Kde ste našli svoju lásku? Príbehy z reálneho života
Len zo zvedavosti. Kde ste si našli lásku ?
V bare, kde som brigádovala ako študentka. 🙂 Nikdy by človek nepovedal, že chalan, čo mi strčí do úst cigaretu a podá rum zo slovami “pi” bude môj manžel, ktorý abstinuje a nefajčí 🤣
V bare, kde som brigádovala ako študentka. 🙂 Nikdy by človek nepovedal, že chalan, čo mi strčí do úst cigaretu a podá rum zo slovami “pi” bude môj manžel, ktorý abstinuje a nefajčí 🤣
@anonym_4e67f3 toto by ma teda rozhodne nenapadlo, ak by som chcel uputat pozornost buducej partnerky :D
Na svadbe naj kamošky
@anonym_4e67f3 toto by ma teda rozhodne nenapadlo, ak by som chcel uputat pozornost buducej partnerky :D
@tato_ počas večera sme sa rozprávali, totl bolo po záverečnej, kedy toho s kamošom dosť popili. Ďalší deň prišiel znovu ale už nepil a doniesol mi kvety ako ospravedlnenie 🤣
@tato_ kamarátka.brigadovala v zmzlinovom stánku a jej(samozrejme budúci manžel) si kupoval od nej zmrzku, do minúty ho uštipla včela, (čo čert nechcel, mal.alergiu) bol na Slovensku na výlete, nevedel po slovensky. Ona sa stala aj jeho tlmočníčkou. Brali ho do nemocnice, aj tam šla tlmočiť.
Ťahajú to spolu 25 rokov.
Tiež ojedinelý spôsob ako upútať pozornosť ženy.
Prišla som do novej práce - brigády počas leta a on bol môj nadriadený. Vykali sme si prvé tri mesiace, napriek tomu, že on sa o mňa veľmi snažil a stretávali sme sa prakticky denne aj po práci. Potykali sme si paradoxne pri prvej puse.
Moji rodičia....omylom vytočil môj otec zle číslo, zapáčil sa mamkin hlas, tak sa opýtal, či jej môže ešte niekedy zavolať....a vzali sa😃
Pred 20timi rokmi na jednej internetovej stránke 🤪
@anonym_autor Prekvapivo na diskoteke 🫣 Na diskoteky som nechodila a ani nechodim (bola som tam prvy a posledny raz). Bola som tam kvoli kamaratke, strasne som sa tam nudila a odpocitavala cas, kedy uz mozem ist domov. A ked som odisla, kamoska tam este ostala s inymi znamymi, tak mi na druhy den pise, ze nejaky chalan sa tam na mna pytal 😀 o par dni mi napisal na messenger a uz sme spolu 10 rokov.
Na ZŠ bol vedľa v triede o rok vyššie.
Na narodeninovej oslave spolocneho kamosa, kde som mu troska opita plakala, ze ma nechal byvali 😅😅... Vecer ma odprevadil domov a potom sme si dlho pisali, az sme sa dali dokopy a uz sme spolu od strednej skoly 🤗.
Pri krcme. On byval v tej dedine, ja som tam prisla na kofolu s partiou. Sme spolu od r.2002. Od 2010 manzelia.🙏🥰🩵
Moji rodičia....omylom vytočil môj otec zle číslo, zapáčil sa mamkin hlas, tak sa opýtal, či jej môže ešte niekedy zavolať....a vzali sa😃
@anonym_e58d9d osud😍🥰
@anonym_e58d9d jej toto ako moja dcéra náhodne zavolala niekomu keď mala asi 15 a dodnes ich to drží, už sú to vyše 3 roky, je to milé.
Ja som o mojej láske najskôr čítala v knihe, bol to syn autorky. Tá kniha má tak dostala že som si na internete hľadala o autorke a ozval sa mi on. Neskončilo to Happy endom ale bola to veľká láska.
Moji rodičia na zábave. Otec s nejakou kámoškou tam bol, mama s kámoškami. Keď otec uvidel mamu - láska na prvý pohľad. Bol ju už v ten večer odprevadiť aj domov.
O krátky čas mali svadbu - doma ani nepovedal že sa oženil . Boli spolu takmer 60 rokov.
môj najst. brat má za manž. spolužiačku zo zš. Chodili do jednej triedy. V škole jej podkladal nohy a ťahal na vlasy. Keď mali 21 r - mali svadbu. Teraz majú 65 + . Celý život spolu.
@guudy čo je IRC?
@zmrzlinka2021 to bol taky starodavny chat na nete, potom neskor ICQ ...
Tak trochu v starom svete, môj dedko ako mladý pracoval.na notáriate, mal na starosti aj doručovanie písomností, prastarý rodičia mali nejaké nedoplatky a keď im niesol výzvu otvorila babka, vraj sa zaľúbil na prvý pohľad, žili spolu 65 rokov.
Otec s novým Moskvičom chytal s kamarátmi na zábavu do inej dedinky, tam sa však strhla bitka, a oni sa vybrali ďalej po tej ceste, možno bude zábava v inej dedine.Na tej trase v poslednej bola a bola tam vtedy moja 17r mama.. Tiež sa na prvý pohľad zahladel
Ja vo výťahu. Býval v našom vchode. Sme spolu 35 rokov. 😂

Cez kamosku. Byvali spolu :D