icon

Kedy príde zmierenie so životom bez partnera?

31. júl 2026

Kedy to pride?
Kedy sa zmierim s tym, ze ostanem sama ?
Vlastne sama som takmer 4 roky ano zijem pre dieta, staram sa o dieta, mam pracu, byvanie, zabezpecenie, rodinu co je pre mna a dieta oporou vo vsetkom
Ano, zivot nam ide rychlo a zbesilo ale predsa sa citim v zivote sama..prejde to? Budem raz taka, ze “ako mi je dobre samej , nechcem nikoho..?”

( Dieta mam skvele, biologicky otec dietata nieje nejako rxtra v zivote mojho dietata z vlastneho rozhodnutia, dodnes mne nepochopitelneho rozhodnutia, momentalne dieta nevidel uz 11 mesiacov, ten skoro rok sa samozrejme ani len neozvla ako sa dieta ma takze to len na okraj toho, ze by ste riesili, ze nemam vyriesene toto a ze ma to moze pliest, nema co , kedze niet ani zakladny kontakt..)

Pride to? Lebo neviem ako mam zit cely zivot s tym pocitom samoty a menejcennsoti, ze neexistuje na svete nikto, kto by ma mal rad a koho by som zaujimala ako zena..
A nie, aktivne si nikoho nehladam..mam nizke sebavedomie, svoje dieta milujem a nevymenila by som ho ani za nic, avsak pocula som nazor, ze slobodna matka je ako ferrari s vozikom, je to tazke a komplikovane co chapem preto si nikoho aktivne nehladam, mam pocit, ze ked to poviem kazdy cuvne- hoci hovorim to velmi sporadicky, kedze to cudzim ludom len tak nechrsnem do tvare pri prvej prilezitosti 🤣

Ja uz neviem, robim co viem ale stale je to malo

Strana
z3
zuzinka888
31. júl 2026

Chyba zakladna info- vek. Zijes pre dieta, staras sa o dietaa "staras " sa o svoju socializaciu. Chodis do spolocnosti, kina, podnikov kde sa da niekto stretnut. Lebo ak behas len po ihriskach a " pepcu" asi mas mizivu sancu stretnut toho koho hladas.

marianarem
31. júl 2026

@anonym_autor Ale preco by si sa s tym zmierovala? Nespocetne vela zien s detmi si naslo noveho partnera, v mojom okoli v pohode aj Ferrari s tromi alebo styrmi vozikmi 🙂 V medzicase by som ale skusila spravit nieco s tym pocitom menejcennosti, aby ti nehrozilo, ze budes vdacna akemukolvek chlapovi, ze o teba vobec zavadil.

anonym_4f0454
31. júl 2026

@anonym_autor mas dieta, nie si sama. Urcite mas aj nejaku rodinu, pribuznych , priatelov. Naco Ti je chlap?

anonym_029352
31. júl 2026

@anonym_autor po 50tke budes rada,ze si ako si 🙂. Mozno skor mozno neskor

anonym_dee1dd
31. júl 2026

A ja si zas myslím, že nevieš sa s tým zmieriť práve preto lebo vieš, že na to máš

anonym_780c07
31. júl 2026
@anonym_029352

@anonym_029352 vieš čo, mám 50 na krku a nezmierila som sa. Zmierenie vôbec nesúvisí s vekom. Po láske a blízkosti túžia aj " starí" ľudia. Porovnávať lásku dieťaťa s láskou muža je ozaj mimo.

anonym_2cb998
31. júl 2026

Ked si si nasla raz partnera, s ktorym si mala dieta, preco by si si nenasla aj druhy? Co s tym ma dieta? To skor zena povie, ze neznesie muza s detmi. Lebo sa nechce delit so zdrojmi. Muzovi je to jedno. Ak sa mu zena paci, je mu jedno, ci ma dieta, alebo nie. Jedno dieta nie je pat deti. Trochu cvicit, starat sa o seba a daj o sebe vediet. V kute bejby nikto nenajde.

anonym_6c0a31
31. júl 2026

Su zeny, ktorym staci k zivotu dieta a su happy. Potom su zeny, ktorym nestaci byt iba matkou a chcu byt ziadane a milovane. Takze sa netrap otazkou “kedy to pride” ak chces patrit do druhej kategorie, rob pre to iste kroky, aby si sama nebola. Je mnoho zien, ktore si s dietatom niekoho nasli a aj sa dokonca vydali. Ja by som tiez nechcela byt sama, nestacilo by mi byt iba maminou 🙂 Drzim ti palce 🍀

sevrin
31. júl 2026

@anonym_autor stačí byť pekná, muži sa začnú sami vyskytovať v tvojom okolí.

anonym_4dc7bd
31. júl 2026

@anonym_autor Ja to nechápem! Prečo si ženy "zúfalo" hľadajú chlapa? Láska ho omrzí a tebe ostane na krku hňup, čo mu budeš variť....prať osraté trencle...nakupovať....žehliť...upratovať a on bude celé dni a noci na mobile👎 Fúúúj

anonym_2cb998
31. júl 2026
@anonym_4dc7bd

@anonym_autor Ja to nechápem! Prečo si ženy "zúfalo" hľadajú chlapa? Láska ho omrzí a tebe ostane na krku hňup, čo mu budeš variť....prať osraté trencle...nakupovať....žehliť...upratovať a on bude celé dni a noci na mobile👎 Fúúúj

@anonym_4dc7bd Ked tebe vztahy nic nehovoria, neznamena to, ze aj ini to musia mat rovnako. Dnes pradlo perie pracka, nahadzes, vyberies. Ten kto ma cas, pranie nie je iba zenska praca. Ty peries v rukach?

anonym_85ba1f
31. júl 2026
@anonym_4dc7bd

@anonym_4dc7bd tiez to nechapem.Ja keby uz len jedno sklamanie zazijem tak o druheho nemam zaujem.Bala by som sa ze by sa to opakovalo Nehladala by som nikoho tiez som taky typ ze nepotrebujem silou mocou .A ze take poznam co chudata potom cupkaju z jedneho nevydareneho kusu do druheho.Jedno maju s jednym dalsie dieťa s druhym..to je uz len zivot a existencia.Normalne sa krutia v kruhu len aby bol nejaky.Nevedia byt same to je to.Osobne nechapem ani tych chlapov ja by som zenu s dietatom veru nechcela pokial by som aj ja nebola rozvedenia s detmi na krku ale ako slobodny chlap bez zavazku veru nie.Potom tu mame diskusie ze chlap nema rovnako rad moje deti ako tie jeho alebo celkovo ze nema rad jej deti

anonym_338252
31. júl 2026

Ja som zo zien, ktore su dobrovolne slobodne a bez zavazkov. Nemusela som sa s tym zmierovat, je to to, co chcem a je mi to prirodzene. Tento stav ma robi stastnou. Zmierovat by som sa musela, naopak, s tym, ak by som skoncila vydata s detmi. Kazdy sme iny. Ty to tak necitis, tak to nesil. Single zivot a sloboda z toho vyplyvajuca nie je to, co chces. Nie je nic zle na tom chciet vztah, zavazok, lasku. Ale treba pre to aj nieco urobit. Sam od seba ti nezaklope na dvere muz, ktoremu deti nevadia. Moja rada je - ak by si v buducnosti chcela vyuzit nejake zoznamky, napis to hned do profilu, ze mas deti a ze si hladas dlhodoby vztah. Odradis tak tych, ktorych by si odradila aj tak, akurat, ze s nimi nepremarnis zbytocne cas. Najdi si konicky, pri ktorych je pravdepodobne, ze stretnes muzov, ktori by ta mohli zaujimat. Treba ist stastiu na proti a zit tak, aby to hlavne naplnalo teba.

anonym_5ebf24
Včera o 00:19

@anonym_autor prečo sa cítiš menejcenná, že nemáš partnera?

autor
Včera o 00:43
@zuzinka888

Chyba zakladna info- vek. Zijes pre dieta, staras sa o dietaa "staras " sa o svoju socializaciu. Chodis do spolocnosti, kina, podnikov kde sa da niekto stretnut. Lebo ak behas len po ihriskach a " pepcu" asi mas mizivu sancu stretnut toho koho hladas.

@zuzinka888 mam 33
A prepac, rodinu mam daleko ( nad 100km), su nam oporou aj tak ale su proste daleko
Dieta mam 4 rocne
Opatrpvatelku nemam takze hold nie nemozem si chodit kade tade do kina

autor
Včera o 00:45
@anonym_4f0454

@anonym_autor mas dieta, nie si sama. Urcite mas aj nejaku rodinu, pribuznych , priatelov. Naco Ti je chlap?

@anonym_4f0454 ja to viem , to je vsetko v poriadku
Pytam sa kedy pride aj u mna tento stav naco mi je chlap?
Kedy mi to bude jedno?
No lebo niesom ten samotarsky typ
Asi potrebujem zatial v zivote ten pocit ze ma niekto lubi a nieje to dieta ci clenovia rodiny

autor
Včera o 00:46
@anonym_029352

@anonym_029352 ach takze este okolo 20 rokov s tymto pocitom

autor
Včera o 00:48
@anonym_dee1dd

A ja si zas myslím, že nevieš sa s tým zmieriť práve preto lebo vieš, že na to máš

@anonym_dee1dd ach vdaka ti
A mozno ano! Mam skvele vzdelanie, pracu, dieta je sikovne a mile, ja mam dobre srdce, do koc aj do voza, fakt sme s dietkom skveli… tak preco to nikto nevidi?

autor
Včera o 00:49
@anonym_2cb998

Ked si si nasla raz partnera, s ktorym si mala dieta, preco by si si nenasla aj druhy? Co s tym ma dieta? To skor zena povie, ze neznesie muza s detmi. Lebo sa nechce delit so zdrojmi. Muzovi je to jedno. Ak sa mu zena paci, je mu jedno, ci ma dieta, alebo nie. Jedno dieta nie je pat deti. Trochu cvicit, starat sa o seba a daj o sebe vediet. V kute bejby nikto nenajde.

@anonym_2cb998 asi sa musim zase zacat o deba viac starat

autor
Včera o 00:50
@anonym_6c0a31

Su zeny, ktorym staci k zivotu dieta a su happy. Potom su zeny, ktorym nestaci byt iba matkou a chcu byt ziadane a milovane. Takze sa netrap otazkou “kedy to pride” ak chces patrit do druhej kategorie, rob pre to iste kroky, aby si sama nebola. Je mnoho zien, ktore si s dietatom niekoho nasli a aj sa dokonca vydali. Ja by som tiez nechcela byt sama, nestacilo by mi byt iba maminou 🙂 Drzim ti palce 🍀

@anonym_6c0a31 dakujem ti

autor
Včera o 00:50
@sevrin

@anonym_autor stačí byť pekná, muži sa začnú sami vyskytovať v tvojom okolí.

@sevrin no, to asi az tak niesom
Takze sa s tym asi budem musiet zmierit

autor
Včera o 00:51
@anonym_4dc7bd

@anonym_4dc7bd preco zufalo? Ja si nikoho aktivne nehladam

autor
Včera o 00:54
@anonym_5ebf24

@anonym_autor prečo sa cítiš menejcenná, že nemáš partnera?

@anonym_5ebf24 celkovo sa citim menej cenna

jblheart
Včera o 02:18

Ako už bolo spomenuté vyššie - odpoveď je nikdy. Vždy nastane čas keď budeš nad tým uvažovať. Či už neskoro večer, keď budeš mať ťažšie obdobie alebo keď uvidíš vonku nejaký pár a už to v hlave začne nabiehať že ty si sama a aké by to bolo keby si niekoho mala...

anonym_dee1dd
Včera o 04:14
@anonym_autor

@anonym_dee1dd ach vdaka ti
A mozno ano! Mam skvele vzdelanie, pracu, dieta je sikovne a mile, ja mam dobre srdce, do koc aj do voza, fakt sme s dietkom skveli… tak preco to nikto nevidi?

@anonym_autor no vidíš,to nieje menejcennost
Skôr ľútosť za tým, čo ti srdiečko piští
Aj si rozhodila siete?(Co sa týka chlapov)

citronove_koliesko
Včera o 04:39
@anonym_autor

@anonym_4f0454 ja to viem , to je vsetko v poriadku
Pytam sa kedy pride aj u mna tento stav naco mi je chlap?
Kedy mi to bude jedno?
No lebo niesom ten samotarsky typ
Asi potrebujem zatial v zivote ten pocit ze ma niekto lubi a nieje to dieta ci clenovia rodiny

@anonym_autor preco si taka "posadnuta" tym dosiahnut stav naco mi je chlap? Ved mas len 33 cely zivot pred sebou. Ber to co ti dava, mozno spravny chlap pride zajtra, mozno nikdy ale naco sa tym zaoberat. Stav naco mi je chlap je asi opak chcem konecne chlapa. Obidva pristupy su strasne obmezujuce a krici z nich zufalstvo. Nechaj volne plynut dni a uvidis co prinesu. Venuj sa sebe, dietatu, priatelom, rodine a normalne zi. Ved nemoze byt to ci chces alebo nechces chlapa hlavnym motivom tvojho zivota.

sevrin
Včera o 05:23
@citronove_koliesko

@anonym_autor preco si taka "posadnuta" tym dosiahnut stav naco mi je chlap? Ved mas len 33 cely zivot pred sebou. Ber to co ti dava, mozno spravny chlap pride zajtra, mozno nikdy ale naco sa tym zaoberat. Stav naco mi je chlap je asi opak chcem konecne chlapa. Obidva pristupy su strasne obmezujuce a krici z nich zufalstvo. Nechaj volne plynut dni a uvidis co prinesu. Venuj sa sebe, dietatu, priatelom, rodine a normalne zi. Ved nemoze byt to ci chces alebo nechces chlapa hlavnym motivom tvojho zivota.

@citronove_koliesko pozor, 33 rokov je veľmi zradný vek, toto isté som si aj ja myslel čo všetko mám ešte pred sebou, ale roky začali tak utekať, že už len konštatujem, čo všetko mám za sebou 😅

autor
Včera o 06:34
@jblheart

Ako už bolo spomenuté vyššie - odpoveď je nikdy. Vždy nastane čas keď budeš nad tým uvažovať. Či už neskoro večer, keď budeš mať ťažšie obdobie alebo keď uvidíš vonku nejaký pár a už to v hlave začne nabiehať že ty si sama a aké by to bolo keby si niekoho mala...

@jblheart tak ale citala som tu komentare kde to tak zeny prezentovali

autor
Včera o 06:36
@sevrin

@citronove_koliesko pozor, 33 rokov je veľmi zradný vek, toto isté som si aj ja myslel čo všetko mám ešte pred sebou, ale roky začali tak utekať, že už len konštatujem, čo všetko mám za sebou 😅

@sevrin ja viem za mna to nieje mlady vek

anonym_2cb998
Včera o 06:42

Ak sa v 33r citis neatraktivna, ake to bude v 50tke, ked sa k tomu prida aj vek? Da sa robit vela, cvicenie, mejkap, oblecenie, kozmeticka, kadernicka, preco neskusit plastiku na upravu niecoho, co sa ti nepaci (prsia, nos, oci, pery,...). Zijes iba raz ...
Je to o nastaveni v hlave. Ked je zena mlada, pekna, vidi napadnikov. Tak si povie, naco by som bola akoze s niekym, komu by som prala tie trenky,... Lebo VIE, ze tento status moze zmenit, si moze hocikedy najst niekoho, ked pride pocit samoty. Ale ten pocit samoty je uplne iny a nastojcivejsi, ked clovek vidi, ze nie je tak atraktivny a nie je o neho zaujem. Ale v 33 sa s tym da este nieco robit (sport, plastika,..), po 50tke s tym uz nic nenarobis. Zo starej mladu nespravis.

Strana
z3