icon

Čo najhoršie vám spravil blízky človek?

23. apr 2026

Čo najhoršie vám spravil muž ? Alebo iná blízka osoba. Ako zle sa k vám zachoval, také že si to zapamätáte do konca života.
Alebo nemusí byť vám ale počuli ste o tom.

anonym_c74d72
23. apr 2026

Psychicky ma deptal cele detstvo aj pubertu otec tak,ze nemam ziadne sebavedomie,nikomu neverim, ani ked ma niekto pochvali, mam fobie, a ako bonus som si z toho odniesla psychicke ochorenie,s ktorym zapasim uz roky neuspesne, a ktore mi vyrazne obmedzuje zivot. V zivote nepochopim,ako dokaze byt jeden chlap tak hnusny k svojmu "dievcatku".

anonym_909622
Autor odpoveď zmazal
anonym_50cb27
23. apr 2026

@anonym_autor opustil ma.

anonym_639cc1
Autor odpoveď zmazal
unknowname
23. apr 2026

@anonym_autor Mne ublížilo veľa blízkych ľudí a veľmi fakt veľmi až tak že to na mne zanechalo to že z citlivého chlapca sa stal kameň muž

anonym_197364
23. apr 2026
@anonym_7ce648

Ked som pri porode ledva prezila a svokra mi v porodnici povedala po porode ze aka som tučná, ze vobec nevyzera ze som porodila

@anonym_7ce648 no toto mi povedala presne v rovnakej situácií moja vlastná mama. po hroznom pôrode, keď sme boli v ohrození života ja aj dcérka. verím, že karma to takým ľuďom vráti skôr či neskôr a v horšom.

anonym_b0fdb7
23. apr 2026

@anonym_autor Prestal so mnou z nicoho nic spavat, zacal ma odmietat intimne a ked som sa dozadovala vysvetlenia, tak mi povedal ze: " posobim odpudzujuco ". A to som bola uz cca v 8 tyzdni tehotna s nasim tretim dietatom. A najhorsie, ze to vobec neriesil, tvaril sa akoby sa nic nestalo akoby to vsetko bolo v poriadku ze spolu nemame nic. Takmer 2 roky to bolo takto. Potom som mu uz vazne povedala, ze sa rozvediem, ze takto nechcem zit. Tak sme to nejak zacali davat dokopy. Ale uz to nie je ono. A mna tym tak strasne zranil. Nieco vo mne sa tymto zlomilo. Mna by ani nenapadlo, ze nieco take budem pocut od akoze milujuceho muza. Uplne ma odstrihol od seba. A to som ho ja fakt nikdy ( az na chorobu) nikdy neodmietala v posteli. Skratka, cele sa to tymto medzi nami totalne pokaslalo.

weronika171717
23. apr 2026
@anonym_639cc1
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_639cc1 podľa mňa by si jej hneď povedala, že od nej tortu nechceš, ak by ti navrhla, že ju prichystá. Akože chápem, ak dala na seba torty z Kauflandu. Ale možno chcela mať len pocit a radosť z toho, že má vnúča tortu ňou pripravenú. Možno to ani zle nemyslela, len sa ti to bála navrhnúť. 😉🩷

anonym_358878
23. apr 2026

@anonym_autor keď manžel, ktorého som milovala a myslela som si, že aj on miluje mňa, ma zmlátil. Nerozviedla som sa hneď, vydržala som ešte 6 rokov. A potom priateľ, s ktorým sme si fantasticky rozumeli a myslela som, že budeme spolu do konca života, ma podviedol.

beata_k
23. apr 2026
@anonym_639cc1
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_639cc1 Mrazena torta z Kauflandu ( ktora je mimochodom celkom fajn) je to najhorsie, co sa ti v zivote stalo? Tak si celkom stastna zena, ti poviem.

zuzanka.zuzu
23. apr 2026
@anonym_639cc1
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_639cc1 hotová pohroma 🙈 ty si princezná z rozprávky či odkiaľ si spadla?

jamimo
23. apr 2026

Pracovala som dlhé roky s ľuďmi a to by človek neveril, čoho sú ľudia schopní. To keď človek v začiatkoch počul, povedal si, tak to snáď nie....Ale áno, deje sa 🫣 a kruto. Okrem podvodov, nevery, násilia, okradnutie od rodiny, klamstiev, intríg, rôznych trestných činov si pamätám najviac matku dcéry, ktorá spáchala vraždu. Neodpustiteľné.
Zo ZŠ som mala spolužiaka, ktorému otec zavraždil mamu. Alebo spolužiačku, ktorej manžel spával s jej mamou ( svokrou). Aj táto diskusia a príspevky v nej sú "krásny príklad" toho, že rodinu si niekto nevyberie a niekedy najlepšie 10 000 km od nej čo najďalej. A darmo tu v iných diskusiách budú romanticky ospevovať vzťahy medzi súrodencami a silu odpustenia. Niekedy sa fakt nedá. Bohužiaľ, aj taký vie byť život.

aurelia2000
24. apr 2026
@anonym_639cc1
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_639cc1 och, toto bol neskutočne krutý zážitok!😱 Niečo neodpustiteľné!🙄 A ešte stále si sa z toho nedostala 😭 chodíš na terapie?

parvinka0001
24. apr 2026
@anonym_b0fdb7

@anonym_autor Prestal so mnou z nicoho nic spavat, zacal ma odmietat intimne a ked som sa dozadovala vysvetlenia, tak mi povedal ze: " posobim odpudzujuco ". A to som bola uz cca v 8 tyzdni tehotna s nasim tretim dietatom. A najhorsie, ze to vobec neriesil, tvaril sa akoby sa nic nestalo akoby to vsetko bolo v poriadku ze spolu nemame nic. Takmer 2 roky to bolo takto. Potom som mu uz vazne povedala, ze sa rozvediem, ze takto nechcem zit. Tak sme to nejak zacali davat dokopy. Ale uz to nie je ono. A mna tym tak strasne zranil. Nieco vo mne sa tymto zlomilo. Mna by ani nenapadlo, ze nieco take budem pocut od akoze milujuceho muza. Uplne ma odstrihol od seba. A to som ho ja fakt nikdy ( az na chorobu) nikdy neodmietala v posteli. Skratka, cele sa to tymto medzi nami totalne pokaslalo.

@anonym_b0fdb7 no keď toto je pre teba najhoršie v tvojom živote tak dievča je na čase sa spamätať . Lebo prežívať takúto pi..vinu a pomaly plakať tak normálna isto nebudeš ty .

anonym_a4ff38
24. apr 2026
@anonym_a4ff38
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_a4ff38 a aby toho nebolo malo... vraj zo mna nikdy nic nebude (mam doktorat ako jedina z rodiny, a jedna z mala VS), systematicky nicila manzelstva svojich 5 deti -resp. iba nevesty a zatov, neustale preklinala vsetkych naokolo (preto ma mnoho vnucat chorych fyzicky aj mentalne, 2 vnucata mrtve). A ma 93, je chodiaca, relat. ciperna, odisiel jej hlas a ako vravia ludia, nemoze zomriet. Je mi z toho celeho tazko.

anonym_d50446
24. apr 2026
@anonym_f23d34

Svokra na nás poslala exekúciu, zablokovali nám aj účet, kvôli tomu som z večera do rána prišla o mlieko. Dve maličke deti ani mlieko ani plienky ani peniaze.

@anonym_f23d34 tak ale zasa kvôli čomu ??? Lebo len tak isto to nebolo . Koľko vám napožičala ? Myslíš že ona zato mohla že vy nemáte peniaze??

anonym_f23d34
24. apr 2026
@anonym_d50446

@anonym_f23d34 tak ale zasa kvôli čomu ??? Lebo len tak isto to nebolo . Koľko vám napožičala ? Myslíš že ona zato mohla že vy nemáte peniaze??

@anonym_d50446 nič to znamená 0€. Dokonca nekupuvala deťom darčeky, nebola na krstinách, či sviatkoch. Nedala ani mužovi, ani ako svadobný dar.
(Poniektoré sem napísali ozaj prkotinky)
Manžel šiel vlastnej matke za ručiteľa. Keď sa kupovala nehnuteľnost, to bolo v čase keď sme sa ešte nepoznali. Jej samej to nevychádzalo..Kým býval doma.matke pravidelne prispieval, a potom už mal nás svoju rodinu a nemal toľko čas ani peniaze ani matku podporoval.
Firma kde muž pracoval, meškala.s výplatou ku koncu už viac ako tri mesiace. A keď nakoniec dostali výpoveď ani sa na úrad nemohol prihlásiť lebo majiteľ zdúchol s peniazmi do zahraničia. Minuli sme všetku našu rezervu, neboli peniaze ešte aj na prispieva nie k svokre a na pravidelné cesty (cez100km)k nej. Tak sa.nastvala a.prestala splácať Neviem prečo jej nestiahli na nehnuteľnosť ale nahaňali(banka exekútor) muža.
Svokra zamlčala že jej.chodia.upomienky aj pred svokrom. 🍒 Na.torte je že ten úver s ručením už nemal existovať. Ona to sľúbila, že do dorieši a nič nerobila.

anonym_b0fdb7
24. apr 2026
@parvinka0001

@anonym_b0fdb7 no keď toto je pre teba najhoršie v tvojom živote tak dievča je na čase sa spamätať . Lebo prežívať takúto pi..vinu a pomaly plakať tak normálna isto nebudeš ty .

@parvinka0001 Tak ked Ta manzel zacne intimne odmietat, prestane s Tebou bez vysvetlenia spavat, resp. povie ti ze posobis odpudzujuco...to je pre teba somarina (nechcem vulgarne nadavat ako ty) ? Tak ok, kazdy sme iní, mna to zlomilo. Si predstav ze ti toto povie ten tvoj. Budes nadsena, urcite.

anonym_b0fdb7
24. apr 2026
@anonym_a4ff38

@anonym_a4ff38 a aby toho nebolo malo... vraj zo mna nikdy nic nebude (mam doktorat ako jedina z rodiny, a jedna z mala VS), systematicky nicila manzelstva svojich 5 deti -resp. iba nevesty a zatov, neustale preklinala vsetkych naokolo (preto ma mnoho vnucat chorych fyzicky aj mentalne, 2 vnucata mrtve). A ma 93, je chodiaca, relat. ciperna, odisiel jej hlas a ako vravia ludia, nemoze zomriet. Je mi z toho celeho tazko.

@anonym_a4ff38 Ona musela byt nejaka velmi frustrovana a zdeptana, vlastne nestastna z niecoho dlhodobo, ked sa z nej stala taka zloba a jezibaba.

parvinka0001
24. apr 2026
@anonym_b0fdb7

@parvinka0001 Tak ked Ta manzel zacne intimne odmietat, prestane s Tebou bez vysvetlenia spavat, resp. povie ti ze posobis odpudzujuco...to je pre teba somarina (nechcem vulgarne nadavat ako ty) ? Tak ok, kazdy sme iní, mna to zlomilo. Si predstav ze ti toto povie ten tvoj. Budes nadsena, urcite.

@anonym_b0fdb7 prepáč to nemalo byť ktomu ale k tej torte . Sa ospravedlňujem

parvinka0001
24. apr 2026
@anonym_639cc1
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_639cc1 no keď toto je pre teba najhoršie v tvojom živote tak dievča je na čase sa spamätať . Lebo prežívať takúto pi..vinu a pomaly plakať tak normálna isto nebudeš ty .

anonym_b0fdb7
24. apr 2026
@parvinka0001

@parvinka0001 Mne urcite vacsia debilita pride ten pribeh s tortou ako to ked prestane s tebou muz spat

anonym_b0fdb7
24. apr 2026
@parvinka0001

@anonym_b0fdb7 prepáč to nemalo byť ktomu ale k tej torte . Sa ospravedlňujem

@parvinka0001 Aha, tak potom ok.

parvinka0001
24. apr 2026
@anonym_b0fdb7

@parvinka0001 Mne urcite vacsia debilita pride ten pribeh s tortou ako to ked prestane s tebou muz spat

@anonym_b0fdb7 myslela som tu tortu samozrejme . Už som sa ospravedlnila .

anonym_719cd5
24. apr 2026
@anonym_a4ff38

@anonym_a4ff38 stara mater je fuchtla, to bez debaty, ale…
Seriozne dokaze clovek s doktoratom tvrdit, ze ma vela chorych(potazmo mrtvych) vnucat preto, ze vsetkych preklinala? Wow

anonym_f27dc1
24. apr 2026

@anonym_autor ziaden muz mi nespravil tolko zla, kolko vlastná matka. Dlho som preto fungovala v zlých vzorcoch a vyberala si neprávnych mužov. Neskor som pochopila, ze som bola naočkovaná jej toxickým správaním a výchovou, pochopila som to vdaka sebarozvoju a zdravému rozumu. Uplne som ju odstrihla a konecne mozem volne dýchať. Nikdy ale nebudem stopercentne vyliečena, take destvo zanechá pachuť. Moze vam ublížiť hocikto na svete, nikdy to nie je take peklo, ako ked vas nenávidí vlastná rodina. A dnes viem, ze to je preto, lebo nenávidí seba.

anonym_a4ff38
24. apr 2026
@anonym_719cd5

@anonym_a4ff38 stara mater je fuchtla, to bez debaty, ale…
Seriozne dokaze clovek s doktoratom tvrdit, ze ma vela chorych(potazmo mrtvych) vnucat preto, ze vsetkych preklinala? Wow

@anonym_719cd5 typicky MK. Ani sa ta to netyka ani nevies podrobnosti ale neprijemmna byt vies na pockanie. Mala blizkych zehnat, nie preklinat. Karma za jej chovanie. Aj ludia s doktoratom veria na karmu. Vykrikovala, ako vsetkym chcela len dobre a aka je ona chuderka, ze sa tohto dozila. Nezicis, nebude ti dozicene.

anonym_9821cd
24. apr 2026
@anonym_3f708b

Sesternica ma cele detstvo sikanovala tak, ze mam dnes traumu a ADHD, co mi pravdepodobne sposobil ten chronicky stres. Ona je dnes instagramova celebrita, ktoru vela z vas pozna, ktora si vybudovala imidz na udrzatelnosti, sulade s prirodou, zenovou rovnovahou a kadejakymi inymi sprostostami, a nikto nic nevie.

@anonym_3f708b kto to bol? nejake indicie?

anonym_fd4fed
24. apr 2026

2 kamošky a synov otec.
Spával s nimi oboma a nechal ma sa s nimi kamarátiť , brať si ich domov aj s ich deťmi , takze aj naše deti sa kamarátili. 😃

fadama
24. apr 2026

Niektoré príbehy sú tu fakt kruté 😢