Kde ste našli svoju lásku? Príbehy z reálneho života
Len zo zvedavosti. Kde ste si našli lásku ?
Boli prvé mobily, tak sme so sestrou vytacali rôzne čísla a jedno číslo bol môj teraz už manžel..stretli sme sa osobne a chémia medzi nami na prvý pohľad!! Už sme spolu 22 rokov😊 13 rokov manželia ..no obaja sme temperamentní, tak aj naše manželstvo vyzerá🙈
V MHD
Moja kamoška rozprávala o mne známemu a on jej povedal, nech mu dá kontakt na mňa. Ja na východe, on na západe, ale nevzdal to 👍.
U mňa doma. Kúpila som si novú práčku, on mi ju doviezol, zapojil, vyskúšal a odišiel. Potom ma nejako našiel na FB a odvtedy sme spolu. Je to už niekoľko rokov.
Vo fitku, prišiel sa opýtať, či je stroj voľný 😅
Vo fitku, prišiel sa opýtať, či je stroj voľný 😅
@anonym_cba0f2 a bol? 😀
@anonym_cba0f2 a bol? 😀
@zuzanka.zuzu bol, ale otázku položil preto, lebo chcel zistiť, či som Maďarka alebo Slovenka 🙈😅
Je tomu 20r za chvilu ale stale ako by to bolo vcera.S kamoskou som isla po poobednej do baru na kofolu a bola tam skupina chalanov,tak nas zavolali k sebe.Pili sme do 3rano,o 11 zavrela bar a boli sme uzavreta spolocnost.S muzom som celu noc prekecala.Potom kamosi na diske a jednu tak disko po mesiaci od toho dna sme sa sa dali dokopy.Asi po 4m sme spolu odisli zit do ineho mesta.Jaj aj to bola kapitola sama o sebe,skuska vztahu riadna.Rada na to vsetko spominam,tak ako aj o 20r na dnesnu dobu.
zoznamila nas kamoska, isli sme z prednasky a jeho sme stretli na pesej zone, ale sa len pozdravili a isli sme dalej, ja som jej povedala, ze aky pekny chalan, tak sme sa otocili a isli za nim, on vosiel do obchodu a potom vysiel a skoro sme sa zrazili a tak nas predstavila. Ale potom sa pol roka nic nedialo, obcas sme sa videli v meste a nic, on si myslel, ze si ho uz nepamatam a ja som si povedala, ze ako prva zdravit nebudem. Potom sme do seba narazili v buse a odvtedy sme spolu takmer kazdy den. Okrem ineho sme zistili, ze sa poznaju aj nasi rodicia a jeho ocino zapijal moje narodenie.

V praci na skoleni.