Ako žije Anjelik33 v Karibiku?
Nejak sa mi nechce prekopavat jej profil, ale neustale postuje fotky, tak len ci si zobrala cudzinca z tadial, ona nerobi, deti su home schooled? Alebo ako to tam cele funguje? Diky.
@anonym_autor ty sa musíš fakt nudiť
ja si myslim ze urcite manzel cudzinec
@anonym_autor
1. Co je teba (a hocikohoho dalsieho) do toho 🙄
2. Preco sa neopytas priamo jej??
Ja zas neviem o kom je rec 😆
Ale vsak hadam nie je povinna pisat na kona zdroj ich prijmov
@anonym_autor a prečo rovno nenapíšeš @anjelik33 ??? Pochybujem, že ti odpovie, nie je povinná nikomu sa zodpovedať!!! Okrem iného, čo ťa do toho??? Kľudne mohla vyhrať lotériu, môže pracovať na diaľku, stačí jej kvalitný internet a comp, alebo jednoducho zdedila pozemky pod hradom . Ja jej to prajem, nech užíva. Nie je jediná.
A z čoho žiješ ty? robíš?a máš akého muža?
@anonym_autor aj Simona Krainová tak žije a nie je na tom nič zvláštne. Len sedlač to nedokáže prežiť, že sa má niekto lepšie. A pritom tam možno menej peňazi minie ako na Slovensku. Neskutočný národ táto slovač
@anonym_autor aj Simona Krainová tak žije a nie je na tom nič zvláštne. Len sedlač to nedokáže prežiť, že sa má niekto lepšie. A pritom tam možno menej peňazi minie ako na Slovensku. Neskutočný národ táto slovač
@anonym_8aa583 Slováci ľubia závidieť. A potom sú ešte naštvaní kde uspešný život iných považujú za svoj vlastný neúspech.
Ja mám takéto bratranca. Je odo mňa o 10 rokov starší, takže ešte v mladosti mi lúbil z pozície dospelého mudrovať a dohodávrať- Dnes som karierne (a finančne) ťažko pred ním, on sa nevyhrabal z pod-priemernej roboty v štátnom sektore. Takže reaguje stále rovnako premúdrele a podráždene na mňa, ale ja ho zase nenápadne provokujem 😀 Tak mu treba.
@anonym_autor a prečo rovno nenapíšeš @anjelik33 ??? Pochybujem, že ti odpovie, nie je povinná nikomu sa zodpovedať!!! Okrem iného, čo ťa do toho??? Kľudne mohla vyhrať lotériu, môže pracovať na diaľku, stačí jej kvalitný internet a comp, alebo jednoducho zdedila pozemky pod hradom . Ja jej to prajem, nech užíva. Nie je jediná.
@sissy27 Lebo chcem zostat anonymna. Asi preto sa to nepytam priamo jej. A vedela som, ze ju niekto oznaci. Tak dik.
Ty jej urcite lajkujes kazdu fotku a vo vnútri ta zoziera, ze ty musis kazdy den makat a ona nie 🙂
Takze ty chces zostat anonymna a ona ti ma verejne pod svojim nickom odhalit cast sukromia ohladom toho z coho ziju? 🤔
@anonym_autor to co je za otazka? co je ta vobec do toho?
@zmrzlinka8 Mna do toho nic nie je, ale ked neustale postuje fotos, tak sa pytam. Robim tym nieco zle? Ci ako.
Takze ty chces zostat anonymna a ona ti ma verejne pod svojim nickom odhalit cast sukromia ohladom toho z coho ziju? 🤔
@anonym_6a5d9d Ved ona sa tu verejne prezentuje svojim zivotnym stylom. A len ma to zaujima. Moze a nemusi odpovedat.
@anonym_6a5d9d ale veď to je logika a IQ MK 😃😃😃
@sissy27 Lebo chcem zostat anonymna. Asi preto sa to nepytam priamo jej. A vedela som, ze ju niekto oznaci. Tak dik.
@anonym_autor prosim ta, preco ti len na jednu jedinu sekundu napadlo, ze by sa mala spovedat cudzej osobe a este k tomu anonymnej?? Fakt sa daj vysetrit, nie si normalna.
Teraz som si pozrela o kom je rec . Stale som prekvapena ze niekoho zaujimaju cudzi ludia
Akože nie je ti trápne prepierať tu niečo, do čoho ťa hovno? Ty by si bola s týmto určite ok,keby takto niekto označil teba a rozprúdil debatu-kotkodákanie o tom,z čoho žijete? Pochybujem.Fotky tu pridáva veľa žien,ale táto ťa najviac tankuje, lebo sa má až príliš dobre a úspech sa u slovákov neodpúšťa.Treba závidieť, ohovoriť a spochybniť, prípadne zosmiešniť.Si frajerka.
@anonym_autor a co teba to trápi? Co je vobec teba do toho ? Zavidiš? Asi hej, ani sa necudujem, keď maš taký nudný život, že riesiš niekoho ineho život ty si odpad
Teraz som si pozrela o kom je rec . Stale som prekvapena ze niekoho zaujimaju cudzi ludia
@ivik4 Nazaujima ma. Zase dala dnes fotku, neda sa ju nevsimnut, proste to v jednom kuse podsuva. Zaujima ma ci tam robi upratovacku, kucharku, ma svoj surf obchodik, ale sa vydala za chlapa ktory tam ma nejaku haciendu s koktejlami. A z toho tam ziju. Tu sa uz fakt clovek nemoze nic spytat...
@anonym_autor a co teba to trápi? Co je vobec teba do toho ? Zavidiš? Asi hej, ani sa necudujem, keď maš taký nudný život, že riesiš niekoho ineho život ty si odpad
@anonym_a6f1cf Aj teba zaujima o kom je rec, ked si sa musela pozriet nie?
@anonym_a6f1cf Aj teba zaujima o kom je rec, ked si sa musela pozriet nie?
@anonym_autor ano, co za odpad, je schopný riešiť život druhych, ešte maš štastie, že si anonym
@anonym_autor ano, co za odpad, je schopný riešiť život druhych, ešte maš štastie, že si anonym
@anonym_a6f1cf Aj ty si teraz odpovedala ako anonym ivik. 😉
manazerka, ktora zaraba nadpriemerne, a pritom dala nadriadenemu, ktory ju do tej firmy dostal. Ziju z jeho riaditelskeho platu, a raz za cas sa stane, ze sa aj ona da online a poklika nieco do roboty.
Otras, pytat sa na cudziu osobu z coho zije. Nick mi nic nehovoril. Pozrela som. Pekna rodina s nadhernym chlapcekom, taky anjelik. A ty autorka sa mozes hanbit. Snad tuto diskusiu zmazu. Lebo toto uz je ina drzat riesit z coho zije.
dalsi hon na carodejnice, rovnako ako to bolo na mimi a ja na emimiine, sa potom vsetci divia preco zrusila vsetko
@anonym_6a5d9d Ved ona sa tu verejne prezentuje svojim zivotnym stylom. A len ma to zaujima. Moze a nemusi odpovedat.
@anonym_autor pozrela som si zbezne jej profil a co je na tom az take wau, ze treba o tom zalozit diskusiu? Ok rozumiem zije v "exotike" ale mozno sa ja pohybujem v inej socialnej bubline ale okrem toho nic tam take nevidim, kvoli comu by som si kladla tuto otazku. Vidim v jej profile normalny zivot.

@anjelik33 z coho žijete? Dnešná dilema…