Meditácia pri zvládaní úzkosti a stresu. Ako na to?
Ahojte ľudia dneska ma zaujala téma ohľadom úzkostných a stresových stavov a hľadal som riešenia kde robíme chybu či si aj zato nemôžme sami a ako sa s týmto stavom vysporiadať.Prelistoval som knihy a v jednom článku som našiel tipy a riešenie ako sa vysporiadať a zabraňovať vzniku psychických ochorení...Bol som prekvapený,keď som stretol mladú dievčinu okolo 26 rokov určite mala a sťažovala sa mi aké ma psychické problémy prešla si toho veľa psychológov,psychiatrov,pediatrov a nič jej nezabralo zostala na liekov...A ja som tak premýšľal a hľadal príčinu prečo?? a dôvod bol jasný naša myseľ....myslime len na tie zle myšlienky,zle spomienky z detstva s manželstva a s práci....A ja sa chcem hlavne mladších ročníkov opýtať:... ako často meditujete??....Koľko času a vytrvalosť dávate k meditáciám??....Ked som sa rozprával s mladou dievčinou tak musela sa liečiť naďalej lebo mala traumu s detstva a trauma sa nedá vyliečiť tak zostala na liekoch ako sú Antidepresíva,lieky proti úzkosti a samozrejme Diazepam.....
Načo najčastejšie premýšľate??:
Ake časte myšlienky sa vám kolujú v mysli??..
Ako bojujete s nadmerným stresom??...
Ja som dávnejšie čítal jednu knižku, kde sú popísané praktiky, ako zmeniť vlastné myslenie. Neveril som tomu až do doby, keď som to začal reálne používať. 2x do týždňa a fungovalo to. Ešte ju mám doma a sem tam v nej zalistujem.
Volá sa "Ako sa zbaviť zvyku byť sám sebou." od Dr. Joe Dispenza.
@stelly652 ja nemeditujem, ale teda rozjimam, modlím sa. Veľmi mi pomáha bojovať so stresom Novena odovzdanosti, vzťah s Bohom. A tiež mi pomáhajú masáže. To ma vie tiež dobre odstresovat
Ja som dávnejšie čítal jednu knižku, kde sú popísané praktiky, ako zmeniť vlastné myslenie. Neveril som tomu až do doby, keď som to začal reálne používať. 2x do týždňa a fungovalo to. Ešte ju mám doma a sem tam v nej zalistujem.
Volá sa "Ako sa zbaviť zvyku byť sám sebou." od Dr. Joe Dispenza.
@pletko325 ja som si zakúpil knihu názov ma prekonajte úzkosť desať krokov ako zmeniť život od Dr. Kiren Schnack ja tiež zalistujem a prečítam par článkov a potom si to prepíšem na papier
@stelly652 ja nemeditujem, ale teda rozjimam, modlím sa. Veľmi mi pomáha bojovať so stresom Novena odovzdanosti, vzťah s Bohom. A tiež mi pomáhajú masáže. To ma vie tiež dobre odstresovat
@anonym_c52dd1 ja som sam seba pocítil a spozoroval,že vo mne nič neje len to napätie pretrváva a neviem sa uvoľniť keď si dám kúpeľ tak hneď sa cítim taky uvoľnení od napätia
a ešte počas toho týchto stavov sa dá vyliečiť aj so stravou,ktorá zmierňuje psychické symptómy u ľudí,ktorý sa nemôžu dostať s toho

@stelly652 alfa omega je odstranit zdroj stresu. Ja som sa iba obycajnym rozvodom.dostala z tazkeho OCD asi na 90% zlepsenie po 8 mesiacoch po prestahovani.