Kedy príde zmierenie so životom bez partnera?
Kedy to pride?
Kedy sa zmierim s tym, ze ostanem sama ?
Vlastne sama som takmer 4 roky ano zijem pre dieta, staram sa o dieta, mam pracu, byvanie, zabezpecenie, rodinu co je pre mna a dieta oporou vo vsetkom
Ano, zivot nam ide rychlo a zbesilo ale predsa sa citim v zivote sama..prejde to? Budem raz taka, ze “ako mi je dobre samej , nechcem nikoho..?”
( Dieta mam skvele, biologicky otec dietata nieje nejako rxtra v zivote mojho dietata z vlastneho rozhodnutia, dodnes mne nepochopitelneho rozhodnutia, momentalne dieta nevidel uz 11 mesiacov, ten skoro rok sa samozrejme ani len neozvla ako sa dieta ma takze to len na okraj toho, ze by ste riesili, ze nemam vyriesene toto a ze ma to moze pliest, nema co , kedze niet ani zakladny kontakt..)
Pride to? Lebo neviem ako mam zit cely zivot s tym pocitom samoty a menejcennsoti, ze neexistuje na svete nikto, kto by ma mal rad a koho by som zaujimala ako zena..
A nie, aktivne si nikoho nehladam..mam nizke sebavedomie, svoje dieta milujem a nevymenila by som ho ani za nic, avsak pocula som nazor, ze slobodna matka je ako ferrari s vozikom, je to tazke a komplikovane co chapem preto si nikoho aktivne nehladam, mam pocit, ze ked to poviem kazdy cuvne- hoci hovorim to velmi sporadicky, kedze to cudzim ludom len tak nechrsnem do tvare pri prvej prilezitosti 🤣
Ja uz neviem, robim co viem ale stale je to malo
@anonym_autor Ale preco by si sa s tym zmierovala? Nespocetne vela zien s detmi si naslo noveho partnera, v mojom okoli v pohode aj Ferrari s tromi alebo styrmi vozikmi 🙂 V medzicase by som ale skusila spravit nieco s tym pocitom menejcennosti, aby ti nehrozilo, ze budes vdacna akemukolvek chlapovi, ze o teba vobec zavadil.
@anonym_autor mas dieta, nie si sama. Urcite mas aj nejaku rodinu, pribuznych , priatelov. Naco Ti je chlap?
@anonym_autor po 50tke budes rada,ze si ako si 🙂. Mozno skor mozno neskor
A ja si zas myslím, že nevieš sa s tým zmieriť práve preto lebo vieš, že na to máš
@anonym_autor po 50tke budes rada,ze si ako si 🙂. Mozno skor mozno neskor
@anonym_029352 vieš čo, mám 50 na krku a nezmierila som sa. Zmierenie vôbec nesúvisí s vekom. Po láske a blízkosti túžia aj " starí" ľudia. Porovnávať lásku dieťaťa s láskou muža je ozaj mimo.
Ked si si nasla raz partnera, s ktorym si mala dieta, preco by si si nenasla aj druhy? Co s tym ma dieta? To skor zena povie, ze neznesie muza s detmi. Lebo sa nechce delit so zdrojmi. Muzovi je to jedno. Ak sa mu zena paci, je mu jedno, ci ma dieta, alebo nie. Jedno dieta nie je pat deti. Trochu cvicit, starat sa o seba a daj o sebe vediet. V kute bejby nikto nenajde.
Su zeny, ktorym staci k zivotu dieta a su happy. Potom su zeny, ktorym nestaci byt iba matkou a chcu byt ziadane a milovane. Takze sa netrap otazkou “kedy to pride” ak chces patrit do druhej kategorie, rob pre to iste kroky, aby si sama nebola. Je mnoho zien, ktore si s dietatom niekoho nasli a aj sa dokonca vydali. Ja by som tiez nechcela byt sama, nestacilo by mi byt iba maminou 🙂 Drzim ti palce 🍀

Chyba zakladna info- vek. Zijes pre dieta, staras sa o dietaa "staras " sa o svoju socializaciu. Chodis do spolocnosti, kina, podnikov kde sa da niekto stretnut. Lebo ak behas len po ihriskach a " pepcu" asi mas mizivu sancu stretnut toho koho hladas.