icon

Časté pozorovanie samého seba

stelly652
25. dec 2025

Ahojte ľudia neviem čo to je so mnou dávnejšie som tu o niečom podobnom písal a jedna mlada dievčina mi na to odpovedala,,,nepozoruj sa už toľko,,,ide oto vždy si pozorujem ústnu dutinu aj zuby či mam v poriadku až prehnane včera som si všimol že ako by sa mi odlomil zub ale počas hryzenia som nič necítil v ústach tvrde brutálne stresy som dostal zato a teraz nedá mi to pokoj....myslite že je to psychika??....vie niekto ako predísť tým to myšlienkam??...a čo robiť??....isť niekde medzi ľudí von a prihovoriť sa aby som prešiel na iné myslenie??...Mne už ozaj že šibe....,,je to psychika??..úzkosť???...

anonym_77fa6d
25. dec 2025

@stelly652 nie je to normálne. Smer psychológ.

viestta
25. dec 2025

spomen to svojmu psychiatrovi ked pojdes na kontrolu

anonym_b50ed0
25. dec 2025

@stelly652 pozorujem sa odkedy predo mmnou umrel brat na rakovinu ktora trvala dva mesiace, ano pozorujem sa.

anonym_374926
25. dec 2025

@stelly652 OCD úzkosť minimálne ja som ti napísala už 3x, že sa máš liecit

anonym_39c6f0
26. dec 2025
@viestta

@viestta je nejaka tema, ku ktorej by si ty nemala co povedat? Fakt si myslis ze si vtipna a mudra?

viestta
26. dec 2025
@anonym_39c6f0

@viestta je nejaka tema, ku ktorej by si ty nemala co povedat? Fakt si myslis ze si vtipna a mudra?

@anonym_39c6f0 toto, zial, nebolo vobec vtipne. Vzhladom na jeho ine diskusie to bola dobre mienena rada

anonym_39c6f0
26. dec 2025
@viestta

@anonym_39c6f0 toto, zial, nebolo vobec vtipne. Vzhladom na jeho ine diskusie to bola dobre mienena rada

@viestta hej hej, na tvoje dobre mienene a nevyziadane rady je urcite kazdy zvedavy

stelly652
autor
26. dec 2025
@anonym_374926

@stelly652 OCD úzkosť minimálne ja som ti napísala už 3x, že sa máš liecit

@anonym_374926 hej ale keď pôjdem tak zase pôjdem na lieky musí sa nájsť príčina kde je a ne hneď lieky a tak sa potom riadiť či treba liek či netreba či to neje len prechodne tu som čítal v článkoch že dá liečiť aj bez liekov...treba zdravú životosprávu,nájsť si nejaký koníček ktorý ma naplna,čítať knihy,dychové cviky,joga, a chodiť medzi ľudí aby som mal inde myšlienky toto mi nepovie psychologička a ešte po dialšie som včera čítal jeden článok že to môže biť dedične

stelly652
autor
26. dec 2025
@viestta

@viestta a keď pôjdem ona mi nejako stým to nepomôže jedine čo môže spraviť je predpísať liek,ktorý bude zbytočný ja si idem či to neje dedične alebo či to neje s traumy zapríčinený zdravotný stav možno je teraz aj také obdobie neviem ale pôjdem ku nej

stelly652
autor
26. dec 2025

ešte som sa dozvedel že sú aj meditácie,bylinkové čaje,dychové cviky,príroda na úzkosť,stres,

anonym_374926
26. dec 2025
@stelly652

@viestta a keď pôjdem ona mi nejako stým to nepomôže jedine čo môže spraviť je predpísať liek,ktorý bude zbytočný ja si idem či to neje dedične alebo či to neje s traumy zapríčinený zdravotný stav možno je teraz aj také obdobie neviem ale pôjdem ku nej

@stelly652 ak by si to myslel vážne už chodíš ku psychologicke.A teda robíš všetko čo si vymenoval?Niekto má tu myseľ a psychiku takú, že bez liekov sa cíti zle.Mate v rodine úzkostlive prežívanie, mal si traumu?chodiť k psychiatrovi nie je hanba.

stelly652
autor
26. dec 2025
@anonym_374926

@stelly652 ak by si to myslel vážne už chodíš ku psychologicke.A teda robíš všetko čo si vymenoval?Niekto má tu myseľ a psychiku takú, že bez liekov sa cíti zle.Mate v rodine úzkostlive prežívanie, mal si traumu?chodiť k psychiatrovi nie je hanba.

@anonym_374926 myslím,že otec je taký....ved práve trauma je to najhoršia skúsenosť a potom ľudia si zato nesú deti,ktorý zato nemôžu do budúcna a dopadnú na to ešte horšie ako ich rodičia a skončia na tabletkách abo na psychiatrii

anonym_92b2e5
31. dec 2025

@stelly652 Všetko to je o hlave, všetko sa odohrava v hlave. Ak si si prešla tahším obdobím možno to niečo na tebe zamechalo, nieje hanba isť k odborníkovi. Všetko bude v poriadku neboj sa, držím palčeky