icon

Kde ste našli svoju lásku? Príbehy z reálneho života

18. apr 2026

Len zo zvedavosti. Kde ste si našli lásku ?

Strana
z2
anonym_829afc
18. apr 2026

V praci na skoleni.

anonym_26af7d
18. apr 2026

Boli prvé mobily, tak sme so sestrou vytacali rôzne čísla a jedno číslo bol môj teraz už manžel..stretli sme sa osobne a chémia medzi nami na prvý pohľad!! Už sme spolu 22 rokov😊 13 rokov manželia ..no obaja sme temperamentní, tak aj naše manželstvo vyzerá🙈

anonym_1f9516
18. apr 2026

V MHD

kocuris
Autor odpoveď zmazal
gabika20
19. apr 2026

Na diskotéke, mala som 17 rokov..teraz budem mať 40 a stále sme spolu 🥰

anonym_273257
27. apr 2026

Moja kamoška rozprávala o mne známemu a on jej povedal, nech mu dá kontakt na mňa. Ja na východe, on na západe, ale nevzdal to 👍.

anonym_3fac5e
27. apr 2026

U mňa doma. Kúpila som si novú práčku, on mi ju doviezol, zapojil, vyskúšal a odišiel. Potom ma nejako našiel na FB a odvtedy sme spolu. Je to už niekoľko rokov.

anonym_cba0f2
28. apr 2026

Vo fitku, prišiel sa opýtať, či je stroj voľný 😅

zuzanka.zuzu
28. apr 2026
@anonym_cba0f2

Vo fitku, prišiel sa opýtať, či je stroj voľný 😅

@anonym_cba0f2 a bol? 😀

anonym_cba0f2
28. apr 2026
@zuzanka.zuzu

@anonym_cba0f2 a bol? 😀

@zuzanka.zuzu bol, ale otázku položil preto, lebo chcel zistiť, či som Maďarka alebo Slovenka 🙈😅

anonym_f0393e
28. apr 2026

Je tomu 20r za chvilu ale stale ako by to bolo vcera.S kamoskou som isla po poobednej do baru na kofolu a bola tam skupina chalanov,tak nas zavolali k sebe.Pili sme do 3rano,o 11 zavrela bar a boli sme uzavreta spolocnost.S muzom som celu noc prekecala.Potom kamosi na diske a jednu tak disko po mesiaci od toho dna sme sa sa dali dokopy.Asi po 4m sme spolu odisli zit do ineho mesta.Jaj aj to bola kapitola sama o sebe,skuska vztahu riadna.Rada na to vsetko spominam,tak ako aj o 20r na dnesnu dobu.

zuzana76
28. apr 2026

zoznamila nas kamoska, isli sme z prednasky a jeho sme stretli na pesej zone, ale sa len pozdravili a isli sme dalej, ja som jej povedala, ze aky pekny chalan, tak sme sa otocili a isli za nim, on vosiel do obchodu a potom vysiel a skoro sme sa zrazili a tak nas predstavila. Ale potom sa pol roka nic nedialo, obcas sme sa videli v meste a nic, on si myslel, ze si ho uz nepamatam a ja som si povedala, ze ako prva zdravit nebudem. Potom sme do seba narazili v buse a odvtedy sme spolu takmer kazdy den. Okrem ineho sme zistili, ze sa poznaju aj nasi rodicia a jeho ocino zapijal moje narodenie.

petulda333
28. apr 2026

Pokec, pred 17rokmi.

Strana
z2