icon

Čo si prajem do roku 2026. Čo si prajete vy?

31. dec 2025

Ahojte, veľmi dúfam, že rok 2026 bude lepší ako posledné roky. Prajem si, aby som mala dosť sily ukončiť nefungujúce veci a nebáť sa. Aby som mala otvorenú myseľ a srdce. Aby som naďalej pokračovala v tom, čo som v tomto roku začala. Aby som mala viac dôvodov na úsmev ako dôvodov na plač. Aby som našla vnútorný pokoj, ktorý sa niekde posledné roky stratil.
A aby som zase začala veriť v samú seba. A obklopila sa ľuďmi, ktorým bude na mne záležať.

Samozrejme, aby som bola zdravá, lebo nič na svete nie je dôležitejšie. ❤

Čo si prajete vy? Také vaše, osobné prianie..

Strana
z2
anonym_307912
31. dec 2025

Určite ho nebudem vypisovať kade tade a kdekomu.

elenajezova
31. dec 2025

Zdravie, zdravie a ešte raz zdravie ...

autor
31. dec 2025
@anonym_307912

Určite ho nebudem vypisovať kade tade a kdekomu.

@anonym_307912 ale tuto vetu si musela kade-tade a kdekomu napisat?

ariannazara
31. dec 2025

Aby sa mi narodilo zdrave dieta 💫

anonym_44e4a4
31. dec 2025

@anonym_autor aj tak sa ti to nesplní a budes sa ďalej váľať v tom čo doteraz

autor
31. dec 2025
@anonym_44e4a4

@anonym_autor aj tak sa ti to nesplní a budes sa ďalej váľať v tom čo doteraz

@anonym_44e4a4 v čom som sa váľala podľa teba?

autor
31. dec 2025
@ariannazara

Aby sa mi narodilo zdrave dieta 💫

@ariannazara prajem ti veľa zdravíčka tebe aj dieťatku 🙏.

autor
31. dec 2025
@elenajezova

Zdravie, zdravie a ešte raz zdravie ...

@elenajezova to je najdôležitejšíe 🙏.

mimikarol
31. dec 2025

Zdravie a psychickú pohodu

jaja20
31. dec 2025
anonym_655fe7
31. dec 2025

Zdravie pre seba a svojich blizkych.

Mimo toho mam ambicie v oblasti karierneho rastu - zatial nie pozicne, ale mojimi vedomostami a skusenostami, chcem si urobit kurzy, posunut sa, dufam, ze sa mi zadari.

tykat
31. dec 2025

@anonym_autor zdravie pre celu rodinu, ostatne bude.

anonym_cedae6
31. dec 2025

zdravie pre celu rodinu a konecne byt stastna

anonym_b545da
31. dec 2025

@anonym_autor ja si želám, aby som bola zdravá, šťastná, ľúbená, rešpektovaná, bohatá, múdra, krásna a úspešná a to isté si želám pre všetkých členov mojej rodiny🤗 a ... nech už máme konečne mier

rozculena
31. dec 2025

to,čo nikdy mať nebudem-zdravie

mmia96
31. dec 2025

@anonym_autor to čo mi posledné dva roky chýba - zdravie

janinah
31. dec 2025

Zdravie,mier a aby táto krajina vyšla z toho nesťastia zvolila si do čela schopných čestných ľudí a začala konecne smerovať k prosperite a blahobytu pre vsetkých.

miskakyska
31. dec 2025

...aby mi nikoho nevzal

autor
31. dec 2025
@rozculena

to,čo nikdy mať nebudem-zdravie

@rozculena veľmi ti prajem, aby si bola zdravá, a hlavne milovaná. 🙏

autor
31. dec 2025
@mmia96

@anonym_autor to čo mi posledné dva roky chýba - zdravie

@mmia96 veľa zdravíčka 🙏.

anonym_7b8a23
31. dec 2025

@anonym_autor Zdravie a furik penazi, lebo vsetko sa da kupit.

anonym_b05ab2
31. dec 2025

Prajem si len jedno, a to absolutne splynutie s jednotou bytia. Koniec stareho ja, a nasledne prerodenie sa do prirodzeneho stavu vedomia.

anonym_b08e74
31. dec 2025

Ja prestávam byť aktívna na sociálnych sieťach. Nič mi to nedáva, samé urážky a ponižujúce príspevky. Takisto správy prestávam sledovať, nič len negativita zo všetkých strán. Chcem sa viac zamerať na seba, nebudem si do mysle a srdca púšťať zlých ľudí.

anonym_f0ee1b
31. dec 2025

@anonym_autor aby sme s manželom boli aj naďalej zdraví, šťastní a mali mier.

daniela2310
31. dec 2025

Zdravie pre celú moju rodinku

tenerifka
31. dec 2025

@anonym_autor prajem si pre mña a mojich blizkych zdravie a pokoj.....vsetko ostatne su nepodstatne a lahko zariaditelne banality

anonym_d50b10
31. dec 2025

Ja som si urobila poriadok, s niektorými som kontakt prerušila lebo mi títo ľudia nerobili dobre...
Našla som jednu stratenú kamarátku na fb, poslala som jej žiadosť snáď ma spozná a čoskoro prijme moju žiadosť.
Prajem si aby falošné kamarátstva už neboli, tým myslím aby človek nemusel v zlých chvíľach spoznať falošného nepravého kamaráta...
Aby sa ľudia navzájom rešpektovali a mali úctu voči sebe...
Prajem si aby rodičia mali lepší rok najmä po zdravotnej stránke, nie sú už najmladší ale nech im to ešte drží...
A prajem si aby sa mi podarilo získať moju vysnívanú prácu ❤️🍀

autor
31. dec 2025
@anonym_d50b10

Ja som si urobila poriadok, s niektorými som kontakt prerušila lebo mi títo ľudia nerobili dobre...
Našla som jednu stratenú kamarátku na fb, poslala som jej žiadosť snáď ma spozná a čoskoro prijme moju žiadosť.
Prajem si aby falošné kamarátstva už neboli, tým myslím aby človek nemusel v zlých chvíľach spoznať falošného nepravého kamaráta...
Aby sa ľudia navzájom rešpektovali a mali úctu voči sebe...
Prajem si aby rodičia mali lepší rok najmä po zdravotnej stránke, nie sú už najmladší ale nech im to ešte drží...
A prajem si aby sa mi podarilo získať moju vysnívanú prácu ❤️🍀

@anonym_d50b10 verím, že ti to vyjde. Rodičom aj tebe prajem veľa zdravia a lásky ❤.

anonym_d50b10
31. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_d50b10 verím, že ti to vyjde. Rodičom aj tebe prajem veľa zdravia a lásky ❤.

@anonym_autor ďakujem aj teeb všetko najlepšie 🍀

anonym_5ccae2
31. dec 2025

Nech som dobrou mamou pre svoje drobča. A nech sa aj s mužom (naďalej) všetci 3 lubime najviac na svete. Nech sme čo najviac zdraví a nech nám rok 2026 nikoho blízkeho neberie. A nech zijeme v krajine, ktorá prestane upadať a na ktorú budeme môcť byt opäť hrdi.

Strana
z2