icon

Je normálne mať vo veku 38 rokov takéto pocity?

17. jún 2026

Každý deň mi niečo je raz ma boli chrbtica ,raz sa mi točí hlava,raz mám zahmlene videnie ,potom zas boli žalúdok alebo niečo okolo toho ,potom zas dva dni pohoda a dokolecka .a dokopy nič nerobím klasické povinnosti domácnosť práca dieťa vychádzka ihrisko atd.uz je to v mojom veku normálne ?😂mate to tak aj vy alebo len ja sa tak citim ?😁

Strana
z2
anonym_2e2483
18. jún 2026
@anonym_75a37b

Tak to pockajte, ked budete mat 50 a zacne sa prejavovat perimenopauza, to bude hitparada...

@anonym_75a37b co robite z menopauzy strasiaka? Ved vy sa tu nonstop strasite navzajom. Raz tehotenstvom, potom porodom, mate rozne syndromy, predmenopauza, menopauza, pomenopauza, a potom sa cudujete, ze chlapi od vas utekaju. Hotove psycho.

jeiny
18. jún 2026
@tilly

Ja mám 44 a toľko lekárov, čo som videla tento rok som nevidela celý svoj život. Ale v pohode, teraz sa dám dokopy a už bude dobre. Len potrebujem zas začať behať a cvičiť, to teraz ešte pár týždňov nemôžem

@tilly ja mam tiez 44....a nechcem byt pesimista, ale mam pocit ze uplne dobre uz nebude....jedno vyriesis, dalsie sa objaví 🥴 čistý des od minulého roka...tento rok uz som bola dvakrát v nemocke, raz na operacii....ked uz mám pocit ze som nieco vyriesila, objavi sa ine.....kym vyriesim ine, znovu sa vrati to prve....

tilly
18. jún 2026
@jeiny

@tilly ja mam tiez 44....a nechcem byt pesimista, ale mam pocit ze uplne dobre uz nebude....jedno vyriesis, dalsie sa objaví 🥴 čistý des od minulého roka...tento rok uz som bola dvakrát v nemocke, raz na operacii....ked uz mám pocit ze som nieco vyriesila, objavi sa ine.....kym vyriesim ine, znovu sa vrati to prve....

@jeiny ako v 30tke to už nebude, ale ja hlavne potrebujem svoj režim, keď som 3-4 x do týždňa ráno buď behala alebo mala silovy tréning. Ja strašne potrebujem pohyb vo svojom živote. No a teraz od februára som bola v šetriacom režime a ešte cca mesiac budem. Rátam s tým, že bude lepšie, keď zas nabehnem do svojej rutiny. Áno, zrak sa mi nezlepší, hormóny tiež nie, znamienka mi samé neodídu, ale aspoň ten pocit a hlavne mobilita. Ja strašne potrebujem byť pohyblivá a rýchla, keď sa rýchlo zadycham a neviem urobiť nejaký pohyb kvôli bolesti, to je peklo pre mňa.
Skoré uzdravenie a pevné zdravie nám prajem 😉

michaela329
18. jún 2026

@anonym_autor mám 41 a takéto "pocity" nemám. Skús doplniť minerály.

dankanka
18. jún 2026

@anonym_autor tak je aj nie je. Začni cvičiť, môže to veeelmi pomôcť. Aj keď len doma podľa videí..

anonym_406fd8
18. jún 2026

Veru tiez tak. Chrbat. Hlava. Zaludok. Zub. Točaky v hlave... ja neviem co bude o 10rokov.

luccija
18. jún 2026

@anonym_autor všetko vyzerá byť od chrbtice už si bola u neurológa, mri, fyzioterapie?Ak nie tak začni, pokým to nebude ešte horšie s prasknutou platničkou.Staci vysunutá platnička, spazmy a más závraty, tlaky do hlavy.Ja mám jednu mierne vysunutu a občas ma sekne mám o 10 r viac len cvičiť a cvičiť, spevňovať a vedieť ako cvičiť.Svaly potrebuješ a hlavne po 50 tke, keď začnú rapídne ubúdať.A určite na masáže uvoľniť tie svaly, šľachy

sasa1310
18. jún 2026
@anonym_75a37b

@sasa1310 Ano, ale ver mi, v 50tke to bude top, aj keby to zacalo v 30tke, viem co hovorim

@anonym_75a37b no sa fakt teším. Už teraz kilečká idú hore a nespím v noci. Mám 45

anonym_ef8ec7
18. jún 2026

@anonym_autor ani náhodou to nie je normálne

anonym_75a37b
18. jún 2026
@anonym_2e2483

@anonym_75a37b co robite z menopauzy strasiaka? Ved vy sa tu nonstop strasite navzajom. Raz tehotenstvom, potom porodom, mate rozne syndromy, predmenopauza, menopauza, pomenopauza, a potom sa cudujete, ze chlapi od vas utekaju. Hotove psycho.

@anonym_2e2483 Nerobim z perimenopauzy a menopauzy ziadneho strasiaka, je to normalna sucast zivota zeny a je to hormonalne burlive obdobie. Som vydata 21 rokov, mam dospele deti a manzel odomna neusiel

tilly
19. jún 2026
@anonym_2e2483

@anonym_2e2483 nerobíme strašiaka z ničoho. Len o tom rozprávame viac, ako sa rozprávalo v minulosti. Niektoré o tom rozprávame fakticky, iné s nadhľadom, iné si robia srandu ďalšie zvelicia kvôli publiku, ale strašiaka z toho nerobíme.

Strana
z2