo šesť dierok v ušiach, jedna v nose a neskôr aj tetovanie na krku, aby som zapadla a bola in kam ma dotlačili kamošky. Za mlada mi to pripadalo ako dobrý nápad byť ako iné, dnes už vôbec nie. Obočie mi nezostalo takmer žiadne, a tak som si ho musela dať vytetovať. Dnes mám pocit, že som sa tým všetkým na hony vzdialila prirodzenosti mladých žien a robí to zo mňa trosku. Pozerám na svoje uši, nos, krk a nevkusné vytetované obočie a sama sebe sa nepáčim. Keby som mohla vrátiť čas, nechala by som svoje telo a tvár tak, ako boli.
@anonym_autor perfektný chlap nebude riešiť obocie
Takze buď si troll alebo si blbá a nevieš rozoznať perfektného chlapa od somára
@anonym_90873c mne to presne tak príde, že to píše niekto kto nikdy ziadnu z týchto úprav nepodstúpil, ale je strasne proti tomu, tak to tu zveličuje, aby strašil… a ak nie, tak mala pred tými xy rokmi voliť lepšie salóny a nešetriť na tom
@anonym_90873c mne to presne tak príde, že to píše niekto kto nikdy ziadnu z týchto úprav nepodstúpil, ale je strasne proti tomu, tak to tu zveličuje, aby strašil… a ak nie, tak mala pred tými xy rokmi voliť lepšie salóny a nešetriť na tom
@anonym_0002d1 že? A hlavne ako mladé prirodzené 😅no neviem neviem
Vela ludi v nejakej faze by chcelo vratit urcite veci spat, nejde to. Vzhlad je docasny, nikto nebude mlady a dobre vyzerat vecne. Vytetovane obocie ma vela ludi, tetovanie mozes nechat zbrusit. Tetovat sa ma zasadne tak, aby sa pripadne dalo skryt pod oblecenie. Nie na krk, tvar,...A mnozstvo tetovani s rozumom. Menej je viac.
@anonym_0002d1 ako myslis, ja poznam vela dospelych zien co sa za tieto upravy hanbia. Moja 50 rocna kamoska si uz cez 20 rokov neda ani v lete tielko, lebo ma otrasne tetovania znamenia na lopatkach.
A ak ma tato zena same diery po piercingoch, no ja chapem ak to prekaza jej, alebo niekomu jej blizkemu, jednoducho ako niekomu prekazaju cigarety a ine veci, tak niekomu prekazaju tetovacky, piercingy, alebo nepekne diery po nich. A ano, mnoho dospelych to velmi, velmi lutuje. Ale to uz nie je "in", hovorit o tom verejne. Verejne sa hovori len o tom ze treba si robit radost a ake je to nadherne a moderne a identita osobnosti blaaablaaablaaa 🙂
@anonym_autor hm, keby toto vedeli dnešné mladé dámy. Trendy ich dnes totiž tlačia do oveľa horších zásahov. Stačí sa pozrieť v nákupnom centre okolo seba, z 10 mladých dievčat má 8 napustené pery, urobene prsia, vytetovane obočie, či linky. Normálne si pripadám divná ako uzkopera bez tetovaní a iných úprav. Som od teba o rok šťastia ale našťastie, v mladosti som nepodlaha ako ty. Každopádne, vďaka za tvoj príspevok, kiežby si ho dnešná mládež, ktorá ho bude čítať, vzala k srdcu.
Aj ja mám obočie tiež už tak viac vytrhané presne keď bol vtedy taký trend, nedorastlo, tetovanie obočia tiež už staré medzi tými prvými, chcelo by to už opraviť, ale nie je to teraz priorita keďže to nie je lacné. A mám aj tetovanie, ok síce nie na krku, ale na hrudníku a našla som si muža ktorému sa to páči a nejaké obocie si asi doteraz za 9 rokov nevšimol že by bolo dáke zle.. takže ty kvôli jednému debilovi máš teraz depresie sama zo seba... Na úpravy stále môžeš ísť ako ti tu radia, budeš sa cítiť lepšie, ale evidentne to všetko spustil jeden chlap, ktorý ťa nemal isto rád tak ako ty jeho a bol s tebou len kvôli sexu a taký ta mrzí? Poznám ženu čo je potetovana celá, aj krk aj piercing kade tade, ale proste pre mužov (ktorých zrovna neodpudzuje tetovanie, beriem že niekto to proste neprekusne) je krásna, lebo je tak spokojná sama so sebou a cítiť to z nej to sebavedomie.
Tak to tetovanie a nos by som rada videla 😁. No ak máš tetovanie až tak škaredé zdeformovane daj odstrániť popripade si daj krk napichať aby sa koža napla napr . Uši zajdi dať niekam upraviť. Obočie ak tam nemáš žiadne chĺpky tak jedine riešenie je staré dať odstrániť a dať si ho urobiť na novo u niekoho iného
@anonym_autor perfektný chlap nebude riešiť obocie
Takze buď si troll alebo si blbá a nevieš rozoznať perfektného chlapa od somára
@anonym_90873c Hlúposť, prepáč. Aj perfektnému chlapovi to môže prekážať. To je také tvrdenie, ako keď žena priberie 20-30 kg a na vine je chlap, ked sa mu to nepáči.
@anonym_0002d1 ako myslis, ja poznam vela dospelych zien co sa za tieto upravy hanbia. Moja 50 rocna kamoska si uz cez 20 rokov neda ani v lete tielko, lebo ma otrasne tetovania znamenia na lopatkach.
A ak ma tato zena same diery po piercingoch, no ja chapem ak to prekaza jej, alebo niekomu jej blizkemu, jednoducho ako niekomu prekazaju cigarety a ine veci, tak niekomu prekazaju tetovacky, piercingy, alebo nepekne diery po nich. A ano, mnoho dospelych to velmi, velmi lutuje. Ale to uz nie je "in", hovorit o tom verejne. Verejne sa hovori len o tom ze treba si robit radost a ake je to nadherne a moderne a identita osobnosti blaaablaaablaaa 🙂
@anonym_9e968a ja preto stále poviem - áno, treba si robiť radosť a aké je to nádherné a moderné a identita osobnosti - ale netreba zabúdať, že je to navždy a dvakrát meraj a raz rež a hlavne to rob lebo chceš ty a nie lebo sa chceš na niekoho podobať alebo zapadnúť do partie ...
@anonym_autor to obocko by mohlo dorast skus vitamíny na vlasy, v krajnom prípade výživu na kĺby piascledine je na predpis ale je to prírodné. Mne to pomohlo tiež mi mizlo obocko (nie pre trhanie)
Nedavno som spoznala perfektneho chlapa. Ale po par dnoch mi povedal ze koncime, ze sa pri sexe alebo rozhovoroch nevie sustredit ze neustale mu padaju oci hlavne na obocie a ornament tetovany na krku a vraj mu to vadi. Usi nieje vidiet pod dlhymi vlasmi. A na nose dierka aj po uprave stale vyzera ako bradavica baby jagy ☹
@anonym_autor ja mu verím, aj mne by to vadilo. Toto je u mňa ten takzvaný red flag jak vyšitý.
Presne toto robí moja dcéra😵💫 tetovania, náušnice…. A keď jej niečo poviem, naschval príde ešte s niecim novým domov😵💫 teším sa, keď si vstúpi do svedomia a začne nad sebou aj ona plakat.
@anonym_autor tetovanie sa dá odstrániť, je to síce drahé a bolestivé ale keď ti tak veľmi vadí, tak by som do toho šla. Dierky na ušiach zarastu a keď aj zostanú, tak pri elegantných nausniciach sa stratia. Sú rôzne séra na obočie, niektoré naozaj fungujú a chĺpky začnú rásť. Si určite krásna žena, pozri do zrkadla a hľadaj, to čo je krásne.
@patus_2 ktoré sérum na obočie naozaj funguje a chĺpky začnú rásť? ďakujem
@anonym_autor veď si to daj odstrániť. Laserom a nemusíš si dať znova nič tetovať. A krásna ako mladé ženy už jednoducho nebudeš, ani iné ženy v Tvojom veku, aj keď si nerobili úpravy. Jednoducho o tom je starnutie. A tie uši nechápem, mne dierky zarastli, ani to nie je poznať.
Foto obočia asi nemáš odvahu pridať. Pretože je veľa kozmeti.salonov, kde z ničoho dokážu urobiť zázrak.
Nedavno som spoznala perfektneho chlapa. Ale po par dnoch mi povedal ze koncime, ze sa pri sexe alebo rozhovoroch nevie sustredit ze neustale mu padaju oci hlavne na obocie a ornament tetovany na krku a vraj mu to vadi. Usi nieje vidiet pod dlhymi vlasmi. A na nose dierka aj po uprave stale vyzera ako bradavica baby jagy ☹
@anonym_autor hoď sem to obočie, nespoznáme ťa, neboj
pardon, som nevidela, že už si postla 🙂
No takto, videla som aj horšie, ale myslím si, že by sa dala urobiť pekná korekcia
pardon, som nevidela, že už si postla 🙂
No takto, videla som aj horšie, ale myslím si, že by sa dala urobiť pekná korekcia
@tiezjedna roky to nebledne, uz 12 rokov rovnako tmave
@tiezjedna roky to nebledne, uz 12 rokov rovnako tmave
@anonym_autor veď ale choď do salónu a daj si odstrániť. Mne odstranili 9 ročný púder a už mám nové technikou hair stroke.
obočie ti pekne urobia v salone, staré PMU odstránia a urobia napr mikrobilding, sú nové a krajšie metody ako kedysi, naušnice pokial si dáš malé decentné je jedno že ich bude viac bude to pôsobiť aj elegantne... tetovanie na krku vieš dať tiež odstrániť podľa mňa alebo je dermacol make up fest krycí, si krásna aká si , na všetko máš spomienky čo máš na svojom tele🙂
S tym obocim ta chapem, bola taka doba, obocie muselo byt tenke. Tiez som si svoje kedysi pekne znicila. Mne zasa tetovanie na nom velmi rychlo vybledlo, bola som uz 3x a uz sa mi to nechce zasa absolvovat. Sama si ho upravujem ceruzkou a musim priznat, ze to teraz vnimam ako vyhodu. S tym tetovanim som vzdy myslela na to, ze budem stara alebo zmenim vkus a nazor. Mam preto len jedno decentne.
@anonym_9e968a ja nehovorím, že takí ľudia neexistujú a že nie sú ľudia, ktorí ľutujú, lebo to buď spravili bez rozmyslu, zmenili sa ich názory časom alebo to mali spravené nekvalitne, iba že tento konkrétny príspevok a opisy mi prídu veľmi nasilu
Mne by najviac vadilo to tetovanie na krku. Hanbila by som sa tak chodiť.To by som dala určite odstrániť, vekom ti to bude coraz viac prekážať.Verim, že slušný chlap nemusí mat zaujem o taku zenu.Dierky keď si das 2-3 mm bodky do nich je to elegantne, nechala by som tak.A obocko tiež nič moc, skús si dat ofinu a prekryť ho
@anonym_autor Ja mam dojem, ze existuje aj transplantacia obocia, skus to pozriet.
@anonym_autor neverím ti ani pol slova
@anonym_autor neverím ti ani pol slova
@anonym_af9da2 tiež si myslím, že tu niekto pekne straší a vymýšľa si. Lebo z tých vecí, čo vypisuje, sa každá dá riešiť.
Sa mi paci, ako tu velebite laser a odstranenie obocia, zjavne ani jedna si tym neprešla, pretoze velakrat to nejde ani dat prec, niektore pigmenty ostanú ako prikovane. Si sa domrvila riadne, esteze mi moja mama nikdy nic nedovolila si robit na tele, aj ked som trpela ako pes a bola vynechávana z kolektívov, lebo som bola prirodzená a bez dier a tetovačiek. Dnes som rada, ze mi to zakazovala, lebo ani jedneho chlapa nepoznam, co by sa mu páčila potetovana zena, fakt ani nejedného a to ich poznam dost, aj potetovanych. Laser ti nepomoze, spali ti kozu, zhrubne ti ta koza. Z kaluže pod odkap.
To obocie najlepsie zakryť ofinou alebo vymeniť chlapa, ale nikdy nikdy by som si nedala prederavit tvar ani nic, a to som aj mala neskor kamosky, cele poprepichovane, no hrôza. Nikto si neuvedomuje, ze raz pride aj vyšší vek a koza starne a inak to cele proste potom vyzera. Hold, daň za mladosť a pochabosť.
Sa mi paci, ako tu velebite laser a odstranenie obocia, zjavne ani jedna si tym neprešla, pretoze velakrat to nejde ani dat prec, niektore pigmenty ostanú ako prikovane. Si sa domrvila riadne, esteze mi moja mama nikdy nic nedovolila si robit na tele, aj ked som trpela ako pes a bola vynechávana z kolektívov, lebo som bola prirodzená a bez dier a tetovačiek. Dnes som rada, ze mi to zakazovala, lebo ani jedneho chlapa nepoznam, co by sa mu páčila potetovana zena, fakt ani nejedného a to ich poznam dost, aj potetovanych. Laser ti nepomoze, spali ti kozu, zhrubne ti ta koza. Z kaluže pod odkap.
To obocie najlepsie zakryť ofinou alebo vymeniť chlapa, ale nikdy nikdy by som si nedala prederavit tvar ani nic, a to som aj mala neskor kamosky, cele poprepichovane, no hrôza. Nikto si neuvedomuje, ze raz pride aj vyšší vek a koza starne a inak to cele proste potom vyzera. Hold, daň za mladosť a pochabosť.
@anonym_e16c88 moja zlatá, ja som bola a mám ho preč, Plus už mám aj nové- takže mám skúsenosť. Takže jediná tu píšeš bez skúseností Ty.

Foto obočia asi nemáš odvahu pridať. Pretože je veľa kozmeti.salonov, kde z ničoho dokážu urobiť zázrak.