Majú influenceri skutočne hodnotu pre našu budúcnosť?
Fakt si zasluzia takuto pozornost za NIC? 🥲
Ja to nechapem...
Jasne, taky fiko zhulik, co zdskarov nabada k jedeniu howien, to je predsa podnetne🤣
Niektorí možno áno. Ak povedzme šíria nejaké hodnoty a prispievajú tak k zlepšeniu spoločnosti. Minimálne ich ľudia sledujú a vyberú si čo je pre ich život dôležité.
@anonym_autor chapat to nemusis, ale ako vidis, skoro vsetci na to pozeraju
Milujem ako vsetci nadavaju na Plackovu a potajme ju vsetci sleduju 😉 Neviem aky je rozdiel medzi nou a nejakym lekarom, ked obom ide o peniaze a o sledovatelov, obaja maju rozne spoluprace a z toho sa im sypu peniazky… A ked sme uz pri tom porovnavani, nemal by sa lekar venovat pacientom a ziskavat nove vedomosti a zrucnosti? Stale lekari nadavaju ako su zaneprazdneni, ale na toto maju cas, uz tu bola jedna kauza kedy sa lekar venoval viac svojmu profilu ako svojim pacientom… a skoncilo to fatalne. Jedno viem isto, ze tie ich spoluprace stoja za …, takze aspon viem co si nikdy nekupim.
@tatramatka nesledujem lekara ani plackovu. Ale sledujem dvoch kucharov. To ze spropaguju nieco mi vobec nevadi. Nie je toho vela a dokazem pouzit mozog a nekupit si slepo nieco lebo som to videla na insta. Za to som ale ziskala napr dokonaly recept na knedlu, kefirovy kolac, domace rozky atd atd. A tak isto sledujem rozne profily s tipmi na vylety s detmi. A tiez hodia spolupracu s albi, s hotelom. No a? Napr dnes sme zrovna na vylete na ktory ma inspirovali influenceri a instagram. A je tu vyborne.
@klotildabazarik no tak asi by si sa nemala vyjadrovat k teme o ktorej vies prd
@really8 vyjadrit sa moze hocikto k hocicomu tvoj komentár nema zmysel ty poznas koho konretne
Hmmm taký Jovinečko má rovnaký prínos ako mal Uragán v 2001 🤷🏼♀️. Ani vtedy sa nik nepozastavoval prečo Marcin a Kraus robia zo seba idiotov, proste sa ľudia zasmiali, medzi to sa hodila nejaká reklama (všetci zúčastnení mali zaplatené). Nezmenilo sa nič iné len platforma.
K prínosným influ sa tu už ľudia vyjadrili 🙂
@anonym_autor nezasluzia si pozornost a ich hodnota je v mojich ociach nulova. Ale su ludia, kt.to pozeraju a tu hodnotu im dvihaju, stym nic nenarobis.

@pink_lady tento chlap je úžasný, o tom niet pochýb. Ale trochu mi prekáža, že jeho profil sledujú prevažne ženy na materskej (to sám niekde povedal) a asi aj/hlavne/len preto, aký je to príťažlivý chlap - a on zarába ťažké prachy na tom, že ony, ktoré majú na materskej hlbšie do vrecka si kupujú veci, ktoré on propaguje. Celé zle. Ale lekár je to dobrý a super, že robí osvetu . Len tie spolupráce by si mohol odpustiť, myslím, že peňazí má viac, než dosť.
@anonym_539266 mne až tak príťažlivý nepríde 🤣 a čo také propaguje?Ja som si kúpila kurz prvej pomoci za 0eur... Exkluzívne príbehy si neplatim....Sám má postihnutu dceru a celkom dobre názory...Mercedes na ktorom sa vyváža či Porsche to si nekúpim 😁
Druhý dr zachranar ten fly to je už o inom to je úplný narcista....Ale aspoň dokola hovorí o pásoch snáď sa niekto poučí 🤣
Profil Bucy mi vždy povie že buď rada za dnešný deň v zdravi....jej spolupráce mi ale lezu na nervy...no chápem potrebuje si zarobiť
Od Romana Paulusa mám veľa dobrych receptov (a teda vždy reaguje, to sa mi na ňom páči tá jeho srdečnost)
A s otvorenou papulou kukam na Simona Kána
Inak sledujem pár rusiek, turiek kvoli svojmu
koníčku
Na profile Plackovej som nikdy nebola, ja vlastne ani neviem kto to je a ako vyzera🤭
Kedysi som pozerala profily multimamky, mamely, a niky hrazdil ale tie mi liezli na nervy tak som odstranila