Ako žije Anjelik33 v Karibiku?
Nejak sa mi nechce prekopavat jej profil, ale neustale postuje fotky, tak len ci si zobrala cudzinca z tadial, ona nerobi, deti su home schooled? Alebo ako to tam cele funguje? Diky.
@anonym_autor ja nie som anjelicek😉
@anonym_0cd720 Tak anjelik, alebo cokolvek si.
@biba_18 ja sa uprimne zaujímam o ludi, ale nie stylom ze cim sa asi živí ked postuje take fotky, čo robi jej muz atd. , keby chcela, povie to sama
@anonym_0cd720 a to je taky problém napísať ze robíme tam a tam? Ved o tom tu normálne píšeme každá z nás, v iných témach. To nie je nič tajné, ani zlé. Ale ona mlčí, čiže tam nebude niečo v poriadku, a to vidí aj autorka, preto sa nato pýta.
Nechápem ze ste to niektoré z vás ešte nepochopili. 🙄
@linduska86 do toho nikoho nic nie je. Ste strasne zavistlive.
@anonym_0cd720 a čo akože jej závidím? v skutočnosti všetko také "pekné" čo sa postuje na sociálne siete v skutočnosti nie je až také dokonalé úzasné.. absolútne jej nic nezávidím - doprajem jej to 🙂
@anonym_0cd720 a to je taky problém napísať ze robíme tam a tam? Ved o tom tu normálne píšeme každá z nás, v iných témach. To nie je nič tajné, ani zlé. Ale ona mlčí, čiže tam nebude niečo v poriadku, a to vidí aj autorka, preto sa nato pýta.
Nechápem ze ste to niektoré z vás ešte nepochopili. 🙄
@anonym_671008 Mne sa tu na koníku najviac páči to jednoduché a skratkovité zmýšľanie. Pýtaš sa , alebo sa ti niečo zdá podozrivé a pod -automaticky závidíš. Absolútne nenarážam, že je to jej prípad , dnes je cestovanie viac trendy ako kedykoľvek pred tým . Ale aj v minulosti rôzni vážení podnikatelia , ktorí sa radi chválili luxusom a fotkami s papagájmi na Kanároch a boli to obyčajní špinaví mafiáni a podvodníci.
@anonym_671008 Mne sa tu na koníku najviac páči to jednoduché a skratkovité zmýšľanie. Pýtaš sa , alebo sa ti niečo zdá podozrivé a pod -automaticky závidíš. Absolútne nenarážam, že je to jej prípad , dnes je cestovanie viac trendy ako kedykoľvek pred tým . Ale aj v minulosti rôzni vážení podnikatelia , ktorí sa radi chválili luxusom a fotkami s papagájmi na Kanároch a boli to obyčajní špinaví mafiáni a podvodníci.
@anonym_446184 máš pravdu. A ja nezávidím nikomu žiadny karibik, ani nič iné. Ja osobne by som ani neodišla nikdy zo Slovenska nikam. Ale tu hneď každý ze zavidis aj keď vôbec nie.
táto platforma tu nie je na to, aby sme tu lustrovali a pretriasali osobný život užívateliek, milé klebetnice
táto platforma tu nie je na to, aby sme tu lustrovali a pretriasali osobný život užívateliek, milé klebetnice
@zmrzlinka8 Ale ved ona si sem foti svoj osobny zivot. Sama si sem postuje fotky svojho osobneho zivota. Keby nie, tak nikto o nej ani nevie.
@zmrzlinka8 Ale ved ona si sem foti svoj osobny zivot. Sama si sem postuje fotky svojho osobneho zivota. Keby nie, tak nikto o nej ani nevie.
@anonym_autor to je jedno, postovať môže každý, čo chce. Ale pýtať sa, odkiaľ na to má, čo robí jej muž, z čoho žijú, nie je ok.
@anonym_autor to je jedno, postovať môže každý, čo chce. Ale pýtať sa, odkiaľ na to má, čo robí jej muž, z čoho žijú, nie je ok.
@zmrzlinka8 obavam sa, ze niektore by neuspokojilo ani to keby sem naskenovala danove priznanie 🙊 dala sem fotku z karibiku, tak "mam narok" vediet odkial ma na to tam zit. keby bola tema zalozena stylom: vsimla som si, ze zijete v karibiku. je to moj sen, tiez by som tak chcela zit, chces sa podelit o svoje skusenosti? tak hned to vyznie inak ako : ziju v karibiku, kde na to zobrali? 🙈
Ak nikto nevie odpovedat na moju otazku, lebo som si mylela ze sem pridala blizsie info z minulosti ako tam funguje (a nechce sa mi hrabat v jej profile), tak preskocte a nechajte tuto temu tak.
@anonym_autor vhodnejsie by bolo napisat jej do albumu napriklad. a nie o niekom zakladat temu...
chapem ze si zvedava, nezdielam tu hejtovacske nazory, ze by si jej zdroj prijmu chcela lustrovat, ale toto naoazj nie je vhodny sposob 🙂
@anonym_autor vhodnejsie by bolo napisat jej do albumu napriklad. a nie o niekom zakladat temu...
chapem ze si zvedava, nezdielam tu hejtovacske nazory, ze by si jej zdroj prijmu chcela lustrovat, ale toto naoazj nie je vhodny sposob 🙂
@simca06022011 Nechcem jej napisat do albumu, lebo chcem zostat anonymna (aj preto sem nevycapujem svoje rodinne fotky - logicky).
Ale teda ked pravidelne vidim jej fotky na stene, tak ma to zaujima, ako to maju cele nastavene. Ziadne detaily. Len proste ci maju remote job, tam nejaky business, rodinne financie? Aj napr. ako riesia deti so skolou.
Ziadne danove priznania nepotrebujem.
Ako zase nie som typ cloveka, ktory bude len sterilne cumiet na fotky a pride mi celkom logicke na mieste anjelika ocakavat otazky, ked sem dobrovolne postuje svoje sukromie (ktore nie je z Kosic, ale Karibiku).
Ale ked nechce odpovedat, OK.
@simca06022011 Nechcem jej napisat do albumu, lebo chcem zostat anonymna (aj preto sem nevycapujem svoje rodinne fotky - logicky).
Ale teda ked pravidelne vidim jej fotky na stene, tak ma to zaujima, ako to maju cele nastavene. Ziadne detaily. Len proste ci maju remote job, tam nejaky business, rodinne financie? Aj napr. ako riesia deti so skolou.
Ziadne danove priznania nepotrebujem.
Ako zase nie som typ cloveka, ktory bude len sterilne cumiet na fotky a pride mi celkom logicke na mieste anjelika ocakavat otazky, ked sem dobrovolne postuje svoje sukromie (ktore nie je z Kosic, ale Karibiku).
Ale ked nechce odpovedat, OK.
@anonym_autor ja to chapem, clovek sa niekedy aj rad inspiruje :DDD ale tu to hned riesia ludia ako zavist a neviem co :D
No veru, žúrky, homáre, kone, posilka atď mi ako trenie biedy na piesku nepríde😁
Nezávidím, je to zaujímavé a úžasné a chcela by som vedieť viac🙏🏼 lebo aspoň manžel pracovať musí, tak či si rozbehol biznis tam, alebo ho má tu?
@zmrzlinka8 tak načo to sem vešia keď nechce aby sa o nej hovorilo a ty si kto jej hovorkyňa?
Pokiaľ predali ten luxusný dom s bazénom za dobrý peniaz, tak ani nemusia nič robiť😆
Moji známi tak odišli na Oravu do lesa, predali dom v hlavnom meste, pozemok dostali, stavali svojpomocne v dobrej dobe, brali len malý úver, ktorý si vyplatili a postavili si drevenecu v lese. pestujú čo sa dá, perú na potoku a už by sa k tomuto predraženému, konzumnému životu nevrátili.
Odmietli byť otrokmi tohto systému
@zmrzlinka8 tak načo to sem vešia keď nechce aby sa o nej hovorilo a ty si kto jej hovorkyňa?
@linduska86 a ty si kto, ze sa staras do veci inych ludi? Mna zaujíma, z čoho zijes ty, čo robi tvoj muz, coho vlastne zijete a odkial ste vzali na to, čo mate?
Vrchol čo tu niektoré predvádzate. Nahlasujem.
@linduska86 a ty si kto, ze sa staras do veci inych ludi? Mna zaujíma, z čoho zijes ty, čo robi tvoj muz, coho vlastne zijete a odkial ste vzali na to, čo mate?
@zmrzlinka8 ja som chodiaca dokonalosť si nevedela? Tak už vieš hlavne sa nepotrebujem predvádzať
Vrchol čo tu niektoré predvádzate. Nahlasujem.
@anonym_b8dbdc Co predvadzame? A kvoli comu chces nahlasovat?
@anonym_autor pretože tu už idete do extrému. Za to že sem dáva fotky nie je povinná sa nikomu spovedať odkiaľ čo majú,z čoho žijú. Ty sa nechceš pýtať priamo jej lebo chceš byť v anonymite, ale ona má verejne vyklopiť všetko. Tak buď taká hrdinka a spýtaj sa jej to verejne.
@anonym_autor a ako píšeš " si v podobnej situácii ". Tak hádam ti nevypli google aby si nevedela zistiť ako sa presťahovať do inej krajiny, ako tam presunúť svoju prácu , biznis, ako deťom zariadiť škôlku,školu a čo to pri škole obnáša. Tieto omáčky že ťa to zaujíma z čisto neviem akého hľadiska si nechaj pre seba.
@anonym_autor a ako píšeš " si v podobnej situácii ". Tak hádam ti nevypli google aby si nevedela zistiť ako sa presťahovať do inej krajiny, ako tam presunúť svoju prácu , biznis, ako deťom zariadiť škôlku,školu a čo to pri škole obnáša. Tieto omáčky že ťa to zaujíma z čisto neviem akého hľadiska si nechaj pre seba.
@anonym_b8dbdc Ved nikto sem nenapisal, ze je povinna sa z niecoho spovedat.
Sa ukludni. Su tu jej fotky, zaujalo ma to. Spytala som sa.
Ona ani nie je povinna sem postovat svoje sukromne fotky, ale robi to. Tak teraz uz fakt neviem. Ked chce az take sukromie, nech si dava fotky do rodinneho albumu.
Ale mna jej situacia zivota v Karibiku celkom zaujima, prave preto, ze sem postuje tie fotos. Inac by som o nu ani nezakopla.
@anonym_b8dbdc Ved nikto sem nenapisal, ze je povinna sa z niecoho spovedat.
Sa ukludni. Su tu jej fotky, zaujalo ma to. Spytala som sa.
Ona ani nie je povinna sem postovat svoje sukromne fotky, ale robi to. Tak teraz uz fakt neviem. Ked chce az take sukromie, nech si dava fotky do rodinneho albumu.
Ale mna jej situacia zivota v Karibiku celkom zaujima, prave preto, ze sem postuje tie fotos. Inac by som o nu ani nezakopla.
@anonym_autor a v akej podobnej situácii teda si ?
V žiadnej. Len trepeš a hľadáš drby. Neodpovedá, nechce. Tak na čo sa v tom ďalej šprtáte ? Áno, toto by mal admin zmazať. Ale admin buď spí, alebo ho tieto drby bavia.
Napíš sem pod svojim nickom nech môžme drbať o tebe.
V žiadnej. Len trepeš a hľadáš drby. Neodpovedá, nechce. Tak na čo sa v tom ďalej šprtáte ? Áno, toto by mal admin zmazať. Ale admin buď spí, alebo ho tieto drby bavia.
@anonym_b8dbdc Ja sem nenapisem pod svojim nickom. A tiez sem nepridavam privatne fotky. Vies preco? Lebo chcem zostat anonymna a ochranit si sukromie..
Proste slusne polozena otazka. Nic sa nedeje. Niet dovod na mazanie temy. Ona sem vycapuje svoje fotky dobrovolne, z vlastneho rozhodnutia - nikto iny to za nu nerobi.
@anonym_b8dbdc Absolútne anjelik nie je povinná tu komukoľvek čokoľvek vysvetľovať. Ale tým, že tu neustále dáva svoje fotky zo súkromia a niekoho zaujíma viac a spýta sa , tak čo také strašné sa tu prepiera? Šikanuje ju niekto? Vyťahuje špinu z osobného života? Absolútne. Nič nemusí, ani pridávať tie fotky, ak si chce trochu chrániť svoje súkromie, alebo aspoň súkromie tých detí.
@anonym_b8dbdc Ja sem nenapisem pod svojim nickom. A tiez sem nepridavam privatne fotky. Vies preco? Lebo chcem zostat anonymna a ochranit si sukromie..
Proste slusne polozena otazka. Nic sa nedeje. Niet dovod na mazanie temy. Ona sem vycapuje svoje fotky dobrovolne, z vlastneho rozhodnutia - nikto iny to za nu nerobi.
@anonym_autor "vycapuje "fotky a to ani jednu z vás neoprávňuje ju tu pranierovať,zisťovať odkiaľ čo majú.
@anonym_autor "vycapuje "fotky a to ani jednu z vás neoprávňuje ju tu pranierovať,zisťovať odkiaľ čo majú.
@anonym_b8dbdc Vycapovať fotky- nie je problém. Spýta sa niekto - pomoc😵, admin !, vymaž !Toľká drzosť, to čo si vôbec niekto dovolil??? 😨
manazerka, ktora zaraba nadpriemerne, a pritom dala nadriadenemu, ktory ju do tej firmy dostal. Ziju z jeho riaditelskeho platu, a raz za cas sa stane, ze sa aj ona da online a poklika nieco do roboty.
@anonym_9c537c ???

@anonym_0cd720 Dobre anjelicek.
@anonym_autor ja nie som anjelicek😉