Časté pozorovanie samého seba
Ahojte ľudia neviem čo to je so mnou dávnejšie som tu o niečom podobnom písal a jedna mlada dievčina mi na to odpovedala,,,nepozoruj sa už toľko,,,ide oto vždy si pozorujem ústnu dutinu aj zuby či mam v poriadku až prehnane včera som si všimol že ako by sa mi odlomil zub ale počas hryzenia som nič necítil v ústach tvrde brutálne stresy som dostal zato a teraz nedá mi to pokoj....myslite že je to psychika??....vie niekto ako predísť tým to myšlienkam??...a čo robiť??....isť niekde medzi ľudí von a prihovoriť sa aby som prešiel na iné myslenie??...Mne už ozaj že šibe....,,je to psychika??..úzkosť???...
spomen to svojmu psychiatrovi ked pojdes na kontrolu
@stelly652 pozorujem sa odkedy predo mmnou umrel brat na rakovinu ktora trvala dva mesiace, ano pozorujem sa.
@stelly652 OCD úzkosť minimálne ja som ti napísala už 3x, že sa máš liecit
@viestta je nejaka tema, ku ktorej by si ty nemala co povedat? Fakt si myslis ze si vtipna a mudra?
@anonym_39c6f0 toto, zial, nebolo vobec vtipne. Vzhladom na jeho ine diskusie to bola dobre mienena rada
@viestta hej hej, na tvoje dobre mienene a nevyziadane rady je urcite kazdy zvedavy
@stelly652 OCD úzkosť minimálne ja som ti napísala už 3x, že sa máš liecit
@anonym_374926 hej ale keď pôjdem tak zase pôjdem na lieky musí sa nájsť príčina kde je a ne hneď lieky a tak sa potom riadiť či treba liek či netreba či to neje len prechodne tu som čítal v článkoch že dá liečiť aj bez liekov...treba zdravú životosprávu,nájsť si nejaký koníček ktorý ma naplna,čítať knihy,dychové cviky,joga, a chodiť medzi ľudí aby som mal inde myšlienky toto mi nepovie psychologička a ešte po dialšie som včera čítal jeden článok že to môže biť dedične
@viestta a keď pôjdem ona mi nejako stým to nepomôže jedine čo môže spraviť je predpísať liek,ktorý bude zbytočný ja si idem či to neje dedične alebo či to neje s traumy zapríčinený zdravotný stav možno je teraz aj také obdobie neviem ale pôjdem ku nej
ešte som sa dozvedel že sú aj meditácie,bylinkové čaje,dychové cviky,príroda na úzkosť,stres,
@viestta a keď pôjdem ona mi nejako stým to nepomôže jedine čo môže spraviť je predpísať liek,ktorý bude zbytočný ja si idem či to neje dedične alebo či to neje s traumy zapríčinený zdravotný stav možno je teraz aj také obdobie neviem ale pôjdem ku nej
@stelly652 ak by si to myslel vážne už chodíš ku psychologicke.A teda robíš všetko čo si vymenoval?Niekto má tu myseľ a psychiku takú, že bez liekov sa cíti zle.Mate v rodine úzkostlive prežívanie, mal si traumu?chodiť k psychiatrovi nie je hanba.
@stelly652 ak by si to myslel vážne už chodíš ku psychologicke.A teda robíš všetko čo si vymenoval?Niekto má tu myseľ a psychiku takú, že bez liekov sa cíti zle.Mate v rodine úzkostlive prežívanie, mal si traumu?chodiť k psychiatrovi nie je hanba.
@anonym_374926 myslím,že otec je taký....ved práve trauma je to najhoršia skúsenosť a potom ľudia si zato nesú deti,ktorý zato nemôžu do budúcna a dopadnú na to ešte horšie ako ich rodičia a skončia na tabletkách abo na psychiatrii
@stelly652 Všetko to je o hlave, všetko sa odohrava v hlave. Ak si si prešla tahším obdobím možno to niečo na tebe zamechalo, nieje hanba isť k odborníkovi. Všetko bude v poriadku neboj sa, držím palčeky

@stelly652 nie je to normálne. Smer psychológ.