Ako žije Anjelik33 v Karibiku?
Nejak sa mi nechce prekopavat jej profil, ale neustale postuje fotky, tak len ci si zobrala cudzinca z tadial, ona nerobi, deti su home schooled? Alebo ako to tam cele funguje? Diky.
@anonym_a6f1cf Aj ty si teraz odpovedala ako anonym ivik. 😉
@anonym_autor hahaha ivik a anonym 😀
Prepac ale mna zaujimas ako prd vo vetre, nie aby som Ti pisala anonymne. S kludom by som Ta poslala kade lahsie aj pod nickom keby mame nejake problemy medzi sebou ty 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉 tu sa musia admini fakt dobre bavit ked vidia narozdiel od nas kto co pise.
A je uplne jedno odkial ma ona peniaze, Teba do toho nic
Zo slnečnej energie
@marhulka13 doslova 😂 mame solarne panely cize ucet za elektriku 0 E 😂😂😂
@anonym_autor pozrela som si zbezne jej profil a co je na tom az take wau, ze treba o tom zalozit diskusiu? Ok rozumiem zije v "exotike" ale mozno sa ja pohybujem v inej socialnej bubline ale okrem toho nic tam take nevidim, kvoli comu by som si kladla tuto otazku. Vidim v jej profile normalny zivot.
@anonym_6a5d9d Tak pre vacsinu Slovakou prezit vacsinu roka v Karibiku nie je velmi normalne. A mna to len teraz pri poslednych fotos zaujalo. Ak niekto vie, nech povie, ak nie nie. V pohode. Ide sa dalej. A uprimne na tvoju bublinu nie je nikto zvedavy, lebo ju tu nepretrcas. Ona ano, tak sa anonymne pytam, ak by niekto nahodou vedel, ze teda ako sa k tomu dostala.
@anonym_autor Mk to fakt vyhral, keď umožnil tieto anonymné profili. Veď buď hrdinka a spýtaj sa pod svojim menom, ideálne i fotkou.
Moje príspevky sú úplne rovnaké ako príspevky iných mám – z nášho bežného života, radostí aj obyčajných dní.Jediný rozdiel je, že nežijeme na Slovensku.
To ale neznamená, že keď žiješ v Karibiku, musíš byť milionár. Práve naopak – život tu vie byť v mnohom lacnejší.Benzín stojí okolo 1,15 €, služby sú dostupnejšie a celkovo je to o nastavení, prioritách a rozhodnutiach.
Ako rodina sme sa rozhodli ukázať deťom, že sa dá žiť aj inak – viac spolu, viac prítomne, viac životom než len rutinou a hlavne tu zijeme skromnejšie tu ti vela vecí netreba tričko ,plavky a žabky nic viac.😎
Úprimne ma skôr udivuje, že sa nikto nepýta ostatných, z čoho žijú…lebo pri dnešných cenách na Slovensku je to podľa mňa oveľa zaujímavejšia otázka.
Každý žijeme svoj život. Toto je ten náš. 🤍PS:manžel je Slovák a je tu so mnou 😂😂😂😎❤️
@anonym_6a5d9d Tak pre vacsinu Slovakou prezit vacsinu roka v Karibiku nie je velmi normalne. A mna to len teraz pri poslednych fotos zaujalo. Ak niekto vie, nech povie, ak nie nie. V pohode. Ide sa dalej. A uprimne na tvoju bublinu nie je nikto zvedavy, lebo ju tu nepretrcas. Ona ano, tak sa anonymne pytam, ak by niekto nahodou vedel, ze teda ako sa k tomu dostala.
@anonym_autor ale stale je to jej sukromie. To, ze zverejnuje par fotiek neznamena, ze niekomu dlzi vysvetlenie alebo know-how k tomu ako zije. Na inych socialnych sietach mas vela ludi vratane slovakov s ovela ovela ovela luxusnejsim zivotnym stylom, ktory verejne prezentuju a rovnako nedlzia nikomu ziadne vysvetlenie. A myslim ak by si jej napisala slusne IP "Ahoj, zaujalo ma ake fotky pridavas a aky mas super zivot v Karibiku, vedela by si mi o tom povedat viac ako sa ti to podarilo, ze vacsinu roka travis tam?" tak by si dostala ovela lepsiu odpoved ako takymto sposobom to zistovat.
Moje príspevky sú úplne rovnaké ako príspevky iných mám – z nášho bežného života, radostí aj obyčajných dní.Jediný rozdiel je, že nežijeme na Slovensku.
To ale neznamená, že keď žiješ v Karibiku, musíš byť milionár. Práve naopak – život tu vie byť v mnohom lacnejší.Benzín stojí okolo 1,15 €, služby sú dostupnejšie a celkovo je to o nastavení, prioritách a rozhodnutiach.
Ako rodina sme sa rozhodli ukázať deťom, že sa dá žiť aj inak – viac spolu, viac prítomne, viac životom než len rutinou a hlavne tu zijeme skromnejšie tu ti vela vecí netreba tričko ,plavky a žabky nic viac.😎
Úprimne ma skôr udivuje, že sa nikto nepýta ostatných, z čoho žijú…lebo pri dnešných cenách na Slovensku je to podľa mňa oveľa zaujímavejšia otázka.
Každý žijeme svoj život. Toto je ten náš. 🤍PS:manžel je Slovák a je tu so mnou 😂😂😂😎❤️
@anjelik33 Super vdaka za odpoved, ale mate tam aj nejaky business? Lebo ked je to aj lacnejsie, tak ved naklady stale su. Zdravotne, socialne do buducna. Deti vzdelanie, mate prenajatu nehnutelnost....
Ak nechces odpovedat, nemusis, ale fakt ma to clovecensky zaujima. Som v trosku podobnej situacii...
@anonym_autor ale stale je to jej sukromie. To, ze zverejnuje par fotiek neznamena, ze niekomu dlzi vysvetlenie alebo know-how k tomu ako zije. Na inych socialnych sietach mas vela ludi vratane slovakov s ovela ovela ovela luxusnejsim zivotnym stylom, ktory verejne prezentuju a rovnako nedlzia nikomu ziadne vysvetlenie. A myslim ak by si jej napisala slusne IP "Ahoj, zaujalo ma ake fotky pridavas a aky mas super zivot v Karibiku, vedela by si mi o tom povedat viac ako sa ti to podarilo, ze vacsinu roka travis tam?" tak by si dostala ovela lepsiu odpoved ako takymto sposobom to zistovat.
@anonym_6a5d9d Ja si sama zvolim sposob akym sa budem pytat? OK?
celkom nerozumiem čo je na tom, že to niekoho zaujíma 🤷♀️
aj mňa to zaujíma. nie v zlom že by som závidela alebo niečo - to je na míle vzdialené odo mňa - proste celkovo príbehy ľudí sú zaujímavé…
ľudia sa dostanú rôzne do všetkých kútov sveta, čo je sranda, že keď som stretla slovákov hoci aj v amerike, nikto ma neodbil že ma do toho nič, každý mi porozprával svoj príbeh…
celkom nerozumiem čo je na tom, že to niekoho zaujíma 🤷♀️
aj mňa to zaujíma. nie v zlom že by som závidela alebo niečo - to je na míle vzdialené odo mňa - proste celkovo príbehy ľudí sú zaujímavé…
ľudia sa dostanú rôzne do všetkých kútov sveta, čo je sranda, že keď som stretla slovákov hoci aj v amerike, nikto ma neodbil že ma do toho nič, každý mi porozprával svoj príbeh…
@biba_18 Dakujem. Presne o to mi ide. Normalny zaujem. Zivotny pribeh.
Ved sama sem dava fotky. Ako to tam funguje, s detmi, financne, s rodinou. Normalne otazky.
@anonym_autor netuším z čoho žije ale teraz som letmo pozrela jej profil a krásne nohy má 🔥
no a? ja zijem v Mexiku v hlavom meste v tichej stvrti strazenej vilkovej a teraz co 😂 tu si to moze clovek dovoliť pokial ma slusny plat kdezto na sk by si toto dovolili len politici a ina elita.Ale ja sem nedavam o sebe info a fotky.Inak by ste vedeli aj o mojej exotike ale ja si ju nechavam sama pre seba.Da sa to ak robite alebo podnikate online.Alebo ste sa niekde takto vydali ci vas tam vyslali pracovne.Mna tiez nikdy nenapadlo lustrovat odkial na to ma ale registrujem ju sem tam
@anonym_autor predtým viesta teraz anjelik. Akože fakt nedokážete žiť svoj život?
@anonym_autor Názov témy bol najprv Z ČOHO ŽIJEME, ale je rozdiel pýtať sa, Z ČOHO ŽIJEME a AKO ŽIJEME. Ako žijeme, je vidieť z mojich príspevkov sme obyčajná rodina, len nežijeme na Slovensku, ale v Karibiku. A úprimne, možno žijeme aj skromnejšie ako mnohé mamičky tu na koníku.
Autorka, teraz som si pozrela profil, lebo som nevedela, o koho ide. Cakala som nejaky okazaly ultragyc za 100K na kazdej fotke ala Plackova (a predstav si, nezavidim ani jej, nech uziva v zdravi), ale tato baba podla vsetkeho zije uplne normalne, s tym rozdielom, ze sa nachadza v geografickej polohe, ktora ma plaze a krasne zapady slnka nad oceanom.
Zariadila si to tak, ako jej a jej rodine vyhovuje, a to iste mozes aj ty. Ja zijem v uprsanom Beneluxe, ale ma to pre mna zas ine vyhody. Co brani tebe?
@anjelik33 mate to tam krasne, hned by som isla na dovcu 🤩
@anjelik33 no dobre - z čoho žijete? ja napr. som veľmi slabo vybavená prestavivosťou čo sa týka práce online. poznám jednu ekonomku takto žijúcu v španielsku - býva na striedavku tu aj tam, je na HO… takže buď ty alebo muž máte nejakú takú prácu?
potom spolužiak kúpil v kostarike prales a venuje sa tam miestnemu biznisu ( stavia domy a prenajíma)… a spolužiačka bola v usa vyslovene v domácnosti, muž tam bol služobne ale ona nemala pracovné víza …
@anonym_autor netuším z čoho žije ale teraz som letmo pozrela jej profil a krásne nohy má 🔥
@anonym_b30a71 Presne to iste som si vravela, akoze ja jej teraz zacnem asi zavidiet nie Karibik, ale tu postavu dokonalu 😁
@zmrzlinka8 Mna do toho nic nie je, ale ked neustale postuje fotos, tak sa pytam. Robim tym nieco zle? Ci ako.
@anonym_autor opytaj sa jej, ci si ta neadoptuje a budes tam moct byvat s nou 🤷🙄🤦
Možno len autorka položila otázku nešťastne. Mna tiez zaujíma ako sa slovak dostane na take neštandardné miesto, ako sa žije inde , ako to vníma inak..co je iná tam ako u nas, ake su kultúrne rozdiely, v akej oblasti pracujú.....v akej cene su potraviny, ako fungujú služby a podobne
@anonym_autor mladí šikovní ľudia ktorí milujú dobrodružstvo a plnia si svoje sny ..ja som rada že je @anjelik33 "tu" a vidím život tam🤗 podobne u ostatných žijúcich v zahraničných poteším sa fotkami zo sveta, dovolenky, života...
@brendaa ja tiež toto nechápem čo je na Tom také tajné povedať čo ich v Tom Karibiku živí ...
@brendaa ja tiež toto nechápem čo je na Tom také tajné povedať čo ich v Tom Karibiku živí ...
@linduska86 do toho nikoho nic nie je. Ste strasne zavistlive.
@anonym_0cd720 sa pletieš.. môžeš byť zvedavá aj bez toho aby si závidela… skús to niekedy. tak úprimne sa zaujímať…
@anonym_0cd720 sa pletieš.. môžeš byť zvedavá aj bez toho aby si závidela… skús to niekedy. tak úprimne sa zaujímať…
@biba_18 ja sa uprimne zaujímam o ludi, ale nie stylom ze cim sa asi živí ked postuje take fotky, čo robi jej muz atd. , keby chcela, povie to sama
Ved preto sa pytam, lebo postuje tie fotky. Keby nepostovala tak nikto nevie ze je a ze zije v Karibiku. A nezavidim.
Ja mam apartnam pri mory ale nemozem si dovolit tam byt vacsinu roka. Vacsinu leta ale ano. Preco?
Lebo jednak mam skolopovinne deti (maju tu priatelov, silvy socialny zivot, zazemie, tak ich z toho nechcem vytrhnut) a jednak realny job, kedy sa musim aj fyticky dostavit do kancla (aj ked, toto by sa dalo nejak poriesit).
Tak ma zaujima ako to ma ona. Neodpovedala, OK, ide sa dalej. Happy?
Ved preto sa pytam, lebo postuje tie fotky. Keby nepostovala tak nikto nevie ze je a ze zije v Karibiku. A nezavidim.
Ja mam apartnam pri mory ale nemozem si dovolit tam byt vacsinu roka. Vacsinu leta ale ano. Preco?
Lebo jednak mam skolopovinne deti (maju tu priatelov, silvy socialny zivot, zazemie, tak ich z toho nechcem vytrhnut) a jednak realny job, kedy sa musim aj fyticky dostavit do kancla (aj ked, toto by sa dalo nejak poriesit).
Tak ma zaujima ako to ma ona. Neodpovedala, OK, ide sa dalej. Happy?
@anonym_autor neviem, preco by mala odpovedať, to je kazdeho vysostne sukromna vec.
ak si nieco nemozes dovolit, tak sa snaz, aby si mohla
@anonym_autor neviem, preco by mala odpovedať, to je kazdeho vysostne sukromna vec.
@anonym_0cd720 Dobre anjelicek.
@anonym_0cd720 Mňa síce nezaujíma z čoho žije, ale myslím si, že keď sa niekto rozhodne extrémne často pridávať fotky seba a svojej rodiny, z exotiky, tak by asi mal počítať vopred, že bude o jej osobu zvýšený záujem. Nie každému sa to iba páči, či nepáči.Niekto jej bude v dobrom závidieť, niekto v zlom a niekto bude iba ĺudsky zvedavý.Väčšina odignoruje úplne.Skrátka, ak si človek chce chrániť súkromie, tak určite nie takto. Za seba môžem povedať, že ak také fotky vidím,zaujmú a často sa páčia.Keď je to však dokolečka dokola stále tá istá pesnička, prestane baviť, opozerá sa a omrzí. . Len sa čudujem,že sa takíto ĺudia toĺko čudujú nad otázkami, keď sa sami vnucujú a potrebujú obdiv,či lajk, aby boli živí.

Ak nikto nevie odpovedat na moju otazku, lebo som si mylela ze sem pridala blizsie info z minulosti ako tam funguje (a nechce sa mi hrabat v jej profile), tak preskocte a nechajte tuto temu tak.