Je normálne mať vo veku 38 rokov takéto pocity?
Každý deň mi niečo je raz ma boli chrbtica ,raz sa mi točí hlava,raz mám zahmlene videnie ,potom zas boli žalúdok alebo niečo okolo toho ,potom zas dva dni pohoda a dokolecka .a dokopy nič nerobím klasické povinnosti domácnosť práca dieťa vychádzka ihrisko atd.uz je to v mojom veku normálne ?😂mate to tak aj vy alebo len ja sa tak citim ?😁
Nie, v tom veku by si sa tak citit nemala, ja mam 47 a citim sa uplne zdrava
Ja mám 43 rokov a stále mi niečo je - buď mám problém so žalúdkom, alebo s krkom a bolí ma neskutočne hlava, a mám závraty, alebo dostanem nejakú alergiu a opuchnem, alebo dostanem ekzém, alebo sa mi zapália dutiny, dostanem prievan, začne ma bolieť kĺb. Každý deň mám niečo.
mam 44 a raz boli krvk,raz hlava, raz ruka, raz zaludok, raz pecen...:/ zle vidim
Ja mám 44 a toľko lekárov, čo som videla tento rok som nevidela celý svoj život. Ale v pohode, teraz sa dám dokopy a už bude dobre. Len potrebujem zas začať behať a cvičiť, to teraz ešte pár týždňov nemôžem
Tak to pockajte, ked budete mat 50 a zacne sa prejavovat perimenopauza, to bude hitparada...
Mam 35 a prakticky od narodenia su lekari moja "druha rodina", bez nich neviem, co by so mnou bolo.
Tak to pockajte, ked budete mat 50 a zacne sa prejavovat perimenopauza, to bude hitparada...
@anonym_75a37b to už aj cca o 5 rokov skôr. Niekto aj o 10
@anonym_75a37b toho sa už teraz neviem dočkať 🤣
@anonym_autor Ahoj ja tak isto keď som mal cez 20 nikdy som nemal problémy s trávením aj zo žalúdkom pamätám sa do teraz keď som mal cez 20 rokov večer som si neustále dával veľké porcie a spal som aj bez tabletiek a teraz??......Je to katastrofa horor so spánkom keď nemám večernú stolicu a k tomu ma poriadne zapečie a cítim sa byť celý zanesený tak vôbec nespím len potulujem po izbe a po dome čo to vo mne nikdy nebolo nechápem.....tak isto žalúdok a čreva úplne cele zle spomalene čreva tráviaci trakt pokým si ich nezačnem masírovať tak netrávia tak ako by mali a čo je zaujímave,že to nutkanie na záchod na malú potrebu chodiť je hrozne
@anonym_75a37b to už aj cca o 5 rokov skôr. Niekto aj o 10
@sasa1310 Ano, ale ver mi, v 50tke to bude top, aj keby to zacalo v 30tke, viem co hovorim
Rovnaky vek, podobné ťažkosti 🤣
Asi starnem😝
@wwwwerunka no ale aspoň viem že v tom nie som sama 🤣
@anonym_autor podľa mňa to normálne nie je, ja mám po 40 už dávno, a teda treba si dávať pozor viac na stravu a pohyb pridať, ale inak sa cítim dobre a žiadne ťažkosti nemávam. Chodíš na preventivky? Výsledky krvné máš dobre? Lebo môže občas niečo vyskočiť a to potom treba riešiť, napríklad úpravou stravy…rôzne intolerancie môžu vekom pribudnúť. Nenechaj to len tak, možno stačí doplniť nieco…a budeš zasa v pohode.
Mám 48 rokov a žiadne zdravotné problémy neriešim, za čo som veľmi vďačná 🙏. Neberiem žiadne lieky a zvládam všetko ako pred 10 rokmi. Menštruácia zatiaľ pravidelná, ...možno ked mi to začne blbnut tak budú zmeny, neviem, no snáď nie. Postavu mám roky rovnakú 173/60
@anonym_autor ja mam 35 po.druhom porode 🤣🤣februári ma zachranka.brala kedze len v nemocnici mohli spustit infúzie....
Všetko je to z krčnej chrbtice 😇😇urcite si ju dat do poriadku po.prvom porode som zacala velmi neskoro to.riesit teraz som musela hned ato.tak zesu dni.ked sa neviem pohnut plus lieky Gujacurant novalgin ;)urcire si dopriať dobru masaz aspoň raz za 2 mes
@anonym_autor podľa mňa to normálne nie je, ja mám po 40 už dávno, a teda treba si dávať pozor viac na stravu a pohyb pridať, ale inak sa cítim dobre a žiadne ťažkosti nemávam. Chodíš na preventivky? Výsledky krvné máš dobre? Lebo môže občas niečo vyskočiť a to potom treba riešiť, napríklad úpravou stravy…rôzne intolerancie môžu vekom pribudnúť. Nenechaj to len tak, možno stačí doplniť nieco…a budeš zasa v pohode.
@anonym_75415c áno mala som nedávno preventivku a všetko ok
@anonym_autor áno, je to normálne. Niekto má také aj v 20 a nedožije 21. Asi to nie je s tebou až také zlé, ak máš v príspevku strašne vyrehotaného smajla
@anonym_75a37b toto sa desim uz v perino mi je hrozne zle, budem chciet urcite hsl
Ja mam 28 tento mesiac a som na tom podobne🤣🤣🤣
@anonym_autor
Drvivá väčšina ľudí má fyzické problémy zo psychiky.
Telo a duša človeka sú vzájomne prepojené.
@anonym_autor toto sa mi deje, keď dlhšie nejdem cvičiť. Je to oslabenými svalmi na chrbte
@anonym_autor po 35r to slo u mna dole vodou, ja ten vek citim, mam 42r a obcas ma tak bolel chrbat, ze som si pripadala ako stara baba 🤦♀️
Kazdy to ma inak.
Ja by som pri takych problemoch postupne zacala cistit organizmus, najma pecen. Vhodne je aj trocha zmenit stravu. Mne pomaha;
Rano na lacno hrncek teplej vody, za tym stavu z cerstvej cvikly a mrkvy s lyzicou oliv.oleja a citronovej stavy. Ak sa neda, tak aspon ovsene vlocky s jablckom a trocha medu s vodou. Neskor bielkovina (napr.varene vajicko) so zeleninou a krajec chleba. Obed bezny, najlepsie s polievkou. Neskor lahsie jedla a max. do 19h vecera a koniec. Uz nic nekonzumovat. Doplnit omega 3 a v zime najma decko. Ovocie konzumovat iba doobeda.
U mna viem ,ze je drviva vacsina priznakoov sposobena psychikou . Stres,unava,uzkost
Inak sa cirim dobre . No a co sa tycha chrbtice od detstva mam s nou problemy . Takze ano ,tie bolesti sa nebudu uz vekom zmiernovat . Ale neberiem to tak . Ze mam 36 a vsetko ma boli .
Mam coskoro 40 a nemam taketo problemy, ako opisujes… citim sa dobre, nemam zavraty, ani ma netrapi zaludok, ci ine organy.. nemyslim si, ze je to normalne. Krvne testy nie su spolahlivy ukazovatel pri vsetkom, syn 19r napriklad ma vyborne vysledky co sa tyka krvi, ekg, ale trpi zavratmi, tiez mu je skoro stale nieco - odoslany na interne a odtial na neurologiu s podozrenim na tetaniu.
nie je to v poriadku, mam o desat rokov viac a som zdrava
mala som to rovnako, všetky vyšetrenia v poriadku (krv, štítna žľaza, sono, hadička do žalúdka, atď.) nakoniec mi to skončilo zlyhaním psychiky a nasadením AD 🙈
Odvtedy som zdravá, až na to AD 😂
@anonym_autor pofobne. Na matwrskej po 7 rokoch sa to vyvrbilo...tiez som bola na vysetreniach a nastastie ok. Ale dr povefal, ze telo vypoveda, treba klud. To pri 3 detoch sa velmi neda. Tesim sa uz na september. Budu vsetky v skole🙂

Rovnako, kazdy den zavraty, unava, len som trochu starsia