icon

Ako žije Anjelik33 v Karibiku?

5. máj 2026

Nejak sa mi nechce prekopavat jej profil, ale neustale postuje fotky, tak len ci si zobrala cudzinca z tadial, ona nerobi, deti su home schooled? Alebo ako to tam cele funguje? Diky.

Strana
z4
anonym_671008
Včera o 15:51

Ja neviem ci ste si to nevšimli, ale autorka sa vôbec nepýtala ze z čoho žije táto "anjelik". S tou otázkou prišla prvá prispievateľka Denissa 16. Ta sa opýtala ze "z čoho žijete". A poslala tuto otázku anjelikovi. Tak neviem prečo drbete zato stále autorku.

autor
Včera o 15:53
@saraxyz

@anonym_9c537c ???

@saraxyz Ja som to pochopila ako ironiu. Ale moze byt, ze ju na tych fotkach niekto spoznal.

anonym_b8dbdc
Včera o 16:07
@anonym_446184

@anonym_b8dbdc Absolútne anjelik nie je povinná tu komukoľvek čokoľvek vysvetľovať. Ale tým, že tu neustále dáva svoje fotky zo súkromia a niekoho zaujíma viac a spýta sa , tak čo také strašné sa tu prepiera? Šikanuje ju niekto? Vyťahuje špinu z osobného života? Absolútne. Nič nemusí, ani pridávať tie fotky, ak si chce trochu chrániť svoje súkromie, alebo aspoň súkromie tých detí.

@anonym_446184 to, že sem dáva fotky je jej voľba. Ale opakujem, nie je nikoho právo ju riešiť a už vôbec anonymne odkiaľ , na čo majú.
Videla si ten koment že " dala nadriadenému " ?
Samozrejme od anonyma.
Takže anonymne tu môže hocikto napísať na hocikoho, a hocičo. To ti príde v poriadku ? Mne nie.

anonym_b8dbdc
Včera o 16:08
@anonym_671008

Ja neviem ci ste si to nevšimli, ale autorka sa vôbec nepýtala ze z čoho žije táto "anjelik". S tou otázkou prišla prvá prispievateľka Denissa 16. Ta sa opýtala ze "z čoho žijete". A poslala tuto otázku anjelikovi. Tak neviem prečo drbete zato stále autorku.

@anonym_671008 pôvodný názov tohto príspevku znel inak... toto je už zmenené.

anonym_b8dbdc
Včera o 16:15

Už viem , myslím si ktorá si ty.. " místní drbna ",čo si sa priznala že aj o viestte si založila tému.

anonym_446184
Včera o 16:15
@anonym_b8dbdc

@anonym_446184 to, že sem dáva fotky je jej voľba. Ale opakujem, nie je nikoho právo ju riešiť a už vôbec anonymne odkiaľ , na čo majú.
Videla si ten koment že " dala nadriadenému " ?
Samozrejme od anonyma.
Takže anonymne tu môže hocikto napísať na hocikoho, a hocičo. To ti príde v poriadku ? Mne nie.

@anonym_b8dbdc Ten koment som veru nečítala. To chápem, že je už verejné ohováranie a nie je to ok. Pri všetkej úcte, mohla by si aj sama vstúpiť do svedomia, že neustále "vycapovanie" svojich fotiek zo súkromia a čo je ešte horšie aj fotky jej detí v nehoráznom počte so sebou nesie aj značné riziko, že ju tu niekto spozná a obtrie si o ňu hubu. To nie je len o zbieraní lajčíkov, cudzím ľuďom tým dáva možnosť nahliadnuť do ich bežného denného života. Neviem, či deti uverejňuje aj v plavkách , ale je to verejné forum a všetci vieme, akí úchyláci tu neraz zavítajú za účelom si vyhoniť. Má na to právo, je to jej vec, ale prináša to aj riziká a možné nepríjemnosti s ktorými je naivné nepočítať.

anonym_b8dbdc
Včera o 16:19
@anonym_446184

@anonym_b8dbdc Ten koment som veru nečítala. To chápem, že je už verejné ohováranie a nie je to ok. Pri všetkej úcte, mohla by si aj sama vstúpiť do svedomia, že neustále "vycapovanie" svojich fotiek zo súkromia a čo je ešte horšie aj fotky jej detí v nehoráznom počte so sebou nesie aj značné riziko, že ju tu niekto spozná a obtrie si o ňu hubu. To nie je len o zbieraní lajčíkov, cudzím ľuďom tým dáva možnosť nahliadnuť do ich bežného denného života. Neviem, či deti uverejňuje aj v plavkách , ale je to verejné forum a všetci vieme, akí úchyláci tu neraz zavítajú za účelom si vyhoniť. Má na to právo, je to jej vec, ale prináša to aj riziká a možné nepríjemnosti s ktorými je naivné nepočítať.

@anonym_446184 ja sama nič osobné nezverejňujem ani tu, ani nikde. Ona zverejňuje fotky tu, ok. Ale toto čo sa tu už strhlo je podľa mňa veľa.

anonym_446184
Včera o 16:21
@anonym_b8dbdc

@anonym_446184 ja sama nič osobné nezverejňujem ani tu, ani nikde. Ona zverejňuje fotky tu, ok. Ale toto čo sa tu už strhlo je podľa mňa veľa.

@anonym_b8dbdc Je to už moc a obávam sa, že sa to môže stať opäť a znova. To je tá daň za zdieľanie súkromia žiaľ.

anonym_b8dbdc
Včera o 16:25
@anonym_446184

@anonym_b8dbdc Je to už moc a obávam sa, že sa to môže stať opäť a znova. To je tá daň za zdieľanie súkromia žiaľ.

@anonym_446184 áno, súhlasím. Že zdielať " všetko všade " je chyba. Ale i tak to tu tých anonymov neoprávňuje písať kadečo a riešiť odkiaľ na čo majú. A autorka túto tému založila s textom z čoho tam žijú alebo tak nejak. To nie je že by ju zaujímalo ako čo poriešiť, lebo aj ona chce odísť dakam do Karibiku alebo kam, ale drby, drby , drby..

anonym_446184
Včera o 16:27
@anonym_b8dbdc

@anonym_446184 áno, súhlasím. Že zdielať " všetko všade " je chyba. Ale i tak to tu tých anonymov neoprávňuje písať kadečo a riešiť odkiaľ na čo majú. A autorka túto tému založila s textom z čoho tam žijú alebo tak nejak. To nie je že by ju zaujímalo ako čo poriešiť, lebo aj ona chce odísť dakam do Karibiku alebo kam, ale drby, drby , drby..

@anonym_b8dbdc Chápem, ako to myslíš. Lenže ak by jej to napísala tá osoba pod menom zajačica 123 a vo svojom profile by nemala svoje fotky a fotky svojej rodiny, tak by to anjelikovi ublížilo zrejme rovnako a zajačica by bola v podstate pod rúškom anonymity. Nezabráni zvedavosti druhých.

anonym_b8dbdc
Včera o 16:32
@anonym_446184

@anonym_b8dbdc Chápem, ako to myslíš. Lenže ak by jej to napísala tá osoba pod menom zajačica 123 a vo svojom profile by nemala svoje fotky a fotky svojej rodiny, tak by to anjelikovi ublížilo zrejme rovnako a zajačica by bola v podstate pod rúškom anonymity. Nezabráni zvedavosti druhých.

@anonym_446184 ale aspoň by sa spýtala, mala toľko odvahy že pod svojim nickom tu.

katkazatka
Autor odpoveď zmazal
anonym_b8dbdc
Autor odpoveď zmazal
katkazatka
Autor odpoveď zmazal
anonym_b8dbdc
Autor odpoveď zmazal
katkazatka
Autor odpoveď zmazal
anonym_b8dbdc
Autor odpoveď zmazal
katkazatka
Autor odpoveď zmazal
anonym_9c537c
Včera o 18:07
@saraxyz

@anonym_9c537c ???

@saraxyz pomylila som si ju s tym druhym anjelom s tristo detmi :D

anonym_446184
Včera o 18:10
@anonym_9c537c

@anonym_9c537c Prečo si si potrebovala do nej kopnúť? Pretože má 300 (5) detí?

anonym_b8dbdc
Autor odpoveď zmazal
katkazatka
Autor odpoveď zmazal
anonym_9c537c
Včera o 18:17
@anonym_446184

@anonym_9c537c Prečo si si potrebovala do nej kopnúť? Pretože má 300 (5) detí?

@anonym_446184 pretoze mas velky nos

anonym_b8dbdc
Autor odpoveď zmazal
anonym_446184
Včera o 18:21
@anonym_9c537c

@anonym_446184 pretoze mas velky nos

@anonym_9c537c Ach tak...to vysvetĺuje tvoju primitívnosť.

anonym_b8dbdc
Včera o 18:56
@anonym_9c537c

@anonym_9c537c ktorá tu má 300 detí ? Ozaj vám to tu už niektorým švihá na hlavu.

Strana
z4